Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ADaniells

Mineta dla faceta

Polecane posty

Gość ADaniells

Tak się zastanawiam czym jest mineta dla faceta? Dla mnie oral to kolejny etap zaawansowania w związku, a tak obserwuję, że panowie nie mają oporów z dawaniem oralnej przyjemności już na początku relacji..Niedawno miałam tak z panem, który wiedział, że jest "tym drugim" i mimo to aż się pali do miłości francuskiej. 

Gość cipoliz

Po prostu kręcą nas cipy i rozłożone damskie uda. Lubimy kobietom tam zaglądać, lubimy lizać i niepotrzebne nam do tego żadne zaangażowanie emocjonalne.

Gość ADaniells
2 minuty temu, Gość cipoliz napisał:

Po prostu kręcą nas cipy i rozłożone damskie uda. Lubimy kobietom tam zaglądać, lubimy lizać i niepotrzebne nam do tego żadne zaangażowanie emocjonalne.

Nawet jak przed chwilą był tam inny facet? Ja nie mówię o zaangażowaniu emocjonalnym, bo piszę teraz o relacji całkowicie tego pozbawionej 😉

Gość zaangażowany

Ja bez jakiegokolwiek emocjonalnego zaangażowania nie byłbym w stanie wylizać kobiecie śluz z jej cipki, no brzydziłoby  mnie to po prostu.

Gość ADaniells
58 minut temu, Gość zaangażowany napisał:

Ja bez jakiegokolwiek emocjonalnego zaangażowania nie byłbym w stanie wylizać kobiecie śluz z jej cipki, no brzydziłoby  mnie to po prostu.

Tak się zastanawiam właśnie 🤔 Seks z prezerwatywą prędzej, ale lizanie i to na spontana...Mi się nawet dziwnie z nim całowało "po"😆 

Gość Lizol

Jest coś takiego w cipce, zwłaszcza przy owulacji, że cholernie mocno nakręca facetów. Może jakieś feromony, albo coś podobnego. Osobiście uwielbiam robić minetę (pod warunkiem, że kobieta jest tam zadbana). Nie miałbym żadnych oporów, żeby wylizać cipkę nawet na pierwszej randce i bez odwzajemnienia. Sama świadomość i czucie kobiecego orgazmu na języku tak mnie podnieca, że czasem wystarczy lekkie dotknięcie penisa i już mam wytrysk.
Zdarzało mi się płacić kobietom za samą minetę i z pewnością były zadowolone, bo każdą doprowadzałem do orgazmu.

Gość ADaniells
11 godzin temu, Gość Lizol napisał:

Jest coś takiego w cipce, zwłaszcza przy owulacji, że cholernie mocno nakręca facetów. Może jakieś feromony, albo coś podobnego. Osobiście uwielbiam robić minetę (pod warunkiem, że kobieta jest tam zadbana). Nie miałbym żadnych oporów, żeby wylizać cipkę nawet na pierwszej randce i bez odwzajemnienia. Sama świadomość i czucie kobiecego orgazmu na języku tak mnie podnieca, że czasem wystarczy lekkie dotknięcie penisa i już mam wytrysk.
Zdarzało mi się płacić kobietom za samą minetę i z pewnością były zadowolone, bo każdą doprowadzałem do orgazmu.

Czyli jest różnie, a mi się trafiają amatorzy minetek 🐴