Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość golob

Czy członek 17cm jest ok?

Polecane posty

Gość golob

Pytam poważnie...

Gość majonezożerca

Nie; 20 cm to absolutne minimum [cool]

a na poważnie skoro piszesz, że masz 17 to znaczy, że masz ok. 15 bo wy wszyscy albo kłamiecie, albo źle mierzycie. Co nie zmienia faktu, że PRAWDZIWE 15 cm to już wynik powyżej średniej, a więc dobry.

Pamiętaj też że penis 19 cm i więcej trafia się baaardzo rzadko, mniej więcej 1/1000 mężczyzn ma takiego. I oczywiście każdy jego posiadacz siedzi na kafe, albo jego dziewczyna tu pisze biorąc pod uwagę wpisy 😄

Powiem Ci tak, sam mam 15,5 (prawidłowo mierzone). Pół życia miałem kompleksy. Potem zacząłem prowadzić życie seksualne intensywnie, jestem bi i widziałem i dotykałem setki fiutoow przez ostatnie 20 lat. I okazało się, że większość facetów ma mniejszego od mojego! (oczywiście nie wszyscy). Tak więc przekonałem się, że te statystyczne średnie 13,7 cm to nie jest wymysł a prawda, a mój był często większy od innych i słyszałem, ze zazdroszczą mi dużego fiuta...

Miałem też w życiu kilka naprawdę dużych ptaków, takich powyżej 20 cm, ale to jest prawdziwa rzadkość i gratka

Głowa więc do góry, nie przejmuj się i ciesz narzędziem, bo nie masz się czego wstydzić