Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 01j

Nie sadzicie ze to upokarzajace?

Polecane posty

Gość 01j

Ze kolezcnka chce mnie zeswatac z facetem ktory NIE POTRAFI ZNALEZC SOBIE DZIEWCZYNY, no nie chca go

Ja tez nikogo nie mam chwilowo ale czy to nie porazka??uwaza mnie za taka nieatrakcyjna zeby swatac mnie z chlopakiem ktorego zadna inna noe chce?

Gość Mgoś

O co Ci chodzi? Odrobiłaś już lekcje na jutro czy zaczęły się ferie przedświąteczne i w głowie takie dylematy?

Gość Gość

Ludzie wychodzą z założenia że jeśli ktoś jest sam to na pewno bardzo pragnie ten stan zmienić i mu podtykaja różne osoby pod nos. Myślą że robią dobrze. 

Gość Gość 01

Hahah nie sądzę żeby to było upakarzające szczęściu trzeba czasem  pomagać . A dla koleżanki był by to bardzo dobry plus skoro ty jesteś jej koleżanka i on też jest jej kolegą to miała by was teraz razem 😜

Gość Merh5s8

Znajomi dają ci możliwość poznania z 2 osobą. Ty  decydujesz.  

12 minut temu, Gość 01j napisał:

Ze kolezcnka chce mnie zeswatac z facetem ktory NIE POTRAFI ZNALEZC SOBIE DZIEWCZYNY, no nie chca go

A może upokarzający jest nie tyle fakt, że swata Cię z facetem, który nie ma szczęścia, co raczej, że uznała, że Ty sobie sama bez jej pomocy nie poradzisz... 😛

Gość Ariel

O co ci chodzi autorko? On nie podobał się innym dziewczynom, ale może spodobać się tobie. Dlaczego spisujesz go od razu na straty? Nie rozmawiałaś z nim ani go nie widziałaś. Jesteś niesprawiedliwa. 

Gość Gośću

Weź daj mi numer do tego gościa zadzwonię do niego żeby nawet nie tracił czasu na taką kretynkę. 🤣

Ja tu widzę jedną porażkę, ciebie autorko że oceniasz człowieka zanim go poznasz, mam nadzieję że nikogo nie znajdziesz. Jeżeli znajdziesz to żeby zrobił z ciebie zapchaj dziurę.