Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Para

Czworokąt

Polecane posty

Gość Para

Witam szukam pary która by zechciała się przyłączyć do czworokąta z wymianą najlepiej doświadczona para my z Wlkp 28 29 lat

Gość Mlody

Chętnie M 21 K 20

Gość Mloda

My zaczynaliśmy od trójkąta bo chciałam się wcześniej przygotować do czworokąt z drugą parą. Było to dość trudne bo trafiały się pary nie sam chłopak. Po pół roku doszło do trójkąta. Troszkę zachowywała się jak dziewica pomimo ze z chłopakiem jesteśmy trzy lata ale to dla mnie był obcy chłopak. Dopiero gdy wyszedł we mnie poczułam sie swobodnie i przełamałam barierę wstydu. Mój chłopak cały czas próbował rozładować u mnie emocje i podniecenie choć sam był podniecony na tyle że gdy po zakończeniu seksu z kochankiem wszedł we mnie i po chwili miał silny wytrysk. Ale tyle co wiem ze rąk się dzieje podczas pierwszych grupowych gdy oddaje się dziewczynę w ręce kochanka. Z parą do seksu z nami poszło szybko bo do kocham ją dołączyła jego dziewczyna która miała również problem przed nami z nagością. Ale już jest wszystko w normie podczas orgii.

Gość Piter1984

Też chcemy spróbować z kobietą na początku z żoną a później czworokąt ale żadna z kobiet nie chce nie wiemy czemu

Gość Agatka 2000r

Dziewczyny korzystacie z życia póki jesteście młode. Tylko tak by nikogo nie krzywdzić z bliskich zwłaszcza chłopaka czy męża. Miałam swój pierwszy raz za zgodą chłopaka z dwiema starszymi facetami bo sama chciałam dużo starszych bo sa lepsi w seksie od żółtodziobów. Tym trafiłam w dziesiątkę bo takiego rżnięcia już więcej nie miałam. Po takich akcjach mój chłopak widząc stał się dużo lepszy w łóżku.