Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gonzo

kiedy wy idioci wreszcie zrozumiecie, że kobiety nie oczekują od was byscie je kochali!

Polecane posty

Gość Gonzo

kobiety chcą po prostu dobrego seksu, a nie uczuć i miłości... naoglądaliście się filmów i myślicie, że życie to bajka? jak będziecie wierzyć, że kobieta szuka mężczyzny do kochania to nigdy w życiu nie zaru'chacie! wiecie kiedy przestałem być prawiczkiem? kiedy zrozumiałem, że kobiety chcą po prostu seksu i dobrze się bawić, wtedy moje nastawienie do kobiet się zmieniło i moje życie erotyczne też. przemyślcie to naiwniacy 😉

Gość gość

idź gonić szmule a nie głowę ludziom zawracasz, ze szmulami nie gadam, adios

Gość Mazgajom Nie

Kobiety chca seksu miłosci i konkretnych zdecydowanych facetów 

Gość Mgoś

Gratuluję wyborów.

PS co robisz wieczorem? ; )

Gość Gość

A co z uczuciowym życiem? 

Normalna,  kobieca kobieta pragnie miłości przede wszystkim,  której seks jest dopełnieniem,  ty miałeś do czynienia z chłopobabami,  dla których seks jest  miłością. Kobieca, wrażliwa i delikatna kobieta nie będzie wampem seksu, bo jedno i drugie nie idzie w parze, takie k9biety obdarza się miłością i czułym seksem, kochający mężczyzna chce je czułe tulić w czasie seksu a nie ostro rźnąć uprzedmiotowiajac ją przy tym.

Gość xyz

Kobieta pragnie emocji i faceta, którego będą zazdrościły jej koleżanki. Także albo kasa albo bad boy. Z wiekiem bardziej zaczynają jednak stawiać na kasę? A ideał to bad boy z kasą

Gość ...

Potwierdzam, miłość dla kobiety to tylko wymówka i otoczka. A tak naprawdę to one chcą by je ru'chano.

Gość gość

Kobiety chcą wsparcia, wierności, szacunku, wspólnego zgodnego życia, spokoju bez konfliktów i bez kłótni, jesli zamiast tego jest agresja, zdrady, obmowa i kopanie pod nimi dołków, to odchodzą. Dziwne, że taki stary pryk nie potrafi zrozumieć takiej prostej zależności. 

Gość gosc

prawiki na tym forum to banda debili i przyglupow

zakladaja tak debilne tematy ze ze lbem po kolei na pewno nie maja

33 minuty temu, Gość ... napisał:

Potwierdzam, miłość dla kobiety to tylko wymówka i otoczka. A tak naprawdę to one chcą by je ru'chano.

Ty, skoro wszystkie to idź zaliczyc swoją matkę siostre i sąsiadkę. Płytki gadzie.

Gość Sratatata
8 minut temu, Gość gość napisał:

Kobiety chcą wsparcia, wierności, szacunku, wspólnego zgodnego życia, spokoju bez konfliktów i bez kłótni, jesli zamiast tego jest agresja, zdrady, obmowa i kopanie pod nimi dołków, to odchodzą. Dziwne, że taki stary pryk nie potrafi zrozumieć takiej prostej zależności. 

Taa... srata tata. Byłem wierny, pełen szacunku i wspierajacy, rzadko się kłóciliśmy i co? Zdradziła mnie. Dlatego wolę przygody na jedną noc, ewentualnie weekend niż znów się angażować, oddawać komuś swoje serce a potem patrzeć jak rozpier'dala je buciorem na drobny pył.  Nie ma czegoś takiego jak miłość. Jest tylko chemia. Jak się chemia kończy to zaczyna się szukanie nowych wrażeń... na boku.

Gość ...
1 minutę temu, Alaska napisał:

Ty, skoro wszystkie to idź zaliczyc swoją matkę siostre i sąsiadkę. Płytki gadzie.

Wystarczy mi, że mogę mieć ciebie na skinienie palca. Ale nie stanowisz dla mnie żadnej atrakcji.

Gość Do Sratatata

Sratatata a ja szanujących wspierających mnie nie zdradzam..jesli juz to zdradziłabym chuja i drania ale nigdy nie zdradziłam dobrego faceta

42 minuty temu, Gość ... napisał:

Wystarczy mi, że mogę mieć ciebie na skinienie palca. Ale nie stanowisz dla mnie żadnej atrakcji.

To dobrze. Nie chciałabym być ofiarą takiego frajera. 

Nie Ty jeden zostałeś tak potraktowany. Tylko widzisz, ja nie zamierzam się zmieniac w tych którzy mnie skrzywdzili. Teraz to ty możesz złamać komuś serce. 

Gość Sratatata
14 minut temu, Alaska napisał:

Nie Ty jeden zostałeś tak potraktowany. Tylko widzisz, ja nie zamierzam się zmieniac w tych którzy mnie skrzywdzili. Teraz to ty możesz złamać komuś serce. 

Nie złamię, bo mówię im od razu na co się piszą.

6 godzin temu, Gość Gonzo napisał:

kobiety chcą po prostu dobrego seksu, a nie uczuć i miłości... naoglądaliście się filmów i myślicie, że życie to bajka? jak będziecie wierzyć, że kobieta szuka mężczyzny do kochania to nigdy w życiu nie zaru'chacie! wiecie kiedy przestałem być prawiczkiem? kiedy zrozumiałem, że kobiety chcą po prostu seksu i dobrze się bawić, wtedy moje nastawienie do kobiet się zmieniło i moje życie erotyczne też. przemyślcie to naiwniacy 😉

A mi się wydaje, że uczucia i dobry seks mogą iść w parze.

Gość gość

Alaska to staratata , czyli autor wątku, główny zyeb i troll tego forum. 

Gość gość

Mógłbyś przynajmniej nie ukrywać się pod żeńskimi postaciami, tchórzu. 

Gość krieg

a ty dlaczego sie pod anonimkiem ukrywasz? zdradz kim jestes, co to za podwojne standarty? latwo innym wytykac wlasne wady, lepiej zamilcz chodzaca hipokryzjo.

Gość gość

Mam prawo pisać z gościa, bo ja w odróznieniu od ciebie nikogo nie hejtuję i pod nikogo sie nie podszywam. 

Gość Nga 62569833
6 godzin temu, Gość Gość napisał:

A co z uczuciowym życiem? 

Normalna,  kobieca kobieta pragnie miłości przede wszystkim,  której seks jest dopełnieniem,  ty miałeś do czynienia z chłopobabami,  dla których seks jest  miłością. Kobieca, wrażliwa i delikatna kobieta nie będzie wampem seksu, bo jedno i drugie nie idzie w parze, takie k9biety obdarza się miłością i czułym seksem, kochający mężczyzna chce je czułe tulić w czasie seksu a nie ostro rźnąć uprzedmiotowiajac ją przy tym.

Hahaha, ale się uśmiałam... Jestem w kilkuletnim związku i nigdy, ale to przenigdy nie zamieniłabym ostrego rżnięcia z moim ukochanym na jakiś delikatny, czuły seks... Tak się dobraliśmy że i on lubimy tak na ostro... 

Nigdy nie zamieniłabym go na żadnego innego faceta, poznaliśmy się jak on był bez kasy, bez roboty i bez dachu nad głową. Ale pokochałam go jako osobę, a nie jego kasę czy dom. Spodobał mi się też, to fakt a każdy uważa że taka ładna, mogła sobie kogoś lepszego poszukać, on taki brzydki itp. Ale ja zawsze stoję za nim murem. Nie zarabiamy jakiś dużych pieniędzy ale na życie starcza i czasem na jakiś koncert też (lubimy podobną muzykę). 

Gość krieg

wyzywanie innych i oszczerstwa to wlasnie hejt. HEJTUJESZ - wyzywajac od tchorzy i zarzucajac podszywanie sie, GDZIE MASZ NA TO JAKIKOLWIEK DOWOD?! bez dowodu jest to zwykle oszczerstwo. i wypisujesz te swoje hejty anonimowo, te swoje zale najpierw musisz odniesc do siebie, zeby moc zwracac uwage innym i pozostac przy tym osoba tak nie robiaca. w przeciwnym razie to hipokryzja, podwojne standarty - i to jest fakt, nie hejt. mozesz nawet sprawdzic w slowniku. wiec nie hejtuje a zwracam ci uwage na pewne FAKTY i naganne zachowania ktore niby u innych pietnujesz, jednoczesnie zachowujac sie dokladnie tak samo nagannie - to nie jest hejt, wiec owszem, W ODROZNIENIU ode mnie HEJTUJESZ, chodzaca hipokryzjo... 

Gość gość

Nie popluj się z tej bezradnej złości. Ile razy się pod kogoś podszyjesz, chociażby aluzyjnie, tyle razy ci to wytknę. Cześć. 

Gość gość

kobiety nie chcą miłosci one chcą nawijania makaronu na uszy ( kłamstewek)  o tym jakie są wyjątkowe, piekne, mądre, uczuciowe, prawdomówne, ...... oraz fiku miku w sytuacjach ryzykownych , Dodatkowo od czasu do czasu jakis prezencik, kwiatek, spacerek. Tak naprawdę one nie myslą jak mężczyzni bo gdyby tak było to by tak nie zdradzały, romansowały itp. Zawsze się znajdzie ktoś lepszy do męża - taka ich natura , tylko szkoda że o tym dowiadujemy sie po 30 a nie na początku gdy szukamy partnerki

Gość krieg
45 minut temu, Gość gość napisał:

Nie popluj się z tej bezradnej złości. Ile razy się pod kogoś podszyjesz, chociażby aluzyjnie, tyle razy ci to wytknę. Cześć. 

wytykac to ty mozesz  zachownia, ktorych sie nie dopuszczasz, w przeciwnym wypadku jest to tylko i wylacznie hipokryzja. pluje? znowu jakies zalosne oszczerstwo... niby kim mialbym byc? moze nawet i zarejestrowalbym swoj nick, gdyby takie paskudne, dwulicowe i pelne hipokryzji anonimki tu nie trolowaly. tak, pisze o tobie. i znowu podpisuje sie jaki "krieg". a w razie podszywek... bedzie mozna poznac.

Gość druzgot

kobiety chcą seksu, ale jest jedno ale chcą tez dobrej zabawy do tego, a niestety oczekują że aranżerem wszystkiego bedzie ;facet;

prawdziwa kobieta chodzi zawsze w sukience a maluje się tylko na ważne uroczystości, i nigdy nie używają antykoncepcji. to z czym wy macie do czynienia to chłopaki z pipami, nie mają czasu na miłość bo chcą robić kariere a na starośc zostają samotne

Gość druzgot
3 minuty temu, Paweł Matuszczak napisał:

prawdziwa kobieta chodzi zawsze w sukience

do ślubu.