Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem ciągle zdradzana !

Polecane posty

Gość gość

Mój facet ma romans ze swoją byłą od jakiegos czasu, ostatnio zrobiłam mu awanture i sie wyparł wszystkiego a wczoraj znowu do niej poleciał i nie wrócił na noc, twierdzi, ze mnie kocha

17 minut temu, Gość gość napisał:

Mój facet ma romans ze swoją byłą od jakiegos czasu, ostatnio zrobiłam mu awanture i sie wyparł wszystkiego a wczoraj znowu do niej poleciał i nie wrócił na noc, twierdzi, ze mnie kocha

Nie chcesz się zemścić?  Chętnie w fajnym hoteliku z restauracją ci pomogę.

46 minut temu, Gość gość napisał:

Nie jesteś dla niego wystarczająco dobra. Poszukał sobie innej kobiety. Dlaczego go nie pogonisz? Zdradził raz to oznacza koniec. Nie rozumiesz tego? Dlaczego wciąż z nim jesteś? Awantura tylko go zachęca do tego żeby się od ciebie wyrwać. Nikt nie lubi krzykliwych osób. Albo rozmowa i porozumienie, albo rozejść się.

Gość Ewelinka22

Dla większości ludzi jak ktoś zdradzi to oznacza koniec, w takim wypadku nie ma żadnych tłumaczeń zdrada to jest najgorsze skurwysyństwo jakie można zrobić drugiej osobie. 

1 minutę temu, Gość Ewelinka22 napisał:

Dla większości ludzi jak ktoś zdradzi to oznacza koniec, w takim wypadku nie ma żadnych tłumaczeń zdrada to jest najgorsze skurwysyństwo jakie można zrobić drugiej osobie. 

E tam najgorsze. Gorzej jakby ci odciął członki ciała. 

Gość gość

Ale wy nie rozumiecie, jestem z nim ponad pol roku, kocham go ;( z tamtą to tylko seks, ale nie rozumiem dlaczego leci do niej cały czas:(

Gość gość

to na huk się pytasz skoro ci to odpowiada to przymykaj oczy i żyj tak dalej, czego tutaj szukasz nie rozumiem. Że ktoś powie tak albo ni ebądź znim. To nic nie zmienia, Albo to akceptujesz albo nie. I moze jego zapytaj... no porazka no

Gość gość

zauwazył że jesteś głupia i każdy kit idzie wcisnąć i będzi etraktował cie jak ścierę  hahah lepiej popracuj nad sobą, ajak to akceptujesz to akceptuj, ja radziłabym psychologa bo coś z szacunkeim do siebie i samooceną mocno nie tak

Gość gość

on nawet byl w stanie przez tel powtarzac ze to nieprawda i ze nie mógłby mnie zdradzic a ta suka wtedy byla z nim bo wracali ze swojej schadzki ;( nikt nigdy jeszcze mnie tak nie upokorzył ! a wczoraj tez do niej polecial zeby ją przeleciec, byl potem umówiony z naszym wspolnym kumplem i juz sie z nim nie spotkal ani ze mną, zadzwonil tylko pozno do mojej siostry i powiedzial jej ze nie wroci na noc

Gość Bolo

Tak jak napisałaś z tamtą to tylko sex, nie ma tego w domu to szuka poza domem, i nie chodzi o ilość bo pewnie mu dajesz tylko o jakość, poprostu jesteś daremna w łóżku tamta jest o niebo lepsza

Gość gość
40 minut temu, Gość Bolo napisał:

Tak jak napisałaś z tamtą to tylko sex, nie ma tego w domu to szuka poza domem, i nie chodzi o ilość bo pewnie mu dajesz tylko o jakość, poprostu jesteś daremna w łóżku tamta jest o niebo lepsza

chuj prawda! ona go po prostu uwodzi i kusi, jest wywłoką!!! to jej wina wszystko a on to tylko facet i uległ

1 godzinę temu, Gość gość napisał:

,ale nie rozumiem dlaczego leci do niej cały czas:(

To zrozum, go inna fascynuje a nie ty. Dlatego do niech chodzi i spędza z nią czas. Jezusie, wstyd mi za was kobiety.

Gość Umcccc
8 minut temu, Gość gość napisał:

chuj prawda! ona go po prostu uwodzi i kusi, jest wywłoką!!! to jej wina wszystko a on to tylko facet i uległ

Co ty pieprzysz? Ten facet jakis upośledzony jest, że nie ma własnego rozumu? Bycie szują nie ma płci, a kochance można jedynie podziękować, że sobie wzięła taką obłudną szmatę jak on.

Gość mąka wysypana
3 godziny temu, Gość gość napisał:

skarbie mój ty, WYBIERASZ nieodpowiednich facetów, kierujesz się prymitywną metodą wyboru faceta, a potem płacz i rozczarowanie. Bierz cichego, nudnego okularnika zamiast badboya

Gość gość
2 minuty temu, owL napisał:

To zrozum, go inna fascynuje a nie ty. Dlatego do niech chodzi i spędza z nią czas. Jezusie, wstyd mi za was kobiety.

hahahaha no ciekawe jak go fascynuje jak jest ze mną w związku i opiekuje sie moim dzieckiem, które mam z innym :)kocha nas nie ja

Gość jesteś kiepska w dymaniu
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Ale wy nie rozumiecie, jestem z nim ponad pol roku, kocham go ;( z tamtą to tylko seks, ale nie rozumiem dlaczego leci do niej cały czas:(

bo słabo się ruchasz, jakieś kursy polecam

Gość jadaja

Jeśli zdradza z byłą tz że coś do niej czuje. Nawet jeśli to tylko sentyment. Olej go. Zawsze bedzie cie do niej porównywał bo są w nim jeszcze uczucia.

Gość luźna relacja
34 minuty temu, Gość gość napisał:

hahahaha no ciekawe jak go fascynuje jak jest ze mną w związku i opiekuje sie moim dzieckiem, które mam z innym :)kocha nas nie ja

ahhhhh to już wszystko wiadomo, samotna matka dorwała fagasa a teraz inną dyma na boku, trzeba było od razu mówić

Gość kiszony ogóras
1 minutę temu, Gość jadaja napisał:

Jeśli zdradza z byłą tz że coś do niej czuje. Nawet jeśli to tylko sentyment. Olej go. Zawsze bedzie cie do niej porównywał bo są w nim jeszcze uczucia.

on go nie oleje bo potrzebuje tatuśka dla brajanka

Gość Wtf

Serio ??? Jak dla mnie brak szacunku do samej siebie nie wspominając o klasie której chyba Ci brak skoro pozwalasz na coś takiego ?? Jak możesz obwiniać tylko ta kobietę z która Cię to bydlę zdradza ??? Co na sile go zmusza do seksu ??? Jak dla mnie Patola !! Ale szczęścia życzę . 

Gość gość
10 minut temu, Gość Wtf napisał:

Serio ??? Jak dla mnie brak szacunku do samej siebie nie wspominając o klasie której chyba Ci brak skoro pozwalasz na coś takiego ?? Jak możesz obwiniać tylko ta kobietę z która Cię to bydlę zdradza ??? Co na sile go zmusza do seksu ??? Jak dla mnie Patola !! Ale szczęścia życzę . 

nie zmusza go na sile i fakt, to on do niej lata , nie ona do niego, on do niej dzwoni, nie ona do niego ale widocznie ta latawica musiała cos zrobic ze tak sie dzieje

Gość gość
13 minut temu, Gość kiszony ogóras napisał:

on go nie oleje bo potrzebuje tatuśka dla brajanka

mam córke i grzeczniej prosze, ona mówi do niego tato

Gość gość
16 minut temu, Gość luźna relacja napisał:

ahhhhh to już wszystko wiadomo, samotna matka dorwała fagasa a teraz inną dyma na boku, trzeba było od razu mówić

no i co w związku z tym ? on mowi ze kocha mnie i skoro nie chce mi sie przyznac do zdrady to znaczy ze nie chce mnie stracic, tylko mogłby chociaz to ukrywac przed wszystkimi a tak to kazdy wie i sie śmieje ze mnie, myslą , ze ja uwierzylam, ze to nieprawda