Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dickson

E szukaj szukaj na fejsie haha

Polecane posty

Gość Dickson

I tak nie znajdziesz 😉 Tym razem to prawda ale jest to tak zrobione że dowiesz się o wszystkiego w swoim czasie 😜 Czekaj na fotki razem

Gość Eju

Ja i fotki z tobą już były.

Gość tak w skrócie !
1 godzinę temu, Gość Dickson napisał:

I tak nie znajdziesz 😉 Tym razem to prawda ale jest to tak zrobione że dowiesz się o wszystkiego w swoim czasie 😜 Czekaj na fotki razem

Wy nigdy nie rzucacie słów na wiatr ,więc wiem ,ze to prawda ! Nową sesje zdjęciową zrobiliście jak ta z dnia niepodległości, w 16 roku ?

Materiału nakręconego macie moc ,więc zaskoczenia nie będzie ! Ona nie zamierza szukać ,nie szukała kiedyś ,nie będzie szukać i teraz !

INNI ZNAJDĄ !

Widzę ,ze bardzo pewni jesteście swego ,ale taka powtórka z rozrywki, nic  nowego nie wniesie  !

JEDNO TYLKO WAM POZOSTAŁO , CO ? WIECIE PRZECIEŻ !

PO CO ODGRZEWAĆ KOTLETY ,SKORO TO NIE PRZYNIOSŁO WTEDY, OCZEKIWANEGO REZULTATU !

Gość gość

Własnie widzę, że to jest zrobione, bo ty tu cały czas siedzisz 😄

Gość Sen

Jeśli to ty, to nawet brak słów... 

To by było naprawdę podłe i nawet nie wiesz jak bardzo.. . Nie baw się ludźmi, szczególnie tymi którzy dobrze ci życzą. 

Wesołych Świąt....

Gość tak w skrócie !
4 godziny temu, Gość gość napisał:

Własnie widzę, że to jest zrobione, bo ty tu cały czas siedzisz 😄

Wszystko co robili w przeszlosci, było zabronione ! Moja obecność na forum ,ich nie powstrzyma ! Powstrzymać moze ich tylko jedno !

Gość Gość

Kiełbasa weź się za robotę darmozjadzie a nie od rana schizujesz. Za mało masz roboty przed świętami? To chodź do mnie. 

Gość Ela

Mało mnie obchodzi jakie moje z ukrycia robione fotki wstawiasz czy podrobione w celu ośmieszenia mnie, madrzy ludzie nie uwierzą, na opinii głupców mi nie zależy. Życie to coś więcej niż zdanie innych o mnie wyciągnięte na podstawie nieprawdziwych przesłanek, życie to trwanie przy wartościach mimo niesprzyjających okoliczności,  mimo nienawisci innych, to rozwój osobowosciowy i duchowy, to podążanie za Dobrem i nie zmienianie kierunku. Moralność, Dobro, Miłość to wszystko jest Chrystusem, trwanie przy nim pokonując przeciwności losu i ludzi, którzy próbują nas z tej drogi zepchnąć jest celem życia. Jest mi ciężko i zapewne będzie, ale komu z podazajacych za Nim było lekko? Jeżeli Jego ukrzyzowano za to, że uzdrawial, czynił dobro, wskrzeszał,  karmil, dlaczego my za dobro oczekujemy dobra? Otrzymujemy to samo co On. Tak naprawdę taka jest droga chrześcijanina. Byłam,  jestem i będę pogodna osoba, energiczna i wrażliwa i nic tego nie zmieni, a cierpienie towarzyszy każdemu. 

Gość Ela
10 minut temu, Gość Ela napisał:

Mało mnie obchodzi jakie moje z ukrycia robione fotki wstawiasz czy podrobione w celu ośmieszenia mnie, madrzy ludzie nie uwierzą, na opinii głupców mi nie zależy. Życie to coś więcej niż zdanie innych o mnie wyciągnięte na podstawie nieprawdziwych przesłanek, życie to trwanie przy wartościach mimo niesprzyjających okoliczności,  mimo nienawisci innych, to rozwój osobowosciowy i duchowy, to podążanie za Dobrem i nie zmienianie kierunku. Moralność, Dobro, Miłość to wszystko jest Chrystusem, trwanie przy nim pokonując przeciwności losu i ludzi, którzy próbują nas z tej drogi zepchnąć jest celem życia. Jest mi ciężko i zapewne będzie, ale komu z podazajacych za Nim było lekko? Jeżeli Jego ukrzyzowano za to, że uzdrawial, czynił dobro, wskrzeszał,  karmil, dlaczego my za dobro oczekujemy dobra? Otrzymujemy to samo co On. Tak naprawdę taka jest droga chrześcijanina. Byłam,  jestem i będę pogodna osoba, energiczna i wrażliwa i nic tego nie zmieni, a cierpienie towarzyszy każdemu. 

c.d.  Na tej drodze padamy,  podnosimy się,  padamy, ale ciągle wstajemy i ciągle idziemy po niej do celu, do którego prowadzi.

Gość tak w skrócie !
23 minuty temu, Gość Gość napisał:

Kiełbasa weź się za robotę darmozjadzie a nie od rana schizujesz. Za mało masz roboty przed świętami? To chodź do mnie. 

Kiełbasą motacie ? Przecież wszyscy wiedzą, o co w tym chodzi !Tam wspieracie się biało czerwoną różą ?To symbol patriotyzmu ,czy  miłości i czystości ?Te wszystkie posty o E i przez E, to po to, żeby ośmieszyć ,lepiej się przez to czujecie ? Nie dość ,że infantylne ,to  głupie. No cóż ,wasz poziom !

Gość tak w skrócie !
20 minut temu, Gość Ela napisał:

DZIĘKUJĘ !!! BARDZO ŁADNIE NAPISANE ,SAMA BYM TEGO LEPIEJ NIE UJĘŁA hahahahahaha 

ALE ADWOKATA NIE PROSIŁA ! Coś znowu wam się pogorszyło ,bo i tu i tam, w moim imieniu piszecie /na innych, nie wiem ,nie wchodze / No ale skoro musicie to ,SZCZĘŚĆ BOŻE !

Gość tak w skrócie !

Jeżeli myślicie ,że tym zepsujecie jej Święta ,to się mylicie ! Nikt i nic już bardziej, zepsuć ich nie może ! Będą, jak co roku ,choć inne ! Wasze sk*******two, niczego nie zmieni, nie pogorszy sytuacji ,ani nie wpłynie na jej samopoczucie ! Jest jak jest ,inaczej być nie może !Mówi się  trudno! Żyje się dalej!

Moja ty różo biało czerwona forumowa Joluś i kawusiu /tutejsze nie będę wymieniać / Czyż to nie ty, pod cudzym wizerunkiem przemierzałaś kraj cały, jak długi i szeroki szukając ogiera ,czyż to nie ty na kamerkach zabawiałaś na cudzy koszt, zboków napalonych, zbierając żetony ? Wszystko by hulało dalej, gdyby nie ta twoja wagina znaczona ,bo ktoś ją rozpoznał i czar minął! Zdrowo musiałaś się szlajać, zdobywając doświadczenia ,że po takim małym szczególe rozpoznali cię na kamerkach ,ba nawet w toalecie nocnych klubów byłaś znana i co ? Oburza cię miano żony kolecjonera ? Bo to nie ty byłaś jego żoną ? Tylko ona ? Ona nie lepsza od ciebie przecież,taka sama ! Rogi przez te lata przyprawiła mu takie ,że kolekcjoner z domu wyjść nie może ,bo w drzwi z tymi rogami się nie mieści ! Siedzi więc przed kompem dzień i noc i sra na forum ,w wolnej chwili ,podsyła wam gości stręczyciel,żebyście z wprawy, obie nie wyszły i budżet domowy zwiększyły! No jej chyba teraz trudno ,usiadła na dopie ,zdrowie nie pozwala ,jak dawniej ! AAAAAAAAAAA na Atlantydzie dziewice ,no dziewice niewinne ,nie ruszać i nie dotykać ! WOW !

No właśnie dziewice ,żabcie,kicie, literki E i inne śmieci   ,wcielacie się w nią ,żeby zepsuć jej opinie ,żeby tylko była ,przynajmniej na forum podobna do was ,ale tak się nie da ,bo ONA jest inna ,nie tylko z wyglądu ,ale przede wszystkim pod względem morale! 

Gość Ela
56 minut temu, Gość tak w skrócie ! napisał:

DZIĘKUJĘ !!! BARDZO ŁADNIE NAPISANE ,SAMA BYM TEGO LEPIEJ NIE UJĘŁA hahahahahaha 

ALE ADWOKATA NIE PROSIŁA ! Coś znowu wam się pogorszyło ,bo i tu i tam, w moim imieniu piszecie /na innych, nie wiem ,nie wchodze / No ale skoro musicie to ,SZCZĘŚĆ BOŻE !

Nie podszywaj się pode mnie debilu, wszyscy wiedzą,  że mądre posty są moje a debilne,  o goownach,  podszywające się pod innych, by ich ośmieszyć  twoje Jakubku.

Gość tak w skrócie !

Jesteś tak głupia ,że aż żal doopę ściska , jak się o tobie pomyśli !

Czyż to nie ty, pod cudzym wizerunkiem przemierzałaś kraj cały, jak długi i szeroki szukając ogiera ,czyż to nie ty na kamerkach zabawiałaś na cudzy koszt zboków napalonych, zbierając żetony ? Wszystko by hulało dalej, gdyby nie ta twoja wagina znaczona ,bo ktoś ją rozpoznał i czar minął! Zdrowo musiałaś się szlajać, zdobywając doświadczenia ,że po takim małym szczególe rozpoznali cię na kamerkach ,ba nawet w toalecie nocnych klubów byłaś znana i co ? Oburza cię miano żony kolecjonera ? Bo to nie ty byłaś jego żoną ? Tylko ona ? Ona nie lepsza od ciebie przecież,taka sama ! Rogi przez te lata przyprawiła mu takie ,że kolekcjoner z domu wyjść nie może ,bo w drzwi z tymi rogami się nie mieści ! Siedzi więc przed kompem dzień i noc i sra na forum ,w wolnej chwili ,podsyła wam gości stręczyciel,żebyście z wprawy, obie nie wyszły i budżet domowy zwiększyły! No jej chyba teraz trudno ,usiadła na dopie ,zdrowie nie pozwala ,jak dawniej ! AAAAAAAAAAA na Atlantydzie dziewice ,no dziewice niewinne ,nie ruszać i nie dotykać ! WOW !

Przykro mi ,że psuję ci zabawę ,ale to już było ,na Marsie i na Magii ! Powtarzacie się i robi się nudno ! Nie macie, już pomysłu ,jakby się rozkręcić bardziej  ? Podsłuchy spalone ,filmować się nie da , no jeszcze rodzinę, można pocliwić ,więc do dzieła ! Ostrzegała ,ale stwierdzili ,że mają was w dOOPie , tam jeszcze możecie !

Gość tak w skrócie !
17 minut temu, Gość Ela napisał:

Nie podszywaj się pode mnie debilu, wszyscy wiedzą,  że mądre posty są moje a debilne,  o goownach,  podszywające się pod innych, by ich ośmieszyć  twoje Jakubku.

Do mądrości to u ciebie droga daleka ,Joluś ,kawusiu i inna wywłoka ! 

Gość Gość
6 minut temu, Gość tak w skrócie ! napisał:

Do mądrości to u ciebie droga daleka ,Joluś ,kawusiu i inna wywłoka ! 

Jesteś  zbokiem Jakubie i jakby tego było mało masz poprzestawiane solidnie w głowie o czym wszyscy z Warszawki wiedzą, możesz imponować co najwyżej głupim snobom z prowincji płci obojga, swój do swego ciągnie.

Nie pochlebiaj sobie, że tobie odpisuje, to z dobroci serca, tylko i wyłącznie. I z nudów.

Gość tak w skrócie !
41 minut temu, Gość Gość napisał:

Jesteś  zbokiem Jakubie i jakby tego było mało masz poprzestawiane solidnie w głowie o czym wszyscy z Warszawki wiedzą, możesz imponować co najwyżej głupim snobom z prowincji płci obojga, swój do swego ciągnie.

Nie pochlebiaj sobie, że tobie odpisuje, to z dobroci serca, tylko i wyłącznie. I z nudów.

HHahahaha ja serdecznie dziękuję za wasze dobre serce i tyluletnią troskę, o mnie ! To zbyteczne ,nadmiar łaski z waszej strony łaskawcy !Ona nie wie teraz co z tym zrobić ,ale odwdzięczy się ,cierpliwosci !

Gość Dickson Kiełbasa

Nie od rana idiotki tylko ten temat napisałem zaraz przed snem. Hahłałaaa

Gość Dickson Kiełbasa

No i właśnie darmozjady weźcie się za robote bo się niczym nie przejmujecie. Oddajcie ludziom $$$ bo to ludzi pieniądzę! Teraz rżniecie głupich heheh. Właśnie mam tyle roboty że do bejbe jade dopiero w wigilie pojade i bardzo ubolewam z tego powodu. Pa przegrywy życiowe 😉 

Gość tak w skrócie !
4 godziny temu, Gość Ela napisał:

c.d.  Na tej drodze padamy,  podnosimy się,  padamy, ale ciągle wstajemy i ciągle idziemy po niej do celu, do którego prowadzi.

No cały czas tkwicie w goownie i dążycie do celu ,który wam i tak się nie spełni ! Już w 10  roku, zakładałaś profile  na sympatii i nie tylko ,nawet informowałaś mnie o tym! Chciałaś ,abym tam zaglądnęła i sprawdziła cię ,przy okazji natknęła się na swój profil, założony przez ciebie ?  Cudze życie, zwłaszcza intymne ,  nie interesowało mnie nigdy i nie interesuje nadal !

Miała wtedy spotkanie ,dość dziwne i nieoczekiwane. Po krótkiej rozmowie zorientował się chyba ,że nic nie wiem  ,albo wziął mnie za chorą osobę hahahahhahahahah  No, po tym wszystkim, znając mnie krótko i przy waszej pomocy ,wszystko było możliwe  ! 

Wiesz ja rozumiem ,że można w życiu mieć zakręty i wdepnąć w coś ,ale w człowieku jest coś takiego, jak jak instynkt samozachowawczy i sumienie, które  powoduje ,że człowiek zaczyna myśleć i zaczyna kierować swoje kroki, na prostą drogę. Wy nie macie hamulca ,nawet taka ciężka choroba, nie nauczyła was niczego ! Sk*********wo wynosi się z domu ! Wiktor pierwszy się wyznał na tobie ,wyzywając cie od k**y ! Lał cię ,ale chyba za mało!

Gość Dickson Kiełbasa

Zastanawiam się właśnie co kupić bejbe w prezencie 😉 Seksowna bielizna i perfumy tak myśle a co wy o tym sądzicie ??

Gość Gola

O co chodzi w tym durnym temacie???

Gość tak w skrócie !
8 minut temu, Gość Gola napisał:

O co chodzi w tym durnym temacie???

W tym durnym temacie informują ,że rozsiali zdjęcia w necie i ich nie znajdzie ! Zemsta, za ujawnienie prawdy o nich ! Robili to kiedyś ,robią to i teraz ,tak żeby jej się nie nudziło ,zwłaszcza w święta ! Myślą ,że ją to dobije i zejdzie ,  marzą o tym, od lat przecież i nie mogą się doczekać ! Durne sk*******y ,nie wiedzą,że gdy zdychać będą ,to będzie stało przy nich i przeciwko nim  świadczyć będzie ! No ale gdy się w goownie siedzi tyle lat ,to goowno im zwoje mózgowe wyprostowało i rozum skierowało w okolice krocza .Trudno się wtedy myśli ,co widać gołym okiem !

Gość tak w skrócie !
29 minut temu, Gość Dickson Kiełbasa napisał:

Zastanawiam się właśnie co kupić bejbe w prezencie 😉 Seksowna bielizna i perfumy tak myśle a co wy o tym sądzicie ??

Mataczymy ? Nie wiecie co na to  odpowiedzieć ? Dlaczego ? Za dużo prawdy ? Przecież tego chcieliście , zaczynając temat, czyż nie ?

Seksowna bielizna i perfumy to wspaniały prezent od Aniołka ,wiem coś o tym!

Gość tak w skrócie !

Tak w skrócie to nikt nie wie o co chodzi a ta Pani tak w skrócie ! wymaga leczenie psychiatrycznego bo widać że ma poważne problemy ze sobą

Gość tak w skrócie !

Wystarczy tak w skrócie ! przeczytać o czym ona pisze. Na pierwszy plan wysuwają się urojenia i mania prześladowcza

Gość tak w skrócie !
1 godzinę temu, Gość tak w skrócie ! napisał:

Wystarczy tak w skrócie ! przeczytać o czym ona pisze. Na pierwszy plan wysuwają się urojenia i mania prześladowcza

No i znowu tylko urojenia ,nic więcej  ! Bo nic więcej nie możecie ! Na rękoczyny się nie odważycie ,jedynie możecie straszyć ,rozsianiem zdjęć w  necie ! TYLKO TYLE ,ALE NIE WIEM,  CZY TO WAM SIĘ OPŁACI !

Hejt coraz gorzej wam wychodzi ,postarajcie się lepiej ,nie stać was na to ? COŚ STOI WAM NA PRZESZKODZIE ?

Gość gość

Acha to jest nas więcej ? AhaHAHHAHAH chora

Gość Gość

Widziałem dziś te zdjęcia na fejsie. Masakra jedna wielka. 

Gość tak w skrócie !
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Acha to jest nas więcej ? AhaHAHHAHAH chora

Chora, chora, chora i nic więcej!!!!!!! Znacie jakieś inne określenia , Czy tylko to/ 

Ilu was jest pisała już nie raz ,więc nie będzie się powtarzać !