Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy

Nie wiem czy lepiej wynajmować samemu czy mieszkać z rodzicami

Polecane posty

Gość Pomocy

Jakie korzyści płyną z samodzielnosci. Wiadomo że wtedy mniej kasy dla mnie

Gość bella

Ile masz lat? Duzo zalezy od statusu związku i relacji z rodzicami. Jesli jestes samotną osobą to chyba lepiej zostac u rodzicow a kase na wynajem oszczedzac na wlasne mieszkanie. Gorzej tylko gdy mama nie pozwala dorosnąc i traktuje dorosla osobę jak nastolatka rozliczając go z każdego wyjścia, sprząta mu pokój i pierze jego brudy. 

Gość Gość

Ważniejsze od finansów jest zdrowie psychiczne. W pewnym wieku to już patologia która nie powinna mieć miejsca i wiem co pisze. 

Gość Gośću

Tak 27-30lat to nawet gdy jesteś sam jak palec lepiej się już wyprowadzić, nikt ci nie każe mieszkać sam znajdź sobie ziomka lokatora albo ziomalkę to koszty pójdą w dół. Chodzi o to że nigdy nie wiadomo kiedy poznasz swoją miłość wiec nawet będąc takim szukaczem to myślę że ten wiek jest już ostatnią deską żeby się wyprowadzić bo potem się za bardzo przyzwyczaisz że masz wszystko pod nosem. 

Co do mieszkania samemu w kawalerce, ja na przykład bym nie potrafił. Zawsze lepiej jest mieć do kogo gębę otworzyć. Dlatego proponuję ci takie rozwiązanie, trzymaj się mordo.

Mieszkasz u kogoś dostosowujesz się do jego zasad. Dla mnie to zbyt wiele.