Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki pies do mieszkania? Któremu wystarczy spacer po 10 minut dwa razy dziennie?

Polecane posty

Gość Sisia 1

Jeśli masz zamiar zostawiać psa na całe dnie samego w domu to ani mi się waż kupować biedne zwierzę w takie warunki! To kompletny brak empatii i narazanie zwierzaczka na cierpienie. Jeśli już to kup dwa małe pieski. Wtedy OK. Grunt żeby nie siedział sam po 10 -12 godzin. Widziałam takie psy. Miały depresje i nerwice. Człowiek jakoś nie pomyśli co to jest za życie siedzieć cały czas w domu bez żadnego zajęcia i sensu.

Gość cipka

Doberman rottweiler pitbull owczarek nieiecki

Gość Anonim

Odpusc sobie zakup psa, pies to nie zabawka!!! zastanow się ile ty razy dziennie chodzisz do toalety! 

Gość rybki bul bul

rybki se kup nie psa

Gość Dilay

Ty tez chodzisz do toalety dwa razy dziennie? Nie krzywdz zwierzecia! 

Gość ktoś

Uważam, że w ogóle trzymanie psów w blokach powinno być karane. Pies się męczy, domownicy się męczą, a i sąsiedzi też nie są zadowoleni. Mieszkałem swego czasu w bloku, piętro niżej babka miała owczarka niemieckiego. Takie wielkie bydle, a mieszkanie 2-pokojowe z trójką dzieci. Wychodzili do pracy i szkoły, to pies przez pół dnia szczekał i wył. Masakra!

Gość gośc janusz

nie kazdego stac na wlasny dom

Gość ktoś
2 godziny temu, Gość gośc janusz napisał:

nie kazdego stac na wlasny dom

No i co w związku z tym? Jak nie masz warunków do trzymania psa, to go nie kupuj. Są inne zwierzątka pasujące do małych mieszkań, np. chomik, świnka morska, czy rybki.