Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Abc

okłamałam go co do mojego wieku czy da się to jakoś odkręcić?

Polecane posty

Gość Abc

Poznalam faceta, ktory ma 35 lat, ja mam 32. Jednake kiedy sie poznalismy oklamalam go, ze mam mniej-25 bo wyglądam trochę młodzież. Zrobiłam to bo nie myślałam że będziemy sie spotykać na dłużej, ale jednak wyszlo tak, że spotykamy się juz kilka miesięcy, a ja teraz nie wiem za bardzo jak to odkręcić... Jeśli będziemy dalej razem to i tak pewnie w koncu się to wyda. Co byście zrobili?

Gość Abc

*wygladam mlodziej - a nie mlozdziez, sorry ale pisze z tableta i słownik mi przekręca wyrazy

8 minut temu, Gość Abc napisał:

Co byście zrobili?

Albo bym zrezygnowała ze znajomości, albo powiedziała prawdę. No i pewnie przyjrzałabym się baczniej swojej samoocenie, jeśli czułabym potrzebę kłamania na temat swojego wieku. Facet pewnie myślał, że będzie mógł się poszczycić, że młódka na niego poleciała, a tu taka niespodzianka...

Gość Abc

Mnie moj wiek nie przeszkadza ale powiedziałam mu tak trochę dla zabawy bo nie sądziłam że będziemy sie dłużej spotykać niż tylko na kilka spotkań, a jednak spotykamy się juz parę miesięcy...nie bardzo teraz wiem jak mi to powiedzieć, a im dłużej będziemy że sobą tym trudniej będzie się przyznać do klamstwa więc nie wiem już co robić...

Gość Ata
34 minuty temu, Gość Abc napisał:

Poznalam faceta, ktory ma 35 lat, ja mam 32. Jednake kiedy sie poznalismy oklamalam go, ze mam mniej-25 bo wyglądam trochę młodzież. Zrobiłam to bo nie myślałam że będziemy sie spotykać na dłużej, ale jednak wyszlo tak, że spotykamy się juz kilka miesięcy, a ja teraz nie wiem za bardzo jak to odkręcić... Jeśli będziemy dalej razem to i tak pewnie w koncu się to wyda. Co byście zrobili?

Zmień tożsamość. W tych czasach można kupić wszystko łącznie z metryką urodzenia. 

Gość Abc

Tak super pomysł;)  a nawet gdybym zmieniła tożsamość jakimś cudem to i tak mogloby się to wydać np. od mojej rodziny, jedyna szansa na uniknięcie wydania się tego to niefrmalizowanie związku i unikanie spotkan z moja rodzina, a to byłoby raczej trudne...

Gość Ata
3 minuty temu, Gość Abc napisał:

Tak super pomysł;)  a nawet gdybym zmieniła tożsamość jakimś cudem to i tak mogloby się to wydać np. od mojej rodziny, jedyna szansa na uniknięcie wydania się tego to niefrmalizowanie związku i unikanie spotkan z moja rodzina, a to byłoby raczej trudne...

Wywieź go do 3 świata, tam nikt was nie znajdzie. To znaczy ciebie. ; )

Gość dobrze radze

Porozmawiaj z nim szczerze, powiedz mu ze to byl glupio wyglup z tym klamstwem z wiekiem i sama nie wiesz dlaczego tak mu powiedzialas. Ze zwykle nie klamiesz i ze moze po prostu balas  sie ze uzna ze jestes dla niego za stara a nie chcialas zeby Cie skreslal. Tylko blagam nie mow mu "myslalam ze i tak nic z tego nie wyjdzie". Aha, i przygotuj sie ze moze Cie z tego powodu zostawic.