Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goo

na co nigdy byś się nie zgodziła w seksie?

Polecane posty

Gość goo

są takie rzeczy?

Gość gośćówa

chyba trójkąt albo jakby inne osoby oglądały. Raczej to drugie

Gość Gość

Z pupy do buzi (nawet gdyby byl wczesniej w gumce) sikanie na kogos i  ogolnie wszystko co ma zwiazek z produktami wydalania jest dla mnie w seksie niedopuszczalne. 

Gość ddsfd
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Z pupy do buzi (nawet gdyby byl wczesniej w gumce) sikanie na kogos i  ogolnie wszystko co ma zwiazek z produktami wydalania jest dla mnie w seksie niedopuszczalne. 

czyli na anal też się nie zgadzasz?

A co z trójkątami, czworokątami, seks układami?

Gość gopi
18 minut temu, Gość ddsfd napisał:

Ja tez nigdy na to sie nie zgdze zeby  u dupie mnie wyruchal i pozniej mi do buzi dawal to zaraz bym mu dzwi otworzyla i chama wywalila

Gość Gość
27 minut temu, Gość ddsfd napisał:

Trójkąty itd. mozna uprawiac z osobami ktore są zdrowe i przebadane i nie cierpia na zadne "problemy" w miejscach intymnych natomiast kupa zawsze jest brudna i pelna bakterii. Heh anal mi to nic nie robi jak facet ma gumke i ok tylko bym sie facetowi dziwila ze chce pchac swojego w dziure pelna bakterii kałowych. Zreszta.. Niektorzy lekarze musza wkladac tam palce w rekawiczkach lateksowych i żyją wiec moze to tylko moja obsesja. 

Gość 0098
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Trójkąty itd. mozna uprawiac z osobami ktore są zdrowe i przebadane i nie cierpia na zadne "problemy" w miejscach intymnych natomiast kupa zawsze jest brudna i pelna bakterii. Heh anal mi to nic nie robi jak facet ma gumke i ok tylko bym sie facetowi dziwila ze chce pchac swojego w dziure pelna bakterii kałowych. Zreszta.. Niektorzy lekarze musza wkladac tam palce w rekawiczkach lateksowych i żyją wiec moze to tylko moja obsesja. 

Czyli na pieprzenie się w trójkątach jesteś otwarta? 🙂

Gość michał Z

eh, faceci to zboki, a mówie to sam będąc facetem. Nie dajcie się namawiać na te zboczenia dziewczyny.

Gość Malinowy krem

Może łatwiej będzie na co bym się ewentualnie skusiła 😉

Sex z kobietą. Nic więcej  🙂

Gość 62415
2 minuty temu, Gość michał Z napisał:

eh, faceci to zboki, a mówie to sam będąc facetem. Nie dajcie się namawiać na te zboczenia dziewczyny.

Wczoraj się urodziłeś? Przecież większość polskich dziewczyn sama chce seksu grupowego, analnego, sado-maso, dwa penisy w pochwie na raz i te sprawy... 🙂

Gość Kasztanowa
2 minuty temu, Gość Malinowy krem napisał:

Może łatwiej będzie na co bym się ewentualnie skusiła 😉

Sex z kobietą. Nic więcej  🙂

Fujjj  ohyda! 🤮

Gość ona
33 minuty temu, Gość michał Z napisał:

masz rację, poza tym fajny musisz być lubię cię

41 minut temu, Gość 62415 napisał:

Wczoraj się urodziłeś? Przecież większość polskich dziewczyn sama chce seksu grupowego, analnego, sado-maso, dwa penisy w pochwie na raz i te sprawy... 🙂

A skąd Ty bierzesz statystyki że piszesz iż większość? Jak dla mnie to zdecydowana mniejszosc marzy o takich rzeczach! 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość 0098 napisał:

Czyli na pieprzenie się w trójkątach jesteś otwarta? 🙂

Nie ale jest to moim zdaniem mniej ryzykowne zdrowotnie niż zabawy kałowe. 

Ale nie wiem czy pptrafilabym sie skupic gdyby facet musial dzielic uwage miedzy mna i druga osoba. 😉

Gość ooś
5 minut temu, Alaska napisał:

A skąd Ty bierzesz statystyki że piszesz iż większość? Jak dla mnie to zdecydowana mniejszosc marzy o takich rzeczach! 

W takim razie skąd ty bierzesz takie wnioski? Że mniejszość? Przeliczyłaś Alaska ludność i masz rozeznanie? Wiesz ile procent ludzi chociażby na Alasce preferuje, praktykuje tę dziedzinę? 

Gość gość

wmawia się tą sodomę i gomorę, a ludzie są inni i wcale nie tak zepsuci. Więcej z tego krzywdy niż pożytku.

Gość gość
4 minuty temu, Gość ooś napisał:

W takim razie skąd ty bierzesz takie wnioski? Że mniejszość? Przeliczyłaś Alaska ludność i masz rozeznanie? Wiesz ile procent ludzi chociażby na Alasce preferuje, praktykuje tę dziedzinę? 

a twój głos jak zwykle to jak typowej prostytutki; nie każdy jest taki jak ty a nawet mniejszosć, zakumaj to w końcu. Rób co ci się podoba, nikt się w to nie wtrynia wcale...

11 minut temu, Gość ooś napisał:

Dokładnie jak mówisz, przeliczyłam cała populację na świecie i wychodzi że jesteś durny.

Gość ooś

Bardzo ważna wiadomość dla ciebie. Zmień pseudonim. Obrażasz Alaskę. A najlepiej opuść forum, zmień tożsamość, urodź się na nowo, etc. ; )

2 minuty temu, Gość ooś napisał:

Bardzo ważna wiadomość dla ciebie. Zmień pseudonim. Obrażasz Alaskę. A najlepiej opuść forum, zmień tożsamość, urodź się na nowo, etc. ; )

Wiesz co? Jakby tak każdy się przejmował tym, że ktoś go nie lubi to świat popełniłby masowe samobojstwo. Czy ja Ci wyglądam na kogoś kto szuka grupy fanów i co jeszcze? Może sektę własną pragne założyć i być wielbiona? Ha ha ha ha. 

Gość opuszcze
5 minut temu, Gość ooś napisał:

opuszcze kiedy będę chciała, nic ci do tego raczej

Gość ooś
1 minutę temu, Alaska napisał:

Wiesz co? Jakby tak każdy się przejmował tym, że ktoś go nie lubi to świat popełniłby masowe samobojstwo. Czy ja Ci wyglądam na kogoś kto szuka grupy fanów i co jeszcze? Może sektę własną pragne założyć i być wielbiona? Ha ha ha ha. 

Ależ ja cię lubię. Nie lubię tylko tego, że posługujesz się wiedzą o której nie masz pojęcia. 

Gość ooś
1 minutę temu, Gość opuszcze napisał:

opuszcze kiedy będę chciała, nic ci do tego raczej

Kobieta, która ma ochotę ruszyć pupę, częściej dosięga szczytu. Dość oczywista prawda. Spróbuj. ; )

1 minutę temu, Gość ooś napisał:

Ależ ja cię lubię. Nie lubię tylko tego, że posługujesz się wiedzą o której nie masz pojęcia. 

Kazde z nas ma silne przeświadczenie swojej racji. A ja wolę wierzyć w brak dewiacji , że jednak ten świat nie jest aż tak zepsuty. Przykro mi, że w seksie istnieje tyle obrzydliwości i fetyszy np.seks w ziemi z robalami, albo na drzewie. Jest tego taka ogromna ilość, że śmiem twierdzić iż więcej będzie głosów przeciw niż za. Nie lub mnie, chcę być nielubiana. 

Ktoś się utożsamił ze mną. Człowieku, ja nie mam problemu w łóżku, bez miliona udziwnień i rzeczy, których nie zrobię. I tak sama ze sobą czuję się jak Bogini, serio. Wydziwiac zaczne po 60.

Gość ooś
3 minuty temu, Alaska napisał:

Kazde z nas ma silne przeświadczenie swojej racji. A ja wolę wierzyć w brak dewiacji , że jednak ten świat nie jest aż tak zepsuty. Przykro mi, że w seksie istnieje tyle obrzydliwości i fetyszy np.seks w ziemi z robalami, albo na drzewie. Jest tego taka ogromna ilość, że śmiem twierdzić iż więcej będzie głosów przeciw niż za. Nie lub mnie, chcę być nielubiana. 

Pewnych seksualnych aspektów i ja nie akceptuję ale to nie znaczy, że nie istnieją. Nie chodzi mi o to czego ja chcę i jak zbawić świat, ale o to, że rzeczywistość jest taka właśnie jak podają statystyki czyli 99% odstępstw od politycznie poprawnie przyjętej "normy", a nauka i tak swoje wie. I tego nie przeskoczysz ani ty ani ja, czy ci się to podoba czy nie. 

Gość gość

Nie wiem czemu, ale pomyślałam, że to do mnie, bo drażnić mnie zaczyna ta całaośś. Idz sama dupe rusz i spełniaj te swoje dewiacje.

Gość men

alaska zabieraj stad swojego rogacza bo za glosno ryczy

Gość ooś
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Nie wiem czemu, ale pomyślałam, że to do mnie, bo drażnić mnie zaczyna ta całaośś. Idz sama dupe rusz i spełniaj te swoje dewiacje.

Skoro pomyślałaś to pewnie do ciebie. ; )

Ja nigdzie nie idę, czekam na kogoś. Jak przyjdzie to wtedy się poruszę. ; )