Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milka_kamilka

Jak przedłużyć stosunek????

Polecane posty

Cześć, 

Zaczne od tego, że jestem ze swoim mężem już półtora roku, w październiku wzieliśmy ślub. No i niestety po ślubie okazało się że, jakby to dobrze ująć, mój mąż ma problem z czasem?...  :classic_wacko: Nasz seks trwa bardzo krótko. On mega się stara ale sam stosunek to może minuta czy dwie. Bardzo go kocham i jest facetem, z którym chce być do końca życia, ale zaczyna mnie to frustrować.

Czy możecie mi coś poradzić? Myślałam, o prezerwatych ale nie używamy ich, więc niestety to nie jest opcja dla nas 😕

Gość Życzliwy

Ewentualnie kilka razy pod rzad. Oczywiście jeżeli mu stanie. Ja po trzecim razie moge naprawdę długo , żona ma juz dosc czasami 

Gość gość goś

A nie sądzisz że może być czymś zestresowanym, może coś się wydarzyło złego w ostatnim czasie? Sam tak miałam,ale mądra i kochana partnerka pomogła, razem przeszliśmy przez ten problem. Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Gość Oliv28

Jak ktoś napisał wyżej,stres , zmęczenie i inne sytuacje mają duży wpływ na zbyt szybki ,,koniec,, . Okazuj mu wsparcie, razem dacie radę.

Gość gosc

Jeśli nie prezerwatywy ze środkiem opóźniającym to jakiś żel opóźniający. My używamy prezerwatyw i mi gumki performa pomagają dłużej i intensywniej poużywać :)

Gość gość jackob

A myslalas o tym ze mega go podniecasz☺

22 godziny temu, Gość gość jackob napisał:

A myslalas o tym ze mega go podniecasz☺

No myślałam o tym, ale niestety to wciąż nie rozwiązuje problemu. To żadna rada, mam się roztyć żeby mu się mniej podobać? 

Gość gość
18 minut temu, milka_kamilka napisał:

No myślałam o tym, ale niestety to wciąż nie rozwiązuje problemu. To żadna rada, mam się roztyć żeby mu się mniej podobać? 

Wg mnie powinien przed seksem dojść w sposób ręczny. Lub ustnie doprowadź go do wytrysku. Kolejny raz, w tym wypadku sex będzie dłuższy.

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Wg mnie powinien przed seksem dojść w sposób ręczny. Lub ustnie doprowadź go do wytrysku. Kolejny raz, w tym wypadku sex będzie dłuższy. 

To zalezy od faceta czy drugi raz może. U mojego męża np. drugi raz mu stanie ale po jakieś pół godzinie dopiero

2 godziny temu, Gość gosc napisał:

To zalezy od faceta czy drugi raz może. U mojego męża np. drugi raz mu stanie ale po jakieś pół godzinie dopiero

U męża też trwa to około godziny, ale po godzinie jest dokładnie to samo, potrwa to może do 5 minut i koniec. 😞😞

Wiecie, wspieram go i kocham bardzo, ale rozumiecie sami- młoda kobieta, swieżo po ślubie a życie seksualne gorsze niż u 70latków! 

Gość gosc

mimo, że piszesz, że nie używacie prezerwatyw to ze względu na przedwczesny wytrysk spróbujcie takiej ze środkiem przedłużającym stosunek. No chyba, że któreś z was ma uczulenie na lateks. To wtedy żel

Gość Mist

A kończy w Tobie czy poza Tobą? 

Myślę że trening mięśni Kegla/PC mógłby w naturalny sposób pomóc.

Dnia 20.12.2018 o 14:26, Gość Mist napisał:

A kończy w Tobie czy poza Tobą? 

Myślę że trening mięśni Kegla/PC mógłby w naturalny sposób pomóc.

Em, nooo skoro nie używamy prezerwatyw to raczej poza mną, nie chce być w ciąży :classic_wacko:

Gość Psycholog
Dnia 19.12.2018 o 14:50, milka_kamilka napisał:

Wiecie, wspieram go i kocham bardzo, ale rozumiecie sami- młoda kobieta, swieżo po ślubie a życie seksualne gorsze niż u 70latków! 

I tutaj ujawniłeś sedno problemu. Świeżo po ślubie a życie seksualne GORSZE niż u 70LATKÓW. Niecierpliwość i ambicja, to się udziela w łóżku i Twój mąż pewnie to wyczuwa. Wywierasz presję na mężu, nawet nie będąc tego świadoma. Seks to nie zawody, ani gra o tron. Seks to przede wszystkim NATURALNOŚĆ. Rozmawiajcie, nie spieszcie się, dopasujcie oddech i rytm ciała. Jak chcesz poprawić męża, zacznij od siebie.