Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kalina

Rozczarowanie youtubem?

Polecane posty

Gość Izawilk

Chciałam dziewczynie pomoc a wyszło jak zwykle. Żenujące jesteście Wy. Wychodzi na to ze już nikogo nie można pochwalić w internecie bo zaczynacie wymyślać niestworzone rzeczy...

Gość Gość.
14 minut temu, Gość Izawilk napisał:

Chciałam dziewczynie pomoc a wyszło jak zwykle. Żenujące jesteście Wy. Wychodzi na to ze już nikogo nie można pochwalić w internecie bo zaczynacie wymyślać niestworzone rzeczy...

Spokojnie Monia, czy jak ci tam na imię. Każdy orze jak może. 

Gość Izawilk

Spadam z forum. Szkoda, że postrzegacie każdego przez swój pryzmat. To, że pochwali się jakiś maleńki kanał odrazu odbieracie jako promocje robiona przez ta osobę. Może tak się zdaza, ale nie zawsze. 

Gość Szkoda czasu na reklamy.

Ja w zasadzie skończyłam z polskim yt. Systematycznie glądam tylko 3 kanały. I to małe. Pustaki typu Szusz mnie zniesmaczają.

Gość gość

To napiszcie jakie zagraniczne kanały polecacie i te polskie które ogladacie ?

Gość Jom
50 minut temu, Gość gość napisał:

To napiszcie jakie zagraniczne kanały polecacie i te polskie które ogladacie ?

Kasię Gondor. Czasem Arlenę Witt. Najczęściejto Globstory i Architecture Is a Good Idea

Gość XXX

Ja w zasadzie oglądam tylko trzy kanały w miarę systematycznie. Wszystkie "gwiazdy" już dawno odlubiłam. Nie chcę być trybikiem w zarabianiu kasy przez osoby, które niewiele sobą prezentują. Szusz numerem z lizakami dała mi sporo do myślenia. Nie oglądam ją już o dawna i o aferze gdzieś tam przeczytałam, ale nie mam zamiaru karmić swoimi klikami pustostanów.

Gość Ups
Dnia 16.12.2018 o 16:50, Gość Kalina napisał:

Czy Wy także podobnie jak ja jesteście rozczarowane/znudzone dużą częścią polskiego jutuba? W chwili obecnej nie oglądam już nikogo. Stylizacje - za okłamywanie w sprawie wagi, wszechobecną reklamę, staczanie się intelektualnie od czasu związku z DG. Szusz - wieczenje zblazowanie, zapijaczona twarz i wszechogarniąjaca nuda. Maxi - powtarzalność makijaży, brak kreatywności, wredota. Można by tak dalej wymieniać. Generalnie zamiast się rozwijać to większość z nich po prostu się cofa, nie rozwija. Do tego ma widzów za ...i. 

To samo czuję!

Gość Nowa na yt

Widziałam pod filmikem komentarz od Mika Dominikaa, nowa ktora nagrywa na yt? 

Gość Ups
Dnia 16.12.2018 o 17:53, Gość Lucja napisał:

Nie wiem co vlogerki widza w tych dlugich rzesiskach... widuje takie osoby czasem w pracy i nie podoba mi sie to, wcale to nie jest atrakcyje 😕

Dla mnie to takie łoniaki na oczach. Plastik i obrzydlistwo.

Gość Ups
Dnia 19.12.2018 o 23:58, Gość Izawilk napisał:

Spadam z forum. Szkoda, że postrzegacie każdego przez swój pryzmat. To, że pochwali się jakiś maleńki kanał odrazu odbieracie jako promocje robiona przez ta osobę. Może tak się zdaza, ale nie zawsze. 

Jak ktoś go chwali w każdym wątku to to nie jest chwalenie kanału, ale obrzydliwa autopromocja. I da się to wyczuć aż nadto.

Gość Ups

Też jestem rozczarowana YT. Do tego stopnia, że z polskich kanałów oglądam tylko cztery. I to małe. Ale z tych czterech tylko dwa są wolne od sponsorowanych treści na które mam alergię, więc pewnie z czasem będzie redukcja. Lasek wyżartych na YT już dawno nie oglądam. Te wszystkie Szusze, Stylizacje, Maxineczki...niewiele sobą reprezentują poza toną makijażu na twarzy. Jakąkolwiek rzecz by nie pokazywały to łapię się na tym, że podchodzę do niej sceptycznie, bo myślę że przemycają reklamę. Kiedyś lubiłam ulubieńców na kanałach, ale tacy z darów losu to po prostu nieporozumienie. Mango TV to ja sobie mogę w telewizji pooglądać. 

Gość Ania

zaraz bedzie ACTA i skończy sie 😄 

Gość Eli

Nic się nie skończy, "acta2" dotyczy tylko Unii, reszta świata będzie się miała doskonale - UK, USA, Australia, Kanada, cała Azja, cała Ameryka Południowa, Rosja, Skandynawia... a w Unii wyjdzie jak zwykle, niestety Polskę pociągnie za sobą 😕

Gość gość
11 godzin temu, Gość Ania napisał:

zaraz bedzie ACTA i skończy sie 😄 

Co dokładnie się skończy?

Gość Oloo
Dnia 9.04.2019 o 01:22, Gość gość napisał:

Twoje pìerdolenie

Gość GOSC
Dnia 9.04.2019 o 01:22, Gość gość napisał:

Właśnie, co skończy się po ACTA? Jutub jakoś się zmieni? Wie ktoś coś?

Gość mmm
11 minut temu, Gość Oloo napisał:

Twoje pìerdolenie

Skąd te nerwy? Znowu ojciec cię molestował?

Gość 🙁🙁🙁🙁🙁
1 minutę temu, Gość mmm napisał:

Skąd te nerwy? Znowu ojciec cię molestował?

Wujek 🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁 głupia sžmato

Gość mmm
9 minut temu, Gość 🙁🙁🙁🙁🙁 napisał:

Wujek 🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁 głupia sžmato

Sžmata to cię urodziła, menelico. Wracaj do chlewa.

Gość Kkkkkk
5 minut temu, Gość mmm napisał:

Sžmata to cię urodziła, menelico. Wracaj do chlewa.

To akurat prawda 😔😔

Gość Gosc

Zapraszam na kanal Maziowa Szkocja 

Gość gość
Dnia 17.12.2018 o 02:59, Gość Kinia napisał:

Wszystkie dziewczyng ktore otwieraja sryliard kalendarzy adwentowych mnie nudza... juz ogladanie co jadly na sniadanie jest ciekawsze

Jednak te które otwierają sryliard kalendarzy mają więcej wyświetleń niż te od śniadań. Wyciągnij wnioski...

Gość gość
Dnia 17.12.2018 o 04:18, Gość Kinga napisał:

Standard w wiekszosci vlogmasow to otwieranie kalendarza, sniadanie, runda po sklepach w poszukiwaniu prezentow, przy okazji jakies ujecia dekoracji swiatecznych i do domu...

nuuuuuuudy 

Dlaczegp im tego nie napiszesz? Potraficie tylko dawać ciche, hejterskie kciuki w dół zamiast napisać dziewczynom trochę konstruktywnej krytyki i podpowiedzieć co chciałybyście oglądać na ich kanałach. Vlogerka nie wróżka, skąd ma wiedzieć że coś się widzom nie podoba. Sam kciuk w dół nic nie mówi.

Gość Gosc
Dnia 16.12.2018 o 17:53, Gość Lucja napisał:

Nie wiem co vlogerki widza w tych dlugich rzesiskach... widuje takie osoby czasem w pracy i nie podoba mi sie to, wcale to nie jest atrakcyje 😕

wlasnych  rzes prawie nie maja, wiec musza doczepy miec. Prezentuja sie lepiej na ekranie i czuja sie gwiazdami 😄😄 Boogiesilver poszla chyba z doczepionymi na porodowke??

Gość Gość
Dnia 16.12.2018 o 23:20, Gość wera napisał:

Moim zdaniem kończy się era youtuba. Widać to po malejących ilościach wyświetleń największych kanałów. To się zaczęło w momencie jak przyjemność z nagrywania przerodziła się w maszynkę do zarabiania pieniędzy a dziewczyny każdą krytyczną uwagę uważały za hejt.

Zaczęły się pyskówki z widzami, wywyższanie się i reklamowanie czego tylko popadnie. Sprzedały się i tyle. 

Prawda i ja rezygnuje z subskrybcji bo za kazdym razem zauważam fałszywy obraz.Już podchodzę z dystansem i ostrożnie .

Gość Phi
Dnia 30.04.2019 o 20:05, Gość gość napisał:

Dlaczegp im tego nie napiszesz? Potraficie tylko dawać ciche, hejterskie kciuki w dół zamiast napisać dziewczynom trochę konstruktywnej krytyki i podpowiedzieć co chciałybyście oglądać na ich kanałach. Vlogerka nie wróżka, skąd ma wiedzieć że coś się widzom nie podoba. Sam kciuk w dół nic nie mówi.

Bo one niby nie wiedzą, że tworzą zapchajdziury? Doskonale wiedzą. Za vlogmasy biorą ekstra kasę, więc żadne uwagi nic nie zmienią.

Gość gość
23 godziny temu, Gość Phi napisał:

Bo one niby nie wiedzą, że tworzą zapchajdziury? Doskonale wiedzą. Za vlogmasy biorą ekstra kasę, więc żadne uwagi nic nie zmienią.

I to wszystkich boli, że zarabiają i wszystko jasne.

Gość Gość
Dnia 1.05.2019 o 17:23, Gość Gosc napisał:

wlasnych  rzes prawie nie maja, wiec musza doczepy miec. Prezentuja sie lepiej na ekranie i czuja sie gwiazdami 😄😄 Boogiesilver poszla chyba z doczepionymi na porodowke??

A co, miała je specjalnie zdejmować do porodu? 😄 Bez jaj, przecież one są na stałe (tj. dopóki rzęsy nie wypadną), nikt ich nie będzie specjalnie zdejmował tylko po to żeby wypchnąć kaszojada jak prawdziwa Matka Polka

Gość gosc
Dnia ‎04‎.‎04‎.‎2019 o 21:29, Gość Nowa na yt napisał:

Widziałam pod filmikem komentarz od Mika Dominikaa, nowa ktora nagrywa na yt? 

Nastepna Monia, ktora chce sie lansowac! a kysz! a kysz! zero!!!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować