Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do płci męskiej

Polecane posty

Gość gość

czy naprawdę tak lubicie jednorazowe numerki albo seks układy? I czy ci koneserzy kiedyś z tego wyrastają?

Gość Chleb

Seks układy i jednorazowe numerki są wtedy gdy wiesz że ta kobieta to nie jest partia na żonę ale ładna więc można się z nią pobawić.

Gość gość
6 godzin temu, Gość Chleb napisał:

Seks układy i jednorazowe numerki są wtedy gdy wiesz że ta kobieta to nie jest partia na żonę ale ładna więc można się z nią pobawić.

a ha, mam nadzieję tylko że nie mylisz jednych z drugimi...

6 godzin temu, Gość gość napisał:

I czy ci koneserzy kiedyś z tego wyrastają?

Być może ''wyrastają''(/tymczasowo rezygnują), ale podejście i doświadczenia już ich ukształtowały i uwarunkowały.

Gość Koneser

Jestem koneserem glosnego pierdzenia. 

Gość Olaf
7 godzin temu, Gość gość napisał:

czy naprawdę tak lubicie jednorazowe numerki albo seks układy? I czy ci koneserzy kiedyś z tego wyrastają?

z tego się nie wyrasta. ci co lubią seks układy, trójkąty, swinging lubią to do końca życia. ci co preferują seks monogamiczny też mają tak na stałe.

Gość Jumper
6 godzin temu, Gość Chleb napisał:

Dokładnie!

Gdybym myślał o jakiejś kobiecie na poważnie nie ma opcji bym chciał jakiś udziwnień z nią próbować. Natomiast trójkąty i te sprawy z panną tylko od zabawy ...czemu nie .

Gość gość

Nie, ja chce miłości od kobiety, związku i seksu tylko z nią a nie prostytutkami.

Gość gość
9 minut temu, Gość gość napisał:

Nie, ja chce miłości od kobiety, związku i seksu tylko z nią a nie prostytutkami.

❤️

Gość Ola153

taki co idzie w seks to z reguły jakiś zakompleksiak który chce coś sobie udowodnic, te roohacze których znam to z reguły niskie i brzydkie a na pewno niezbyt inteligentne i zakompleksione typy...to tyle w temacie

Gość dehde
4 minuty temu, Gość Ola153 napisał:

taki co idzie w seks to z reguły jakiś zakompleksiak który chce coś sobie udowodnic, te roohacze których znam to z reguły niskie i brzydkie a na pewno niezbyt inteligentne i zakompleksione typy...to tyle w temacie

skoro są niscy i brzydcy, to aż dziw bierze, że roochają bez problemu... bo wg mnie ruchacze to często ci którzy mają wygląd i gadane.

Gość gość
3 minuty temu, Gość dehde napisał:

skoro są niscy i brzydcy, to aż dziw bierze, że roochają bez problemu... bo wg mnie ruchacze to często ci którzy mają wygląd i gadane.

mają gadane i wiedzą jak podejść a naiwnych nie brakuje,...poza tym zdradzali swoje dziewczyny na potęgę...ogólnie mierny typ człowieka.. udają kogoś innego niż są, zwykli kłamcy, tchórze i zdrajcy ... albo rozwodnicy...kolejni skrzywdzeni desperaci udający casanovy tysiąclecia. 

Gość gość1

ten co szedł na układy nigdy się nie zmieni, zawsze będzie mentalną urwą, uwierzcie

Gość [][]
1 minutę temu, Gość gość1 napisał:

ten co szedł na układy nigdy się nie zmieni, zawsze będzie mentalną urwą, uwierzcie

to samo tyczy się kobiet

Gość gość1
4 minuty temu, Gość [][] napisał:

to samo tyczy się kobiet

tak, tylko piszę z perspektywy kobiety, są ludzie którym pasuje taki styl, ale to nie dla mnie

Gość nnb

mi sie zdarza tak bawić, ale tylko dlatego że nie mam nikogo i z nudów, gdybym kogoś miał to nie ma opcji

Gość gość

Jak to mówią " Można uwieść kochanka, można uwieść męża, ale nie można uwieść faceta który  naprawdę kocha"

Gość gość

u mnie też miał być tylko sex i tak już lat 12 się pokochaliśmy normalnie .

Gość gość

ile razy mam powtarzać że taki kur...iarz taki już pozostanie, taki dla naiwnych idiotek lub tych z syndromem sztokholmskim...albo taki co świętej potem szuka....kretyn

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

u mnie też miał być tylko sex i tak już lat 12 się pokochaliśmy normalnie .

no to gratulacje, tak też się zdarza

Gość gość

A niech robią co chcą, ja nawet się ciesze, więcej trafi potem do mnie do gabinetu 🙂

Większość kobiet nie nadaje się do życia razem, co więc się dziwić że mężczyźni wolą seks-układy? Jak dziewczyna jest dobra to szybko znajduje partnera który ją ceni. W Polsce młodych kobiet jest mniej niż mężczyzn.

Jeśli do 30stki nikogo nie znalazła znaczy, że ma coś nie w porządku z charakterem. 

Gość gość
5 minut temu, Piaskun napisał:

Większość kobiet nie nadaje się do życia razem, co więc się dziwić że mężczyźni wolą seks-układy? Jak dziewczyna jest dobra to szybko znajduje partnera który ją ceni. W Polsce młodych kobiet jest mniej niż mężczyzn.

Jeśli do 30stki nikogo nie znalazła znaczy, że ma coś nie w porządku z charakterem. 

tak to sobie tłumacz, jessuuu jaki ty jesteś głupi... a co dopiero rozwodnicy to dopiero wybrakowane jednostki...jesli już posługujemy się stereotypami i uprzedzeniami...zamilcz rozwodniku 😄 

Gość gość
10 minut temu, Piaskun napisał:

Doprawdy?

2 minuty temu, Gość gość napisał:

tak to sobie tłumacz, jessuuu jaki ty jesteś głupi... a co dopiero rozwodnicy to dopiero wybrakowane jednostki...jesli już posługujemy się stereotypami i uprzedzeniami...zamilcz rozwodniku 😄 

Cóż, rozwodnika, czy rozwódkę przynajmniej ktokolwiek chciał :P

Gość gość
2 minuty temu, Piaskun napisał:

Cóż, rozwodnika, czy rozwódkę przynajmniej ktokolwiek chciał 😛

tak, taka sama wybrakowana jednostka, zazdro buhaha

3 minuty temu, Gość gość napisał:

tak, taka sama wybrakowana jednostka, zazdro buhaha

Ok, idąc tym myśleniem, rozwodnicy to drugi sort z wadą ukrytą, nie ma sprawy zgadzam się. :D

Kim tedy są kobiety których nikt nie chciał za żonę (mężczyznom jak wiadomo ślub potrzebny jak rybie rower)?
Wadliwym produktem, który nawet w przybliżeniu nie nadaje się do pełnienia swojej funkcji.
Do przemiału i na kompost. :P

6 minut temu, Gość gość napisał:

Doprawdy?

Ależ tak, a im więcej lat tym wartość spada, bo z wiekiem urody ubywa, a nie przybywa.

Gość gość
2 minuty temu, Piaskun napisał:

Ok, idąc tym myśleniem, rozwodnicy to drugi sort z wadą ukrytą, nie ma sprawy zgadzam się. 😄

Kim tedy są kobiety których nikt nie chciał za żonę (mężczyznom jak wiadomo ślub potrzebny jak rybie rower)?
Wadliwym produktem, który nawet w przybliżeniu nie nadaje się do pełnienia swojej funkcji.
Do przemiału i na kompost. 😛

Skąd wiesz kto kogo chciał a kogo nie chciał, to działa w dwie strony  .... kompleksy najwyraźniej  łatasz tylko cudzym kosztem biedny człowieku

Gość Ola153

Bycie żoną to największe marzenie kobiet, chyba ktoś się zagubił w przestrzeni 😮 

Gość Gość

Seks jest super i warto się nim cieszyć i wyszumieć w młodości, tak do 30-stki. Dlatego jednorazowe numerki są fajne i ekscytujące. Trójkąty zapewne też, ale to już rzadkość, mało kto ma okazję, bo jednak ludzie wolą sytuacje "jeden na jeden", zwłaszcza kobiety, wiadomo. Jak człowiek się wyszumi, to potem już pewnie ekscytacji tak bardzo nie potrzebuje, więc już nie szuka. Ale ma co wspominać na pewno 🙂 Oczywiście nie jest tu mowa o kafeteryjnych zakompleksionych męskich cipciach, którzy nie mają szans na jednorazowy numerek, bo oni nie mają szans w ogóle na jakikolwiek numerek 🙂 Pozostaje im trzepanie przed monitorem i wypisywanie, że oni seks to tylko z żoną po ciemku i pod kołdrą, he he. Żałosne dupki.