Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

shinelips

Krwawienie implantacyjne

Polecane posty

Jak wygląda krwawienie/plamienie implantacyje?

czy krwawienie trwające 5 dni z początku o brunatnej barwie a póżniej krwistej czerwieni z dużą ilością skrzepów widocznych na tamponie i z bólami podbrzusza w pierwszych dniach może być krwawieniem implantacyjnym czy jednak zwyczajną miesiączką?

Czy gdy doszło do zaplodnienia to w terminie następnej owulacji są odczuwalne objawy owulacji m.in. lekko podwyższona temperatura, wrażliwe sutki i bolące piersi, złe samopoczucie?

Dajcie znać proszę.

Gość mea

przy krwawieniu implantacyjnym nie ma skrzepów. to raczej niewielkie plamienie.

Gość Gość

To raczej była miesiączka. 

Gość lulu

miesiączka albo wczesne poronienie. Skąd te skrzepy?

5 minut temu, Gość lulu napisał:

miesiączka albo wczesne poronienie. Skąd te skrzepy?

czasami mi sie zdarzają skrzepy podczas miesiączek, a ostatnie krwawienie własnie przez pierwsze 2-3 dni miały takie skrzepy. Moze obnizony poziom progesteronu albo wczesne poronienie co jest mniej prawdopodobne. Na razie miesiączka spóźnia mi sie drugi dzień przy 28 dniowym cyklu, ale martwi mnie że po stosunku dostałam tego krwawienia w 24 dniu cyklu i martwie się czy to było krwawienie implantacyjne....musze sie jakos uspokoic

Gość Rumianek

U mnie było ok. 7-8 dni po stosunku. Dosłownie jedna plamka na majtkach. Taka brązowa zaschnięta krew. Gdybym miała na  sobie majtki innego koloru to pewnie bym nawet nie zauważyła. 

Gość Rumianek

innego tzn. nie białego

Gość Domi

U mnie w obu ciążach nie było,z opisu wynika że miałaś miesiączkę

Gość Kekdk

To była miesiączka, a nie implantacja

dzisiaj dostałam kolejną miesiączkę! tak się cieszę, niepotrzebnie panikowałam ale miałam powody...od dzisiaj znowu zaczęłam antykoncepcję z Nuvaring żeby być spokojniejszą 😉 dziękuję wam za odpowiedzi

Gość Tereska

Aby stwierdzić czy zarodek się zagnieżdża to raczej potrzebna jest wizyta u specjalisty. Samemu to można tylko przypuszczać lub czuć podświadomie 😉 Jesśi jednak nie jest to ciąża to warto jest kontrolować dni płodne za pomocą bardziej sprawdzonych i nowocześniejszych metod. Ja przed ciążą stosowałam komputer cyklu myway, który oprócz badania temperatury, sprawdzał poziom hormonu LH i jakość śluzu szyjkowego i dopiero na tej podstawie wyznaczał dni jajeczkowania. Teraz po ciąży stosuje go jako naturalną antykoncepcję. Swój komputer kupiłam na stronie naturalnaplodnosc.