Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfsdfdff

Czy facet co do zasady musi się pierwszy odezwać po randce?

Polecane posty

Gość dfsdfdff

Zdarzyło mi się kilka razy nie odzywać pierwszy do kobiety po pierwszej randce i znajomość umierała śmiercią naturalną, kontaktu nie ma do dziś. 

Natomiast tak gdzie się odzywałem po randce to różnie się to kończyło, ale zawsze dochodziło do kolejnych spotkań.

Pamiętam, że zdarzyło się, kiedyś przeciągnąć odezwanie się do danej kobiety i otrzymywałem czasem odpowiedź "Czekałam aż napiszesz", albo" Byłam strasznie ciekawa czy się jeszcze odezwiesz", ale nigdy tego nie rozumiałem - czemu sama się do mnie nie odezwie taka kobieta?

Gość w absurdzie
1 minutę temu, Gość dfsdfdff napisał:

Zdarzyło mi się kilka razy nie odzywać pierwszy do kobiety po pierwszej randce i znajomość umierała śmiercią naturalną, kontaktu nie ma do dziś. 

Natomiast tak gdzie się odzywałem po randce to różnie się to kończyło, ale zawsze dochodziło do kolejnych spotkań.

Pamiętam, że zdarzyło się, kiedyś przeciągnąć odezwanie się do danej kobiety i otrzymywałem czasem odpowiedź "Czekałam aż napiszesz", albo" Byłam strasznie ciekawa czy się jeszcze odezwiesz", ale nigdy tego nie rozumiałem - czemu sama się do mnie nie odezwie taka kobieta?

Gdyby mnie pan dobrze wypatroszył, że chodzić bym nie mogła na następny dzień to pewnie. Zadzwoniłabym do niego bez  mrugnięcia okiem i błagała o kolejne spotkanie. Najważniejsze to dobry seks i kolejne razy. A jak facet się nie sprawdził, cóż - kasujemy numer i szukamy dalej.

Gość Broszka

w sumie wydaje się ze nie, jak mocno bys mi się spodobał (zachowanie, wygląd) bym się sama odezwała, tylko że dziewczynom i tak zazwyczaj chodzi o związki a nie seks niezależnie czy się odezwie (pewnie są wyjątki , ale piszę o sobie;))

Gość bella

Ja bym mogła pierwsza coś miłego napisać jeśli się dobrze bawiłam, co mi szkodzi. Ale chyba nigdy mi się nie przydarzyła sytuacja w której to ja musiałam się pierwsza odezwać.

Owszem kobiety na ogół czekają na faceta, aż napisze.

Taka ich niepisana zasada.

Gość Ell.

Nie mialabym problemu napisac :dziekuje za milo spedzony czas, mam nadzieje na nastepne  tak mile spotkanie.

Gdybys sie odezwal, kontynuowalabym randkowanie. Oczywiscie gdyby rowniez tobie to odpowiadalo.