Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaburzony_kotek

paroksetyna a tycie

Polecane posty

Witam was wszystkich. Mam do was pytanie..a mianowicie czy brał ktoś paroksetynę i czy tył po niej?? Ja od roku brałam pramolan,pozniej tianesal po tych lekach przybralam na wadze 6 kg. Wystraszylam się i odstawiłam leki jednak po miesiacu zly nastroj nie dawal mi spokoju i odwiedzilam psychiatre, wyrazilam swoj strach co do przytycia i podjelysmy decyzję ze bede brac fluoksetyne 10mg. Po miesiacu brania fakt nie przytylam ale bardzo duzo jadlam jak zawsze, tyle ze nastroj mi sie nie poprawil po niej, ale mialam wrazenie ze to moze zbyt mala dawka lub po prostu sie jeszcze nie rozkrecil.Na ostatniej wizycie powiedzialam to wszystko jednak psychiatra nie chcial mi juz przypisac fluo ze wzgledu na moje mysli samobojcze a niby fluo pobudza i mogloby byc nieciekawie(chociaz ja sama wiem ze nigdy bym sie nie zabila,sa to raczej takie mysli w stylu fajnie byloby nie zyc i nie meczyc sie) no  i przypisano mi Parogen. Poczytalam w necie o tym leku i mysle ze bylby super dla mnie, dziala na wszystkie moje bolączki psychiczne jednak ten strach przed tyciem mnie paralizuje. Recepta czeka w szufladzie niewykupiona a nastroj zly rosnie. Ktos sie wypowie na temat tego leku??????

Gość Girta

Ja byłam u psychiatry i nie dostałam takiego leku. Byłam w spess medica w Piotrkowie Tryb. i serdecznie Ci polecam, dają bardzo wartościowe porady i leczenie które skutkuje. Polecam!