Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość H

Filmy w głowie

Polecane posty

Gość Gość H

Są to straszne sytuacje i przygody, żeby chociaż trochę odkręcić sytuacje w których przekonanie nie tylko o większej, ale generalnie o własnej fajnosci, którą wszyscy mają się zachwycić jest efektem nie rzeczywistości, ale filmu w głowie.Jak ktoś nie przyjmuje do wiadomości,że nie jest fajny, albo nie dla wszystkich.

Gość :/:/

Ty akurat niczym nie możesz zaimponować w tej kwestii, więc daruj sobie te swoje "mądrości". Mam je gdzieś. Imponujesz chyba tylko swojej podwórkowej patologii. Bez odbioru.

Gość Gość H

Z podwórkowa patologia zadawałem się jak miałem z 10 lat i to nie z taką poważna,a to jest życiowa prawda.

Doprawdy? Tobie zawsze tylko największa patologia imponowała. Teraz masz jej pod dostatkiem, dlatego tak ci wśród nich wygodnie. I nie pisz tu więcej bo psujesz mi humor. Poznałam super faceta i to na nim chcę się teraz skupić. A ty jesteś tylko zwykły śmieć i ćpun. Żegnam!

Gość Gość H

Odkręcić takie coś chociaż trochę to są wspomnienia jak z wojny.

Aha. ZAPOMNIAŁAM DODAĆ, że do tego pospolitym złodziejem, łajdakiem, tchórzem, więc KOMPLETNYM ZEREM! Pierwszy lepszy będzie zawsze lepszy niż ty. Żegnam!