Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet nadal zdradza mnie z byłą

Polecane posty

Gość gość

dlaczego tak sie dzieje i co to znaczy

Gość gosc

to z nim zerwij

Gość gość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

to z nim zerwij

no na pewno, moze jeszcze oddam jej go w prezencie z kokardką? musze wiedziec dlaczego on mi to robi i do niej lata na seks

Gość Gość

Bo ja KOCHA!!! 

Gość XDDD

Hmmm... Mozliwe ze jestes slaba te klocki.

Albo jest zwyklym chujem, ktory nie zasluguje na milosc.:classic_blush:

Gość gość
5 minut temu, Gość gość napisał:

no na pewno, moze jeszcze oddam jej go w prezencie z kokardką? musze wiedziec dlaczego on mi to robi i do niej lata na seks

Nie musisz oddawać, SAM do ukochanej pójdzie

Gość gość
2 minuty temu, Gość XDDD napisał:

Hmmm... Mozliwe ze jestes slaba te klocki.

Albo jest zwyklym chujem, ktory nie zasluguje na milosc.:classic_blush:

są dwie kwestie:

1. on uwielbia seks z nia a ona nawet mu loda nie robi, mimo to łazi do niej zeby ją ruchac i on mowi kumplom ze jest zajebiście

2. nie wiem czy chodzi mu tylko o seks....jest tez o nią zazdrosny i ciągle wypytuje sie czy ona kogos ma

KOLEJNY RAZ ZADAJE TO PYTANIE: dlaczego on jej nadal pragnie po trzech latach związku z nią i po tym jak jest teraz ZE MNĄ nieco ponad poł roku........o co tu chodzi

Gość gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Nie musisz oddawać, SAM do ukochanej pójdzie

on łazi do niej jak piesek i sie jej narzuca, robi z siebie idiote

Gość gość

on łazi do niej jak piesek i sie jej narzuca, robi z siebie idiote

Jest zakochany w niej do granic możliwości

Gość gość
8 minut temu, Gość gość napisał:

Jest zakochany w niej do granic możliwości

byc moze ale zachowuje sie dziwnie...woałabym zeby to nie byla prawda :(

- sam do niej dzwoni i prosi o spotkania

- nie chce zeby byla z innym

- ale powiedzial jej ze mnie kocha i ze jest ze mną

-  to dluga historia ale to ona tak naprawde go zostawila jakis czas temu a potem on zgłupiał totalnie bo zaczął ją nękać (w moich oczach tak to wygląda) - tydzien po ich rostaniu -on do niej wydzwanial mnostwo razy na dzien przez kilka tygodni i prosil zeby odebrala, zgodzila sie po okolo 3 tygodniach i co...zmyslił pretekst zeby tylko z nią pogadac i tak ciagle cos kombinuje zeby tylko sie z nią spotkac, ja nie wiem czy ona tego nie widzi....on sie zachowuje jak chory jakis, do mnie mowi ze wcale mnie nie zdradza z nia a co sie okazuje kilka dni pozniej.....ze spedzil u niej noc a wczesniej byl z nią za granicą przez kilka dni

JA GO NIE OGARNIAM

Gość Xyz

Tutaj panowie dowod, jak mysla kobiety. Czy jakikolwiek facet patrzyl by bez pogardy nie mowiac o milosci na zdradzajaca kobiete?

Gość gość
1 minutę temu, Gość Xyz napisał:

Tutaj panowie dowod, jak mysla kobiety. Czy jakikolwiek facet patrzyl by bez pogardy nie mowiac o milosci na zdradzajaca kobiete?

? Nie rozumiem...mozesz jaśniej wyjaśnić? jaki on ma w tym interes zeby nawet jej powiedziec ,ze mnie kocha i jednoczesnie zdradza mnie z nią od dwoch miesiecy caly czas , co z kolei zaprzecza niby jego milosci do mnie....ja juz zgłupiałam od tego...co go tak do niej ciągnie? dlaczego szuka pretekstów do spotkan z nią ? i dlaczego jest o nią zazdrosny skoro kocha mnie....

Gość Xyz

? Nie rozumiem...mozesz jaśniej wyjaśnić? jaki on ma w tym interes zeby nawet jej powiedziec ,ze mnie kocha i jednoczesnie zdradza mnie z nią od dwoch miesiecy caly czas , co z kolei zaprzecza niby jego milosci do mnie....ja juz zgłupiałam od tego...co go tak do niej ciągnie? dlaczego szuka pretekstów do spotkan z nią ? i dlaczego jest o nią zazdrosny skoro kocha mnie....

Koles jest graczem/ruchaczem prawdopodobnie z cechami osobowosci narcystycznej. Takie osoby nie odczuwaja empatii. Wszystko co robia I mowia ma odniesc skutek jaki sobie upatrzyli. Dla nich klamstwo I prawda rozni sie tylko tym czy ktos odkryje, ze klamia. Slowo kocham dla takiej osoby to tyle co dla normalnej powiedziec dzien dobry.

Gość gość
5 minut temu, Gość Xyz napisał:

Koles jest graczem/ruchaczem prawdopodobnie z cechami osobowosci narcystycznej. Takie osoby nie odczuwaja empatii. Wszystko co robia I mowia ma odniesc skutek jaki sobie upatrzyli. Dla nich klamstwo I prawda rozni sie tylko tym czy ktos odkryje, ze klamia. Slowo kocham dla takiej osoby to tyle co dla normalnej powiedziec dzien dobry.

przynajmniej wiem , ze jej nie kocha i chce ją tylko ruchać ;)

Gość Kara

Po co tobie taki facet.Odejdź od niego a zobaczysz jak za jakiś czas będzie skamlał za tobą.Skąd wiesz, że Cię kocha? Bo on tak mówi? Po prostu kłamie bo chce używać dwie koleżanki.Z Tobą jest krócej więc jak będzie musiał wybierać to Ciebie zostawi.Przykro mi , ale tak będzie.Bądź twarda i to Ty go olej a zobaczysz będzie skamlał

Gość gość
4 minuty temu, Gość Kara napisał:

Po co tobie taki facet.Odejdź od niego a zobaczysz jak za jakiś czas będzie skamlał za tobą.Skąd wiesz, że Cię kocha? Bo on tak mówi? Po prostu kłamie bo chce używać dwie koleżanki.Z Tobą jest krócej więc jak będzie musiał wybierać to Ciebie zostawi.Przykro mi , ale tak będzie.Bądź twarda i to Ty go olej a zobaczysz będzie skamlał

on sie przywiązał do mojego dziecka...oczywiscie nie jest jego....obawiam sie , ze kocha moją córkę bo swoje dziecko stracil z byłą, rok temu jak ona byla z nim w ciąży....jeju gdyby ona teraz znowu zaszła to ja nie wiem co wtedy zrobie ;(

jak na razie to on lata za tą byłą, on nawet do niej dzwoni do skutku az odbierze, nie raz widzialam w jego tel połączenia do niej a ona nie odbierała....

Gość gość
36 minut temu, Gość gość napisał:

przynajmniej wiem , ze jej nie kocha i chce ją tylko ruchać 😉

ciebie też nie kocha, skoro do tamtej lata jak piesek

Gość gość

ciebie też nie kocha, skoro do tamtej lata jak piesek

ale on chce zeby ona myslala ze mnie kocha a nie ją :) :) :)

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

ale on chce zeby ona myslala ze mnie kocha a nie ją 🙂🙂🙂

To w takim razie kocha ją jeszcze bardziej niż mówi

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

a co ci po tym  czy go oddasz czy nie ? Ona i tak go ma 

Gość gość
11 minut temu, Gość gosc napisał:

a co ci po tym  czy go oddasz czy nie ? Ona i tak go ma 

w jakim sensie go ma? bo do niej łazi?  bo to on inicjuje wszystkie spotkania?  bo to on zaczął romans?

ja tez go mam bo tworze z nim zwiazek, ona ma role tej drugiej

Gość gość
25 minut temu, Gość gość napisał:

To w takim razie kocha ją jeszcze bardziej niż mówi

?????? kompletnie nie rozumiem tego.......to skoro tak ją bardzo kocha to czemu jej powiedzial, ze kocha mnie

Gość gość
9 minut temu, Gość gość napisał:

?????? kompletnie nie rozumiem tego.......to skoro tak ją bardzo kocha to czemu jej powiedzial, ze kocha mnie

To tobie powiedział, że jej powiedział a jej o tobie nawet nie opowiada, po prostu szkoda mu czasu na takie duperele

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

To tobie powiedział, że jej powiedział a jej o tobie nawet nie opowiada, po prostu szkoda mu czasu na takie duperele

on jej serio to powiedzial....

mam 2 wyjscia...albo bede udawac ze nie wiem o ich schadzkach i o tym ze ona jest kurwą, dzieki temu z nim bede ale za cene zycia w swiadomosci ze ją rucha , albo ich przyłapie o czym mysle juz od kilku dni albo sie wybiore do tej suki i jej powiem kim jest, a wtedy moge go stracic

Gość gość

Mało, że on ciebie oszukuje, to jeszcze ty samą siebie... 😞

Nie jest mi ciebie nawet żal, masz dokładnie to na co zasługujesz, ehhh, szkoda słów 😞

Gość gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Mało, że on ciebie oszukuje, to jeszcze ty samą siebie... 😞

Nie jest mi ciebie nawet żal, masz dokładnie to na co zasługujesz, ehhh, szkoda słów 😞

po co mnie oszukuje? jaki ma w tym cel? no chyba nie chodzi mu o to, zeby wzbudzic zazdrosc w bylej i zeby ona czula to co on jak jest zazdrosny o nią