Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia2283

Problem z mężczyzną.. zakochałam się a on sie nie oddzywa..

Polecane posty

Witam. Moze zacznę od tego że chodzi tu o faceta.. Niecały rok temu mój były chłopak sprzedawał auto, znalazł jakaś firme w Internecie ktora zajmuje się kupnem aut. Jeszcze w tym samym dniu przyjechał pan po auto. Wiem że może zadko to się zdarza, ale zakochałam się od pierwszego spojrzenia, zamieniłam z nim parę słów, on sie przedstawił i tyle ja poszłam w swoją stronę a on w swoja. Cały czas brakowało mi odwagi żeby do niego napisać, druga sprawa że jest starszy o 6 lat ode mnie. Od tego czasu cały czas same kłótnie z byłym aż w maju tego roku doszło do rozstania od 4 lat. Czulam że już go nie kocham. Ja cały czas miałam w głowie Bartka który przyjechał po auto. Już nawet nie miałam numeru do niego.. Niecały miesiąc temu postanowiłam że czas na zmianę auta lecz żadne strony z ogłoszeniami samochodów nie podzialaly i auta nie sprzedalam. Więc zaczęłam szukać numeru od skupu aut w Internecie. Zadzwoniłam na pierwszy lepszy umówiłam się tego samego dnia za parę godzin. Wkoncu schodze na dół do auta i jest i on Bartek. Nie wiedziałam co ze sobą zrobić, pierwszy raz w życiu miałam takie fajne uczucie. Po krótkim ogladnieciu auta spisalismy umowę chwilę pogadaliśmy, posmialismy sie no i odjechał. Następnego dnia napisał że auto zabrane. I tak zaczęliśmy pisać ze sobą. Pisał mi że już wcześniej zapadlam mu w pamięć, że jestem śliczna. Mówił też że za tydzień będzie mieć więcej czasu to że  się umówimy. Byłam w 7 niebie. Czulam jak bym go znała od zawsze. Lecz później było tak ze to ja zawsze do niego pisałam, aż on wkoncu w ogóle nic nie pisze... Nie spotkaliśmy się w ogole. Nie wiem co mam robić. Napisała bym co się stało ale nie chce być natretna jak on i tak nie odpisuje. Co może być tego przyczyna?😫😑 

Gość zfff

prosta sprawa: wyczuł ciśnienie, ze Ci zależy

przeczytaj 10 razy książke Mezczyzni Kochaja Zołzy, to zrozumiesz:)

faceci czesto sie wuycofuja aby sprawdzic jak bardzo jej zależy

Gość XXX

dokładnie, wyszłaś na desperatkę. też polecam tą książkę

Gość Gość
4 godziny temu, Gość zfff napisał:

prosta sprawa: wyczuł ciśnienie, ze Ci zależy

przeczytaj 10 razy książke Mezczyzni Kochaja Zołzy, to zrozumiesz:)

faceci czesto sie wuycofuja aby sprawdzic jak bardzo jej zależy

Brednie.

Gość Gość
3 godziny temu, Gość XXX napisał:

dokładnie, wyszłaś na desperatkę. też polecam tą książkę

Brednie do potęgi.

Czyli mam sobie lepiej dac spokój? :/ może nie znam go długo ale do niego czuje coś co nie czulam nigdy do kogo innego.. czuje że mi na nim zależy:( cały czas patrzę w telefon czy nie napisał lub nie dzwonił..  I niestety nic

ja kiedyś zakochałem się w 6lat starszej ode mnie kobiecie i dostałem bolesnego kosza kilka razy od niej. Urwał nam się kontakt i od tamtej pory  z Nią nie rozmawiałem. Nie mam Jej numeru, nie wiem  co u niej, chciałbym porozmawiać ale wciąż tkwią w pamięci Jej słowa że nie mamy o czym....

Rozumiem.. ale to nie bylo tak ze on napisal ze nie mamy o czym rozmawiac, wręcz przeciwnie. Nie mam pojęcia co się mogło stać.. mieliśmy się spotkać miał dac znać co i jak i cisza

Zadzwoń do niego a nie sprawdzasz co 2 minuty w telefonie czy napisał. Dziewczyno odwagi więcej.

Gość fantazja ponosi

nie narzucaj mu się, jak chce to się odezwie, ewidentnie NIE CHCE, więc poszukaj innego objektu westchnień, proste