Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

sex z moim szefem

Polecane posty

Gość gosc

Zaczelo sie niewinnie. Wyjechalam z nim slozbowo w delegacje jednodniowa. W drodze  powrotnej okazalo sie, ze drogi sa zasypane sniegiem a byl to dokladnie pierwszy tydzien Stycznia. W zajezdzie do ktorego dotarlismy  z trudem byl tylko jeden pokoj  dwu osobowy wolny. Szef do kolacji zamowil winko zeby zapomniec troche o tej nieplanowanej przygodzie. W pokoju zaczal mi komplementy prawic  i  za mnie sie zabierac. Poczatkowo udawalam bardzo nie dostepna  i nie do zdobycia.ale mialam na niego ochote, do pewnego momentu, ale powoli popuszczalam,az wreszcie sie rozebralam i zapytalam sie czy mu sie podobam. Pomimo  ze byl juz po 50-c ale byl bardzo przastojny,a gdy on sie rozebral i ujrzalam jego sprzet to az cisnienie mi podskoczylo i troche sie wystraszylam, ze mnie rozwali jak bedzie wchodzil we mnie. Ale nic takiego sie nie stalo nawet bolu przy wejsciu nie mialam bo juz taka rozluzniona ciipka byla.A takiego seksu nigdy wczesniej nie przezylam  i takich silnych orgazmow  to tez nie mialam, Przez cala noc mnie posuwal  lacznie bral mnie trzy razy,nie wiem co zazyl ze tyle sily mial i tak dlugo mu stal. Od tego czasu  sypialam dosyc dlugo bo maz pracowal za granica to mi to pasowalo  na kazdym spotkaniu bylam mocno pieszczona ze juz nikogo wiecej nieszukalam tylko z szefem sie bzykalam dopoki maz byl za granica. Teraz to mam juz  synka i corke i meza w kazda noc Ale maz jest slaby  a gdzies wyskoczyc nie mam szans

Gość B I U

He dużo kobiet zdradza w pracy skoro było Ci dobrze to nie miej wyrzutów nie wiadomo co twój mąż robił za granicą ja też poszłam do luzka z szefem mojego męża mąż był przy tym jak się bzymismy bo fajnie na koniec mąż powiedzial żebym mu zrobiła loda siedzieli a ja im ssalam było fajnie chociaż trochę jak dziwka się poczułam jak się sposcili na twarz 

Gość B I U

K jestem setretarka muszę chodzić wyzywajaco ubrana do pracy szef czasem coś wspomni o sexie i złapie mnie za tylek albo coś innego mój facet wie bo mu powiedziałam boję się że pewnego dnia będzie chciał mnie przeleciec Albo dać do buzi dodam że jest około 50 ale w miarę a w spodniach może być flak ale to nie o to chodzi chcem pracować ale jak nie dam się przeleciec to wywali mnie jak dam to też lipa 

Gość Gość 78

BIU co z tego że poczułaś się  jak dziwka, moja kobieta uwielbia kiedy ją tak traktuje, straszenie ją to kręci. Ty też  odleć w świat perwersji i bierz z życia pelnymi garściami. Bądź damą w salonie i dziwką w łóżku, nakręcaj się i zdominuj swojego szefa, sex to władza a Ty masz to w ręku. Wykorzystaj i baw się dobrze 🙂 

Gość B I U
20 minut temu, Gość Gość 78 napisał:

BIU co z tego że poczułaś się  jak dziwka, moja kobieta uwielbia kiedy ją tak traktuje, straszenie ją to kręci. Ty też  odleć w świat perwersji i bierz z życia pelnymi garściami. Bądź damą w salonie i dziwką w łóżku, nakręcaj się i zdominuj swojego szefa, sex to władza a Ty masz to w ręku. Wykorzystaj i baw się dobrze 🙂 

Ja też lubię jak ktoś tak mnie traktuje ale razem z moim facetem np w trójkącie często się spotykamy z kimś jeszcze 

Gość Xxx
16 godzin temu, Gość B I U napisał:

He dużo kobiet zdradza w pracy skoro było Ci dobrze to nie miej wyrzutów nie wiadomo co twój mąż robił za granicą ja też poszłam do luzka z szefem mojego męża mąż był przy tym jak się bzymismy bo fajnie na koniec mąż powiedzial żebym mu zrobiła loda siedzieli a ja im ssalam było fajnie chociaż trochę jak dziwka się poczułam jak się sposcili na twarz 

No bo jesteś dziwka, więc słusznie że się tak poczułaś. Ciekawe ile mąż kasy za ciebie zgarnął od szefa 😄

Gość Jestem robotę

A chuj ci w dupę. Gnebisz brata robota cenzorska kurwo

Gość Gość 78
24 minuty temu, Gość B I U napisał:

Ja też lubię jak ktoś tak mnie traktuje ale razem z moim facetem np w trójkącie często się spotykamy z kimś jeszcze 

To naprawdę musisz być ostrą laską, lubię takie 🙂 a za plecami męża miałaś jakieś przygody? 

Gość Jestem robotę

Największy orgazm to macie jak o tym się prujecie na forum i myślicie że ktoś jest taki durny że wam wierzy niedojepani pederaści

Gość gosc000

Gdy szefa osobista sekretarka poszla na urlop maciezyjski szef wybral sobie mnie na zastepstwo nie chcialam sie zgodzic ale nie mialam innego wyjscia.Moj chlopak pracowal w Irlandii  to nie mialam kogo sie poradzic i zgodzilam sie. Prawie po dwuch tygodniach powiedzial mi zebym sie przyszykowala na parudniowa delegacje z nim, Przyjelam do wiadomosci  najlepsze ciuchy sobie zapakowalam i na wszelki wypadek  tabletek sobie jeszcze pare dokupila.Podrorz mialam wysmienita bo caly czas tylko mi komplementy prawil.Gdy bylismy juz w recepcji kazdy orzymal klucz do swojego pokoju rozpakowalam sie i na kolacje sie udalam. Po wysmienilej kolacji zapytal czy moze zobaczyc moj pokoj poswolilam,O niczym nie myslalam az nagle zaczal mnie piescic nie moglam sie z jego rak uwolnic dopiero jak mu powiedzialam ze musze sie po podrorzy odswierzyc. Tak odswierzylam sie ale i on tez razem zemna sie odswierzyl i wtenczas ujrzalam co za dyszel  bede musiala zmiescic w mojej szparce. Juz bylam dosyc dobrze rozgrzana i podniecona to dlugo nie czekalam jak calego w cipce poczulam.Podlozylam sie jak umialam i bez oporu nogi rozlorzylam , do rana bylam posuwana  tak wspaniale ze nawet nie myslalam ze z niego Taki ostry samiec jest.Dopasowalismy sie wspaniale ze o innym nie myslalam tylko jemu piepszyc sie pozwalalam jak tylko chec mialam dopoki  jego sekretarka nie wrocila z urlopu

Gość gosc
2 minuty temu, Gość gosc000 napisał:

Gdy szefa osobista sekretarka poszla na urlop maciezyjski szef wybral sobie mnie na zastepstwo nie chcialam sie zgodzic ale nie mialam innego wyjscia.Moj chlopak pracowal w Irlandii  to nie mialam kogo sie poradzic i zgodzilam sie. Prawie po dwuch tygodniach powiedzial mi zebym sie przyszykowala na parudniowa delegacje z nim, Przyjelam do wiadomosci  najlepsze ciuchy sobie zapakowalam i na wszelki wypadek  tabletek sobie jeszcze pare dokupila.Podrorz mialam wysmienita bo caly czas tylko mi komplementy prawil.Gdy bylismy juz w recepcji kazdy orzymal klucz do swojego pokoju rozpakowalam sie i na kolacje sie udalam. Po wysmienilej kolacji zapytal czy moze zobaczyc moj pokoj poswolilam,O niczym nie myslalam az nagle zaczal mnie piescic nie moglam sie z jego rak uwolnic dopiero jak mu powiedzialam ze musze sie po podrorzy odswierzyc. Tak odswierzylam sie ale i on tez razem zemna sie odswierzyl i wtenczas ujrzalam co za dyszel  bede musiala zmiescic w mojej szparce. Juz bylam dosyc dobrze rozgrzana i podniecona to dlugo nie czekalam jak calego w cipce poczulam.Podlozylam sie jak umialam i bez oporu nogi rozlorzylam , do rana bylam posuwana  tak wspaniale ze nawet nie myslalam ze z niego Taki ostry samiec jest.Dopasowalismy sie wspaniale ze o innym nie myslalam tylko jemu piepszyc sie pozwalalam jak tylko chec mialam dopoki  jego sekretarka nie wrocila z urlopu

Ciekawe opowiadanie. Fantazja OK.