Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaaa

Corka uparla sie ze chce trenowac boks , jak jej to wybic z glowy?

Polecane posty

Gość mamaaa

ma 13 lat, jest tyle fajnych dyscyplin a ona uparla sie na boks:O

Gość nosuiek

ale dlaczego chcesz jej to wybic z głowy, cisz sie ze chce cos trenowac, że będzie sie ruszac, że będzie mieć jakąś pasję, owszem może boks jest trochę brutalny dla 13 latki ale litosci to sport, niejeden rodzic by sie cieszył jakby dziecko chciało uprawiac jakiś sport, a moze  być tak ze po miesiącu stwierdzi że to nie dla niej, zamiast ją wspierać to szukasz dziury w całym

Gość Lilipop

Hmm moja 12latka tez mnie o to męczy.  Narazie jestem przeciwna.  Boje się urazów głowy,  nosa.  Myślę,  ze się nie zgodzę.  Jest tyle pięknych sportów,  nawet sztuki walki typu kung fu czy karate. Nie będę ryzykowac, ze moze po miesiącu się znudzi,  bo może byc tak,  ze po miesiącu jeszcze bardziej się spodoba.  

Gość onn

4 minuty temu, Gość Lilipop napisał:

Hmm moja 12latka tez mnie o to męczy.  Narazie jestem przeciwna.  Boje się urazów głowy,  nosa.  Myślę,  ze się nie zgodzę.  Jest tyle pięknych sportów,  nawet sztuki walki typu kung fu czy karate. Nie będę ryzykowac, ze moze po miesiącu się znudzi,  bo może byc tak,  ze po miesiącu jeszcze bardziej się spodoba.  

a jesli bedzie  w tym bardzo dobra?

Gość mamma

czytal niedawno artylul gdzie lekarze chca zakazania tego sportu ze wzgledu na wstrzasnienia mozgu, urazy glowy

Gość ojj

Wy tak na poważnie? Przecież dzieciom szybko wszystko się nudzi... Szczególnie w dobie internetu !!! 

I od razu przecież nie będzie dostawać w twarz. Szczególnie 13 latka !!! Najpierw ćwiczy się technikę bo żółtodzioby nie wchodzą na zawody przecież od razu !!! 

Ludzie myślcie !!! Wyłączcie TV !!!