Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia

nasze życie

Polecane posty

Gość madzia

Czy chcielibyście przeżyć swoje życie ponownie, ale mając możliwość zmienienia pewnej rzeczy, np. wybór innej szkoły, pracy itp.? Chcielibyście właśnie zobaczyć taki inny wariant, coś jak w efekcie motyla. Jakie jest wasze zdanie?

Gość Gość

Jestem w takim wieku że mam to w dupie i nie rozważam opcji co by było gdyby babcia miała wąsy bo to kompletny bezsens. 

Gość Jestem robotę

Spiertalaj kretynie

Gość madzia
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Jestem w takim wieku że mam to w dupie i nie rozważam opcji co by było gdyby babcia miała wąsy bo to kompletny bezsens. 

Ojejku, a ja jestem ciekawa. Poza tym nie wierzę, że nigdy niczego nie żałowałeś. Przecież o tym czasem ludzie myślą.

Gość madzia
1 minutę temu, Gość Jestem robotę napisał:

Spiertalaj kretynie

Do kogo to?

Gość Gość

Nie musisz wierzyć. Nie tracę czasu na zalowanie. Widocznie tak miało być. Czasu i tak nie cofne a nie zamierzam zasmiecac sobie głowy przeszłościa. 

Gość madzia
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Nie musisz wierzyć. Nie tracę czasu na zalowanie. Widocznie tak miało być. Czasu i tak nie cofne a nie zamierzam zasmiecac sobie głowy przeszłościa. 

To tylko luźny temat. Przypomniał mi się efekt motyla i stąd pomysł na rozmowę.

Gość madzia

Ma ktoś swoje przemyślenia na ten temat?

Gość tempo

każdy by chciał, największy szczęściarz i najgorszy pechowiec, każdy chciałby zmienić coś w swoim życiu, i jak na każdego zdrowego ludzia przystało, każdy marzy aby móc wypunktować przeszłość, ale to naturalne bo przeszłość jest pewna a przyszłość nie, ale zdradzę Ci sekret, nie da się cofnąć czasu, można tylko wpłynąć na tempo z jakim przez paluchy upływa :classic_smile:

Gość madzia
15 minut temu, Gość tempo napisał:

każdy by chciał, największy szczęściarz i najgorszy pechowiec, każdy chciałby zmienić coś w swoim życiu, i jak na każdego zdrowego ludzia przystało, każdy marzy aby móc wypunktować przeszłość, ale to naturalne bo przeszłość jest pewna a przyszłość nie, ale zdradzę Ci sekret, nie da się cofnąć czasu, można tylko wpłynąć na tempo z jakim przez paluchy upływa :classic_smile:

To wiem, ale tyle się słyszy narzekań ludzi, typu: gdybym wtedy wyjechał, gdybym skorzystała z innej oferty pracy itp. Jeszcze inni twierdzą, że tak miało być bo to przeznaczenie.