Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta 38 lat

Zostanę babcią i zero radości ze strony mojej i rodziny

Polecane posty

Gość Marta 38 lat

18-letni syn właśnie oznajmił mi wczoraj, że zostanie ojcem i chcę, by jego dziewczyna wprowadziła się do nas. W tym roku chłopak ma maturę, myślałam, że on ułoży sobie życie lepiej ode mnie. Ja sama go wychowywałam. Dokładniej to z pomocą rodziców. Mogłam uczyć się i pracować a teraz? Zostanę babcią, nawet bym się tego nie spodziewała.

Mieszkam w domu z rodzicami. Szczególnej złości nie widziałam, awantura była na cały dom. Prosiłam ich, żeby się nie wtrącali bo to jest w końcu mój syn. Wszystko mi wypomnieli, że oni przez lata go utrzymywali bo ja sama nie dałabym sobie rady. Mój ojciec pierwszy raz uderzył mojego syna w twarz - czego bym się nigdy nie spodziewała. Wnuka, któremu ciągle wchodził w tyłem od zabieranie po mecze, ryby, kino oraz kupowanie różnych drogich prezentów zachował się tak podle i nie zgodził się na to, żeby ta dziewczyna zamieszkała z nami pod jednym dachem. W dodatku narobił jeszcze wstydu mnie i mojemu synowi bo poszedł do rodziców tej dziewczyny i zażądał testów DNA bo on kolejnego pokolenia nie ma zamiaru utrzymywać.  

Gość Na chwilę

Jeśli to nie prowokacja to współczuję Twoim rodzicom. Nie dość, że Ty przez lata siedziałaś im na głowie to jeszcze ich wnuk okazał się nieudacznikiem. Bardzo dobrze, że się nie zgadzają żeby dziewczyna mieszkała u nich i musieliby utrzymywać kolejne 2 osoby. Na miejscu twoich rodziców spakowałabym ci walizki i razem z nieodpowiedzialnym synalkiem wystawiła za drzwi. A Ty nie masz nic do gadania, bo raz, że jesteś pasozytem, a dwa to ich dom. 

Gość gość
2 minuty temu, Gość Na chwilę napisał:

Jeśli to nie prowokacja to współczuję Twoim rodzicom. Nie dość, że Ty przez lata siedziałaś im na głowie to jeszcze ich wnuk okazał się nieudacznikiem. Bardzo dobrze, że się nie zgadzają żeby dziewczyna mieszkała u nich i musieliby utrzymywać kolejne 2 osoby. Na miejscu twoich rodziców spakowałabym ci walizki i razem z nieodpowiedzialnym synalkiem wystawiła za drzwi. A Ty nie masz nic do gadania, bo raz, że jesteś pasozytem, a dwa to ich dom.

Brawo. Wcale się nie dziwię dziadkom, że kolejnych darmozjadów nie chcą utrzymywać. Jak gówniarz nie uważał, jak robi, to niech teraz robi, jak uważa. 

Gość Ehhgggg

Sorry ale oni dzieci juz odchowali i tez chca pozyc a nie sluchac rykow pieluch i zas kase dawac bo synus se nie pradzi,niemam do ciebie pretendji kobieto bo ty ja jestes,ale synus niech poniesie konsekwencje,,,kobieta z brzuchem zostawiona no sorry nie ma jak juz zyc ale facet wez go wychowaj wkoncu na faceta a tym biednym rodzica dajcie pozyc wkoncu swoim zyciem,tamta chyba ma rodzicow to niech im pomoga,,,,

Gość Marta 38 lat

Moi rodzice są jeszcze dość młodymi ludźmi. Ojciec prowadzi własną kancelarię prawną i był bardzo dobrym ojcem i dziadkiem. 

Syn obiecał, że pójdzie do pracy i będzie utrzymywał rodzinę. Niestety moim rodzicom to się bardzo nie podoba. Oni uznali, że dziewczyna po prostu chce od nas pieniędzy i tyle w temacie. Ja sama się zastanawiam czy może coś w tym być. Rodzice tej dziewczyny powiedzieli, że oni są dorośli i mają prawo żyć własnym życiem. Syn często zostawał w domu dziewczyny, dokładniej u jej rodziców na noc a ja kryłam swojego syna przed dziadkami, że jest w domu.

Gość Gość

Sama sobie tego bachora nie zrobiła przecież. Niech synuś ponosi konsekwencje seksu bez zabezpieczenia. Tak wychowałaś to teraz nie jęcz. Niech idzie do roboty i zarobi na gówniaka. Był dorosły, żeby się bzykać, to teraz niech będzie dorosły, żeby wychować i płacić na kaszojada.

Gość awa

To ty co debilko go kryłaś przed twoimi rodzicami? A ty przepraszam jesteś jego siostrą czy matką? Ty jestes mentalnym dzieckiem. Byłaś taka harda aby go kryć, a nie mogłaś z nim o antykoncepcji pogadać? Nie, nie bo to takie wstydliwe i niezręczne ale juz przymykanie oka na seks dzieci jest ok. Ty nigdy nie dorosłaś, jesteś społecznie upośledzona, aż dziwne że ci rodzice praw to dziecka nie odebrali kiedy był na to czas.

Gość Gość flow

Oj każdy popełnia błędy . Rozumiem i jedna i druga stronę. 

Gość Gosc

Bylo juz to. Z rok temu :classic_unsure:

Gość Monika

Teraz Ty jestes babcia.

Twoi rodzice pokazali Ci jak zachowuja sie dziadkowie.

Wiec do dziela :)

Oni sa beda pradziadkami (to juz nie to samo).

Gość Mmmm

0/10

Wymysl inny temat

Gość Ghgh

W którym jest tygodniu? Może jest jeszcze czas na zabieg? Po co mają sobie marnować życie. Dziecko w tym wieku to porażka

Gość gosc

ale małpisko ta jego dziewczyna, nie umiała sie zabezpieczyć to niechby nie dawała cipy, bo jak to jest przysłowie "suka nie da to pies nie weźmie" widocznie ma to po mamusi, aby cipę rozłożyć

Gość gość
48 minut temu, Gość gosc napisał:

ale małpisko ta jego dziewczyna, nie umiała sie zabezpieczyć to niechby nie dawała cipy, bo jak to jest przysłowie "suka nie da to pies nie weźmie" widocznie ma to po mamusi, aby cipę rozłożyć

A on co, biedny i niewinny?Sama sobie tego dzieciora nie zrobiła, ludzie jeszcze nie doszli do etapu dzieworództwa.

Gość gosc

Ło matko, znów to samo provo!!!!