Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kama

Mój chłopak nie akceptuje mojej przeszłości

Polecane posty

Gość gość
1 minutę temu, frog_in_the_fog napisał:

przeszłość partnera z czasem przeszkadza coraz bardziej, więc raczej nie wróżę dobrze waszemu związkowi.

powiedziala kafe wrozka 

Przed chwilą, Gość gość napisał:

powiedziala kafe wrozka 

Ale ma rację.

Jeżeli na starcie nie akceptujemy przeszłości partnera, to będzie to wracało, nawet jeśli zdecydujemy się to na początku zignorować.

Nie ma rady, trzeba się dobrze dopasować pod tym względem, być szczerym wobec siebie samego i drugiej osoby.

Gość Gość

Czyli co?

Na pierwszej randce mam zostawić facetowi listę z kim spałam i co z każdym robiłam?

z tym krótko, z tym długo, z tym z uczuciem, z tym czysty seks bez uczuć, z tym tylko przygoda, a z tamtym chciałam związku ale on nie chciał i jak to zakwalifikowac? Do fabryki czy do przygody? 

On też ma przygotować taka listę, czy tylko kobiety mają się spowiadac?

17 minut temu, Gość gość napisał:

powiedziala kafe wrozka 

nie wróżę, po prostu sama tak miałam.

poza tym bez problemu można znaleźć osobę, która ma na koncie tylko stałe związki, bez łajdaczenia się na prawo i lewo, chorób wenerycznych i problemów psychicznych powodujących pakowanie się w kolejne układy bez uczuć.

więc po co tkwić przy jakimś zużytym fizycznie i emocjonalnie wraku?

Gość ona
4 minuty temu, frog_in_the_fog napisał:

poza tym bez problemu można znaleźć osobę, która ma na koncie tylko stałe związki, bez łajdaczenia się na prawo i lewo, chorób wenerycznych i problemów psychicznych powodujących pakowanie się w kolejne układy bez uczuć.

O to to, też uważam że cos nie halo z psyche takich ludzi z układami w tle

Gość Gość

więc raczej nie wróżę dobrze waszemu związkowi.'

x

nie wróżę, po prostu sama tak miałam.'

😄

Gość xyz

Chłopak nie akceptuje, że się puszczałaś. Hmm... dziwne

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Czyli co?

Na pierwszej randce mam zostawić facetowi listę z kim spałam i co z każdym robiłam?

z tym krótko, z tym długo, z tym z uczuciem, z tym czysty seks bez uczuć, z tym tylko przygoda, a z tamtym chciałam związku ale on nie chciał i jak to zakwalifikowac? Do fabryki czy do przygody? 

On też ma przygotować taka listę, czy tylko kobiety mają się spowiadac?

Nie szykuj listy z nim się spotykaj a z innymi pieprz na boku przecież bez uczucia to nic złego. 

Gość pou
17 minut temu, Gość xyz napisał:

ciekawe czy jesli sytuacja byłaby odwrotna to tez tak bys osądził że sie puszczał czy to tylko kobiet sie tyczy

Gość Gość
57 minut temu, Gość ona napisał:

O to to, też uważam że cos nie halo z psyche takich ludzi z układami w tle

Macie straszne kłopoty z ludzką seksualnością i mocne zaburzenia na tym tle. Poważnie. 

Gość Gość

Autorko, związałaś się z zakompleksionym chłoptasiem. Po co ci taki?

Gość Gość
24 minuty temu, Gość xyz napisał:

Dziewczyna uprawiała seks i się nim cieszyła. Seks jest naprawdę super. Spróbuj, zamiast tylko trzepać przed monitorkiem zakompleksiony koniobijco. 

Gość Gość
16 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie szykuj listy z nim się spotykaj a z innymi pieprz na boku przecież bez uczucia to nic złego. 

Oczywiście że nic złego!

Wg was do łóżka można pójść tylko z facetem którego się kocha na śmierć i życie i planuje się z nim ślub?

Gość gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Macie straszne kłopoty z ludzką seksualnością i mocne zaburzenia na tym tle. Poważnie. 

ależ idź się puszczaj, kogo to, z seksualnoscia problemów ne mam, z puszczaniem się mam

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

ależ idź się puszczaj, kogo to, z seksualnoscia problemów ne mam, z puszczaniem się mam

Masz, masz, i to ogromne. Widać, słychać i czuć.

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Masz, masz, i to ogromne. Widać, słychać i czuć.

bardzo lubię seks ale w stałych związkach a to cie boli z niewiadomych powodów, widocznie psycha juz zryta

11 minut temu, Gość Gość napisał:

nie, to puszczalscy mają problem z  tym, że nikt nich potem nie chce do poważnego związku ;)

1 godzinę temu, frog_in_the_fog napisał:

Dokładnie! 🙂

btw, nikt nikomu nie zabrania seksić się na prawo i lewo, o ile się do tego jawnie przyznają i znajdą sobie kogoś, komu to nie przeszkadza.

ale jak widać sporej ilości normalnych ludzi przeszkadza i stąd takie tematy.

Gość Gość
5 minut temu, Gość gość napisał:

bardzo lubię seks ale w stałych związkach a to cie boli z niewiadomych powodów, widocznie psycha juz zryta

Przecież jesteś z tej samej bajki co ci wszyscy zakompleksieńcy. Ktoś ci kiedyś policzy, że za dużo miałaś tych związków itd. 

Gość Gość
5 minut temu, frog_in_the_fog napisał:

nie, to puszczalscy mają problem z  tym, że nikt nich potem nie chce do poważnego związku 😉

Ciebie nikt nie chce, to sobie w prosty sposób próbujesz tłumaczyć świat. Kompleksy, kompleksy, kompleksy.

Gość xyz

Chyba tylko w Polsce ludzie wyliczają innym kiedy, gdzie i z kim uprawiali seks. Przecież seks to coś wspaniałego, można się nim tylko cieszyć, to są świetne chwile. Im więcej kompleksów, urazów, zaburzeń na seksualnym tle, tym większa chęć do wyliczania innym seksu, niezdrowego zaglądania komuś do łóżka. Często z prostej zazdrości, ilu tu na samej kafeterii jest przecież zakompleksionych prawiczków i kobiet typu "kłoda".    

Gość gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Ciebie nikt nie chce, to sobie w prosty sposób próbujesz tłumaczyć świat. Kompleksy, kompleksy, kompleksy.

puszczalski lafiryndarz, po co się plujesz, co seksu za mało, buhahah najwyraźniej

Gość gość
2 minuty temu, Gość xyz napisał:

Chyba tylko w Polsce ludzie wyliczają innym kiedy, gdzie i z kim uprawiali seks. Przecież seks to coś wspaniałego, można się nim tylko cieszyć, to są świetne chwile. Im więcej kompleksów, urazów, zaburzeń na seksualnym tle, tym większa chęć do wyliczania innym seksu, niezdrowego zaglądania komuś do łóżka. Często z prostej zazdrości, ilu tu na samej kafeterii jest przecież zakompleksionych prawiczków i kobiet typu "kłoda".    

rzeczywiście ciężo wziąć i zaliczać, tacy puszczalscy sa w łózku do dupy, wiem sprawdziłam, nigdy więcej 🙂 To zakompleksiency rekompensujący sobie jakieś braki, żadna ilość tych lasek wam nei wynagrodzi już waszych zaburzen, tylko terapia hahah casanowy od 7miu boleści

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

puszczalski lafiryndarz, po co się plujesz, co seksu za mało, buhahah najwyraźniej

Zabolała prawda koniotrzepie, co?

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

rzeczywiście ciężo wziąć i zaliczać, tacy puszczalscy sa w łózku do dupy, wiem sprawdziłam, nigdy więcej 🙂 To zakompleksiency rekompensujący sobie jakieś braki, żadna ilość tych lasek wam nei wynagrodzi już waszych zaburzen, tylko terapia hahah casanowy od 7miu boleści

O, kolejna kłoda, właśnie o takich mowa.

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Zabolała prawda koniotrzepie, co?

nie, boś gorszy od prawika, taki casanovo-pravik, ciemna masa, takie uju muju, ni to casanowa ni prawik takie niewiadomo co 

2 godziny temu, Gość 00Ombgyu7 napisał:

Moj tez nie akceptowal a okazał sie skurwielem jakich mało ze ta moja przeszlosc to pikuś w porównaniubz tym co mi fundował

Pod pachami też cię rozdziewiczył ?

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

O, kolejna kłoda, właśnie o takich mowa.

chyba ciebie bo bzykasz laski a one biedne musza udawać, to przynajmniej tu poudajesz jaki jesteś zwierz, może ktos uwierzy 😂