Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evel92

Ciąża

Polecane posty

Gość Evel92

Witam. Pewnie już taki temat był tu poruszany. Okres przez ostatnie 2 miesiące miałam 13. Z mężem staramy sie o córkę. Zaczęliśmy od 23-25 z finałem a rzekomo dni płodne zaczynały sie u mnie od 26. Pech maz wyjechał. Jakoś w grudniu przrz 4 dni bylo mi nie dobrze,  piersi lekki bolały wiec mysle pewnie @  pojawil sie śluz kolor od białego po przeźroczysty. Mysle już na daniach będzie. Zacza mbie bolec dziwnie brzuch i pęcherz rak jak mam przed @ 13 miną i nie mam tetaz odczuwam lekki bol w,pachwinach , jest tez bialy śluz. Co sadzicie okres?czy ciaza?. Juz od dawna i sie tak nie,spóźnił

Gość Gość

Nie jesteśmy jasnowidzami. Zrób test. 

Gość Evel92

Wiem ,ze bede musiala zrobić ale ile jeszcze odczekać

Gość Gość

W dniu spodziewanej miesiączki najwcześniej. 

Gość tyreswa

Już możesz jutro rano zrobić.

Gość Evel92

Kurcze najwcześniej w mieście będę 20

Gość Evel92
9 godzin temu, Gość Gość napisał:

W dniu spodziewanej miesiączki najwcześniej. 

Miesiączka miala byc 13. Ale,ze względu na to ,ze dziecko przeziębienie dopjero mofe skoczyc do miasta 20

Gość Evel92
Przed chwilą, Gość Evel92 napisał:

Miesiączka miala byc 13. Ale,ze względu na to ,ze dziecko przeziębienie dopjero mofe skoczyc do miasta 20

Przeziebione, dopiero, moge

Gość Evel92

W pierwszej ciazy bolaly mnie piersi i brzuch i zero @ . Nie miał am, mdłości czy wymiotow ,tyljo częste wizyty w WC i zgaga. Od dawns mnie nie bolą piersi przed @ i brzuch też. Bo karmię dziecko piersią. I tetaz odczuwalam taki minimalny ból. Teraz oprócz bolu pęcherza nie mam żadnych objawów. 

Gość Gość na chwilę

Ty jesteś jakaś niedrozwinięta? Skąd my mamy wiedzieć czy jesteś w ciąży? Wywróżyć z fusów czy jak? Zrobisz test to będziesz wiedzieć, proste. 

Gość aza

Nie ma innej opcji jak test. Skoro się staracie o dziecko to możesz kupić więcej testów i nie trzeba będzie co chwilę gonić do apteki skoro jest to problematyczne.

Gość Evel92
3 godziny temu, Gość Gość na chwilę napisał:

Ty jesteś jakaś niedrozwinięta? Skąd my mamy wiedzieć czy jesteś w ciąży? Wywróżyć z fusów czy jak? Zrobisz test to będziesz 

Prosze nie obrażać ludzi z chorobami umyslowymi! Wstyd

Gość Evel92
6 godzin temu, Gość aza napisał:

Nie ma innej opcji jak test. Skoro się staracie o dziecko to możesz kupić więcej testów i nie trzeba będzie co chwilę gonić do apteki skoro jest to problematyczne.

Dzięki za odp tylko wie Pani gdybym wiedziała ,ze bedzie sie,spozniac to bym kupiła wcześniej. Ale , w pierwszej ciąży nie,wyszło za pierwszym razem,wiec nie nastawilam się zbytnio tez ,ze sie uda. Do 20 jeszcze moze wytrzymam hehe