Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzia844

Przyszlosc

Polecane posty

Hej moj facet totalnie nie umie gospodarowac kasa. Na telefon za 3 tysiace moze znalesc kase a xa kino na 16 zl to juz nie. Jest chytry chce sie do mnie wprowadzic i wyzerac mi wszystko z lodowki. Nie jest w stanie nic zaplanoeac ostatnio nic mi nie kupuje. Nie jestem materialistka ale na baton za 1 zl 30 gr go nie stac. W kolko by mi wyjafal me jefzenie kiedys dokladal do zakupow teraz nic. Je ogromne ilosci jedzenia uwaza ze mym obowiazkiem jest gotowanie mu obiafow.z jakiej racji mam mu gotowac za swa kase bo on wiecznie nie ma? Ma prawie 30 lat a 0 odpowiedzialnosci mysli o.kupnie komputera za 6 tys. Najgorzej boli ze nie mysli o mnie ostatnio cale dnie by spal w mym mi7eszkaniu bo on zmeczony po pracy. Rozmowa z nim nic nie daje a o rzeczy typu cos drobnego wstydze sie prosic.poza tym obydwoje pracujemy ja zarabiam najnizsza krajowa i daje rade sie utrzymac a on wiecznie nic nie ma 0 ambicji zyciowych. Ostatnio dochodzi do tego ze nie mam ovhoty sie z nim spotykac i odbieram go jako pijawke. Co wy byscie zrobily na mym.miejscu? Pozdrawiam i czekam na odpowiedz

Gość Okoń

Nic na siłę, jak Ci to wszystko przeszkadza zostaw go, są inni. 

Chyba i tak zrobie a poczatki sa takie piekne tak sie zastanawiam czy sa jacys normalni faceci ale jak sie szuka przez portal randkowy to czego to oczekiwac

Gość Gość Aga

Tak jakbym o moim czytała tylko ze u mnie jeszcze dochodzi to że mój ma na alkohol i fajki. Reszta to samo co u ciebie. I też poznany na portalu i też 1.5 roku było cudownie włącznie z tym ze kupował czasem prezent i kwiaty.

Zajebiście prawda ? 

Gość Mariusz

Hah no bo po to to tak modne miec zone, chyba oczywiste, ze wlasnie kazdy nieudacznik co chce miec poprane i obiadki musi miec zone. Potem odwracaja to mowiac, ze oni sa lepsi. A wy kobiety uslugujecie.

Gość Ell.

Ale w czym ty masz problem, ktory juz zdiagnozowalas nawet. Jest w pracy pijawka , zmieniasz zamki, rzeczy jego wysylasz na adres mamusi pijawki, blokujesz numer jego, badz uprzejmie informujesz, ze stalkowanie zglosisz. 

Co tu roztrzasac o goownie. Od tego sie ucieka. 

Mieszkanie jest moje on ma parcie by ze mna mieszkac ja nie chce po huk mi facet co nie mysli o przyszlosci 

Gość Po rozwodzie
4 godziny temu, Gość Gość Aga napisał:

Tak jakbym o moim czytała tylko ze u mnie jeszcze dochodzi to że mój ma na alkohol i fajki. Reszta to samo co u ciebie. I też poznany na portalu i też 1.5 roku było cudownie włącznie z tym ze kupował czasem prezent i kwiaty.

Zajebiście prawda ? 

Początki to zawsze są inne. Mój też byl bajerant jakich mało - umial pozować na oczytanego inteligenta a okazalo sie ze to prosty cham i na dodatek psychol. A jakie prezenty ci kupowal? Może po nich pozna sie gościa?

Gosc Gosc Aqa on tez pali . kiedys przy mnie nie pali teraz zaczal .Podam taka sytuacje idziemy do sklepu on mi jeczy mam malo kasy i zamiast jedzeniablupuje napoj energetyczny kiedys mu dawalam jakies grosze gdy mu na cos brakowalo. Teraz bym mu nic nie pozyczyla niech sie uczy zycia