Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

PRZEMEK PRAWIK JAKIE PREZENTY ROBISZ MAMIE I SIOSTRZE NA GWIAZDKE?

Polecane posty

Gość gosc

Czy wogole jakieś robisz? nie wstyd ci być tylko ciężarem dla nich i nic nie dawać od siebie? Gdzie prezent dla mamy, dla faceta twojej mamy (który cie lubi i nawet ci prace chciał załatwić), gdzie prezent dla twojej siostry i szwagra i dla ich małego dziecka (którego jesteś ojcem chrzestnym! a to do czegoś zobowiązuje!!!). Pomagasz chociaż matce w przygotowywaniu Świąt? czy dalej sama zapiertala a synek całe dnie przed kompem gnije? nie wstyd ci?

Gość gosc

a robiłeś kiedyś chociaż raz? jak np jeszcze do szkoły chodziłeś albo tuż po skończeniu szkoły jak jeszcze nie byłeś takim przegrywem? albo jak w ochronie pracowałes i pieniądze miałeś to tez mogłeś zrobić

a oni tobie robią prezenty czy nie zasługujesz na nie jako bezrobotny

Gość gość

Nie robiłem i nie będę robił

Gość gosc
7 minut temu, Kutas napisał:

Nie

Lepiej gruby pasożycie na rencie napisz jakie ty robisz prezenty siostrze za to co dla ciebie robi 

haha ale ja nie jestem smakoszem:D obsesje masz jakas psycholy jebany:D

Gość gosc

przemuś kaleko zara ci coś pokaże, zgrywam foty na kompa, przygotuj sie na to że skoczy ci gul z zazdrości

2 minuty temu, Kutas napisał:

A dla ciebie do Choroszczy

dla twojego dobra wyjazd do tworek byłby wskazany tak na oko to masz conajmiej fobie społeczną, nerwice, i zaburzenia osobowości.

To wszystko przesto że siedzisz w domu, nie masz kontaktu z ludzmi i ci odpierdala pod kopułą stąd te akcje ze smarzeniem gówna na patelni itp. Do normalnego życia raczej nie wrócisz, ale chociaż częściowo może byś był normalny.

Aby nie było muszę oddać fakt że sam jestem trochę tobą w wersji light, ale coś tam przynajmniej robię 

2 minuty temu, Kutas napisał:

A ty jesteś pedałem 

widać że kończą się argumenty, gnij se dalej w melinie po dziadku jezdząc autem po europie jedynie w grze dla dzieci, od teraz już ci nie piszę bo prędzej z kotem bym się dogadał i mu doradził

Gość gosc
8 godzin temu, Dash Rysiu napisał:

dla twojego dobra wyjazd do tworek byłby wskazany tak na oko to masz conajmiej fobie społeczną, nerwice, i zaburzenia osobowości.

To wszystko przesto że siedzisz w domu, nie masz kontaktu z ludzmi i ci odpierdala pod kopułą stąd te akcje ze smarzeniem gówna na patelni itp. Do normalnego życia raczej nie wrócisz, ale chociaż częściowo może byś był normalny.

Aby nie było muszę oddać fakt że sam jestem trochę tobą w wersji light, ale coś tam przynajmniej robię 

ja myśle że gdyby przemek zaczął się leczyć i psychiatrzy zorientowaliby się z jak mocno zaburzonym przypadkiem mają doczynienia to renta by mu na pewno dali a przemkowi to przeciez wystarczy, dlaiby mu rentke socjalną 1100 miesiecznie i byłby zadowolony

Gość druzgot
8 godzin temu, Dash Rysiu napisał:

To wszystko przesto że siedzisz w domu, nie masz kontaktu z ludzmi i ci odpierdala pod kopułą

1. nie znasz sie, cierpi na prawictwo, a na to nie ma leków

2. siedzenie w domu jest efektem prawictwa

Gość Oszkaa

Przemas wrzuć foty od grubasa😄