Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ????

Krótkie włosy brzydkie u kobiet wg facetów?

Polecane posty

Gość ????

Czemu niektórzy ciule tak uważają?

Gość Gość

Krótkie włosy są mało kobiece. Zdecydowana większość mężczyzn lubi długie włosy u kobiet. Kojarzą się z młodością i dziewczecoscia. 

Gość ????

A co jak ktos ma rzadkie i cienkie? Na sile ma zapuszczac, cipo glupia?

Gość Juliataknaimie mam

Ja uważam, że niektórym pasują np. Edycie Górniak w młodości 😉 Ale jeśli chodzi o facetów, to praktycznie od każdego słyszałam, że podobają się mu długie włosy, więc to prawda, że nie przepadają za krótkimi

Gość Juliataknaimie mam

A czemu tak uważaja to nie wiem, ale faceci generalnie cenią cechy w wyglądzie kobiet, które odróżniąją je od nich.

Dlatego wolą długie włosy zamiest krótkich, spódnice, albo sukienki zamiast spodni, obcasy, bizuterie itd. Oczywiscie to wszystko z umiarem.

I faktycznie zauważyłam, ze odkad zaczalam czesciej nosic sukienki czy spodnice to bardziej zwracam uwage facetow i to nawet nie sa jakies wyzywajace ciuchy, ale np. spodnice do polowy uda

Gość mmm

mnie się podobają kobitki z krótkimi włosami , zresztą wszystkie są fajne zwłaszcza te dojrzałe

Gość Monnikkaa

Mój mąż lubi długie włosy, jak obciełam dość krótko to mu się nie pidoba. A w pracy czy wśród znajomych osób wszyscy mi mówią że mam już nigdy nie zapuszczać włosów gdyż świetnie wyglądam. A mój się wscieka. 

Dnia 18.12.2018 o 16:51, Gość ???? napisał:

Czemu niektórzy ciule tak uważają?

Opinia odgórna. W odniesieniu do konkretnego przypadku jest zmienna, więc nie trzeba jej brać pod uwagę, ani się bulwersować. Wszystko zależy od typu urody i stylu bycia  (część kobiet wygląda, czy wyglądałaby właśnie bardziej kobieco, młodo i świeżo w krótkich włosach).