Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Ava1231234

In vitro 2019

Polecane posty

13 minut temu, Gość Paulina napisał:

Anana ❤❤  cudowna wiadomość  🙂 jak już test wyszedł pozytywnie to i beta będzie piękna, cudowny dzień dla Was i dla nas bo takie wiadomości dają tyle szczęścia i nadziei nam wszystkim 😊😊 

Miśka Ty też na pewno jutro będziesz miała ładny wynik bety 🙂 na pewno wszystko jest w porządku  Kochana.. Trzymam kciuki za pozytywne wieści jutro 🙏🥑

Ja dziś 6 dzień po transferze i po południu zobaczyłam że zaczęłam lekko jakby plamic..  Bardzo się zmartwilam, nie wiem czy to od tego że np przemarzłam dziś  na cmentarzach, czy np przy aplikacji lutinusu coś sobie podrażniłam i taka lekka krew się pojawiła. Czy to plamienie implantacyjne.. Ale 5dniowy zarodek to chyba już się powinien zakotwiczyc... A moze to rozpoczynajacy sie powoli okres bo planowo od wczoraj powinnam miec.. Ogolnie jajniki mnie bolą od kilku dni..

No nie wiem co myśleć.. Trochę się martwię ale staram się sobie to jakoś wytłumaczyc że nie musi być najgorsze.. 

Paulina 😊 tylko się nie denerwuj 🤗 ja fakt faktem nie miałam plamienia ale lekarz mnie uprzedził że może się plamienie pokazać i że mam się tym nie martwić, że jest to zupełnie naturalne. Także póki co spokojnie ale jesli możesz to skonsultuj się że swoim doktorem. Ten lutinus też jest podły do aplikacji, ja już 3 opakowanie kończę i mam go dość, można sobie zrobić podrażnienie i tabletką i aplikatorem, ale cóż, musimy to przetrwać. Głowa do góry 😊 będzie dobrze

Gość Anana

Mila, Lexy dzięki 😘

Iryzka kochana, musiałaś śmiesznie wyglądać na cmentarzu 😂 pilnuj koniecznie pesteczki Miśki i glaskaj od niej brzuszek bo czekam na jutrzejsze dobre wieści! Tak bardzo o niej myślę dzisiaj że zapomniałam że ja też idę badać betę jutro 🤔

Miśka będę jutro czekała na info ❤️

Paulina może to plamienie implantacyjne? Trzymam mocno kciuki 😘 kiedy testujesz?

Gość Lexy
34 minuty temu, Dusia29 napisał:

Ja mam menopur , a dzisiaj dostalam na 3 dni, zastrzyki orgalutran. Jajniki caly czas tez mnie kłuja i tez mam wzdecia. Po tym orgalutran jest jeszcze gorzej z kłuciem.

Ja też od jutra orgalutran.

Gość Miśka
6 minut temu, Gość Anana napisał:

Mila, Lexy dzięki 😘

Iryzka kochana, musiałaś śmiesznie wyglądać na cmentarzu 😂 pilnuj koniecznie pesteczki Miśki i glaskaj od niej brzuszek bo czekam na jutrzejsze dobre wieści! Tak bardzo o niej myślę dzisiaj że zapomniałam że ja też idę badać betę jutro 🤔

Miśka będę jutro czekała na info ❤️

Paulina może to plamienie implantacyjne? Trzymam mocno kciuki 😘 kiedy testujesz?

Jak tylko będę miała wynik to dam Wam znać 😊 Ty też się pochwal jutro jaką masz wartość bety ❤ 

Gość Miśka

Paulina mnie też lekarz uprzedzał, że może występować plamienie i wcale nie oznaczać niczego złego ☺ Lotinus pozostanie zmorą chyba wszystkich kobiet przez które był stosowany..

Gość Paulina

Dzięki dziewczyny za wsparcie..  powiem Wam że właściwie nie wiem co to jest to coś. Bo to taka żywa krew nie jest. Tylko tak naprawdę to wygląda jakby to te pozostalosci lutinusu zabarwione na taki różowawo- czerwony kolor. Mam mega stres ale musze sie ogarnac. Wasze wiadomosci myślę że mnie trochę uspokają. Zobaczę co się będzie działo jutro. Jeśli będzie ciągle czy się pogorszy to będę napastowac klinikę.

Anana bete mam zrobić we wtorek DOPIERO 😛 nie wiem jak wytrzymam do tego czasu.  Korci mnie żeby jutro jechać zrobić chociaż progesteron i estradiol, czy to plamienie nie jest spowodowane spadkiem hormonów 

Gość Paulina

Miśka, Anana ale Wam zazdroszcze ❤ czyje w podświadomości że obie jesteście w ciąży.. 😊 i już jutro będziecie miały czarno na białym potwierdzenie. Na pewno tak będzie 🤗✊✊

Gość Anana

Miśka pewnie że dam znać😊 o której planujesz iść na badanie? Ja tak koło 9 myślę.

Paulina za ciebie trzymam mocno kciuki i czekam na wtorek 😊 ja też czuję że Miśka jest w ciąży! Poza tym nie biorę pod uwagę innej opcji!

Gość Miśka
7 godzin temu, Gość Anana napisał:

Miśka pewnie że dam znać😊 o której planujesz iść na badanie? Ja tak koło 9 myślę.

Paulina za ciebie trzymam mocno kciuki i czekam na wtorek 😊 ja też czuję że Miśka jest w ciąży! Poza tym nie biorę pod uwagę innej opcji!

Anana, laboratorium jest od 7:00 więc jakoś 7:05 ? 😂😂

23 minuty temu, Gość Miśka napisał:

Anana, laboratorium jest od 7:00 więc jakoś 7:05 ? 😂😂

7:00, wielki dzień...niech się dobrze spiszą w tym laboratorium i szybko dadzą piękny wynik

8 godzin temu, Gość Mila napisał:

Hej dziewczyny, Gratulacje dla tych co się udało😊. Ja niestety potrzebuje potwierdzenia czy dobrze rozumiem przebieg bo to jest moje pierwsze podejście do invitro. Brałam antykoncepcję 2 dni temu skończyłam a od tygodnia biorę co drugi dzień gonapeptyl. Czy teraz po odstawieniu antykoncepcji powinnam dostać okresu? Bo jak narazie mam liche plamienia i wizytę we wtorek. Moja Pani doktor trochę jak rakieta leciała z ta procedura i boje się że coś przeoczyłam nie skumałam....

Cześć Mila, tak powinno pojawić się w miarę normalne krwawienie, najczęściej w 4 dniu po odstawieniu tabletek, miałam tak samo, najpierw anty, potem co drugi dzień gonapeptyl, czekaj spokojnie

Gość Kinga1234

Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze piękne bety😊

Gość Miśka

Moje labolatorium jednak nieczynne dzisiaj. Szkoda że jak dzwoniłam to zapewniali że będzie otwarte 😞

11 minut temu, Gość Miśka napisał:

Moje labolatorium jednak nieczynne dzisiaj. Szkoda że jak dzwoniłam to zapewniali że będzie otwarte 😞

Oj szkoda, wiem jak czekałaś...ale w poniedziałek to już wynik będzie wysoki pod sufit 🙂

Gość Iryza

Paulina to implantacja😁przecież jak zarodek się wciska w ścianę macicy to może być zmiana koloru płynów. Nic się nie martw. Mi też Doktor mówiła że jak będzie zmiana koloru albo plamienia to się nie martwić, nic mi się nie pojawiło, to dzwoniłam i pytałam gdzie to plamienie😁może być ale nie musi. Wszystko prawidłowo.

Miśka tyle czekałaś to dasz radę do poniedziałku. Czekamy razem z Tobą, a Ty odpoczywaj, zjedz ananasa, pooglądaj sobie wózki, łóżeczka w necie, programuj się, mi to pomogło. Przecież w poniedziałek się tylko potwierdzi, że bobas jest, a my już to wiemy🌱🥑🌱🥑😘😘😘💗💗💗💗💗💗

Mila moim zdaniem idziesz z programem jak trzeba. Ja okresu nie miałam tak silnego jak zawsze, a wszystko się udało. Głowa do góry, nic nie przegapilaś🌱

Dziewczyny już listopad, zakładajcie czapki, żeby Was nie zawialo.🌀🌂☂️☔Niedługo Boże Narodzenie, i magia stajenki🎆 to będzie dla nas dobry w wiadomości czas. Tak czuję💗

Gość Anana

Miśka co ty mówisz?😱 Kurcze szkoda, czekamy w takim razie do poniedziałku. A ja czekam aż mój mąż śpioch się obudzi i pojedziemy sprawdzić czy u nas otwarte 🤔

Gość Mila
1 godzinę temu, majami napisał:

Cześć Mila, tak powinno pojawić się w miarę normalne krwawienie, najczęściej w 4 dniu po odstawieniu tabletek, miałam tak samo, najpierw anty, potem co drugi dzień gonapeptyl, czekaj spokojnie

Dzięki za potwierdzenie;) już przyszło to krwawienie więc działam dalej 😉

Gość Karolina

Anana gratulacje, Miśka czekamy do poniedziałku odpalaj puzzle ,żeby ciągle o tym nie myśleć. Paulina też się doczekasz wtorku ,zajmij czymś głowę, może rób maluteńkie skarpetki na drutah;p.  Sama odliczam  dni do transferu nie mogę się już doczekać. 

Za laseczki w trakcie stymulacji trzymam kciuki , będzie dobrze, sama niedawno się stresowałam więc pamiętam a było dobrze:)

Dusia nasienie najlepiej 3 dni.

Gość Anana

Miśka u mnie laboratorium było otwarte i jeszcze pani zapytała czy chcę żeby mi wysłała SMS jak będą wyniki na stronie żebym nie sprawdzała co 5 minut 😳 tym bardziej jest mi przykro że ty nie mogłaś dzisiaj zrobić bety 😢 może sikańca jutro rano? Poranny powinien już wyjść... Tak się nie mogę doczekać twoich wyników.. mam nadzieję że poniedzialkowa beta wynagrodzi ci te stresy i czekanie 😘

Gość Miśka

Znalazłam labolatorium dwa miasta dalej. Krew oddana,  czekam na wyniki 😊

7 minut temu, Gość Miśka napisał:

Znalazłam labolatorium dwa miasta dalej. Krew oddana,  czekam na wyniki 😊

Noooo i super bohaterko

Gość Anana

Miśka tak się cieszę 😍 czekam z niecierpliwością!!!😘

Gość Patrycja

Kurcze, nie było mnie tu jeden dzień a tu takie wieści 😊 Anana gratuluję Ci z całego serca, strasznie się cieszę i życzę Ci żeby teraz wszystko było dobrze i maluszek niech sobie zdrowo rośnie ❤️

Miśka, trzymam mocno kciuki za wysoką betę ✊✊✊

Mila gonapeptyl przyjmujesz bez względu na okres prawda? Ja tez teraz na gonapeptylu jestem, tylko że ja miałam przez 7 dni całą ampulke a teraz przez następne 7 dni po pół. Okresu dostałam w 4 dniu gonapeptylu ale lekarz powiedział żeby nie zwracać uwagi na to kiedy będzie miesiączka tylko przyjmować tak jak mi rozpisal. Twój też tak mówił? 

Gość Paulina

Iryza Kochana obyś miała rację 🙏😊 Dziś od rana już mi się nic nie dzieje, żadnych zabarwień nie ma więc też sobie wkręcam że to na milion procent byla implantacja 😄 popijam soczek z ananasa i mam dziś mega dobry humor 😉

Miśka i Anana czekamy z niecierpliwością na Wasze dobre wieści 🤗😍😍

Karolina masz rację, głowę od rana zajmuję porządkami w domu. Nawet kwiatki przesadziłam, takiej werwy dostałam  😂 Ty kiedy masz transfer? Nastawiaj się pozytywnie żeby ciało i umysł były wyluzowane 😍

Gość Miśka

Niestety.. Poniżej 0.1 😞

13 minut temu, Gość Miśka napisał:

Niestety.. Poniżej 0.1 😞

Miśka przykro mi 😞 masz jeszcze jakieś próby? Nie zalamuj się kochana

Gość Miśka
5 minut temu, Kasiula616 napisał:

Miśka przykro mi 😞 masz jeszcze jakieś próby? Nie zalamuj się kochana

Nie.. Mieliśmy tylko dwa zarodki. Jeden był świeżaczek a teraz mrozaczek.

Przed chwilą, Gość Miśka napisał:

Nie.. Mieliśmy tylko dwa zarodki. Jeden był świeżaczek a teraz mrozaczek.

Współczuję 😞 jestem z Tobą 😞 Iryza na pewno ma pestke która i dla Was wykielkuje 😘

Gość Milka

Miśka, uszy do góry 😘

Czasami na swoje szczęście trzeba poczekać dłużej, może w tym momencie jest to dla nas przykre, niezrozumiałe, zatrwazajace.. Poczucie niesprawiedliwości, żalu, nie powinno przyslaniac nam jutra. Wszystko dzieje się po coś, wszystko ma swój czas 😘

Gość Lexy
26 minut temu, Gość Miśka napisał:

Niestety.. Poniżej 0.1 😞

Tak mi przykro 😔 nie mozesz sie załamywać. Ja wierze w kazda z nas! Na pewno przyjdzie ten czas kiedy sie wszystko ułoży!!! 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się