Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blest

Wzrok

Polecane posty

Gość Blest

Gdzie najlepiej przebadać wzrok w Warszawie?

Gość Maciek

Jestem pacjentem kliniki Świat Oka i ze swojej strony gorąco polecam Panią doktor Weronikę Leszczyńską

Gość Sekuś

Wybrałem się do centrum okulistycznego Świat Oka z poleceń znajomych. Wybrałem panią Weronike Leszczyńską i od siebie mogę ją polecić. Bardzo sympatyczna Pani i co najważniejsze w pełni porefsjonalna.

Gość Magdalena Kacuk

Mili Państwo, serdecznie zapraszam na badanie wzroku do pasażu ursynowskiego 9 ...

Odkąd tato miał problemy z zaćmą i z polecenia znajomych trafiliśmy do Światu Oka to i ja tam zacząłem chodzić. Mogę konkretnie polecić Agatę Kurzawę  wg mnie przemiła i bardzo kompetentna okulistka 🙂

Gość Julita23

Jeśli chodzi o Świat Oka to ja za to chodzę do dr Ambroziak. Bardzo pomogła mi przy doborze idealnych soczewek kontaktowych do moich oczu.

Gość Karol

Świat Oka w Warszawie a dokładniej polecam doktor Ambroiak. Jeżeli masz jakąś wadę to robią tam też laserową korekcje wzroku i ja sam po takim zabiegu u tej Pani doktor jestem i jestem baardzo zadowolony. W końcu wszystko widzę tak jak powinienem, bez żadnych okularów czy soczewek. Warto było

Gość Sonia

Ja z własnego doświadczenia, ale również mogę powiedzieć że i znajomej mogę polecić dr Ambroziak bo to własnie od niej dowiedziałam się o takim dobrym specjaliście a zależało mi bardzo żeby miał dobre podejście do dzieci, ponieważ moje boją się lekarzy a u tej pani już po pierwszej wizycie chodzą do niej z uśmiechem. Polecam.

Gość Kamila

Właśnie szukam dobrego specjalisty w kierunku jaskry i widzę dużo dobrych opinii na jej temat bo też słyszałam od znajomych ale wolałam poszukać w większej ilości źródeł i w takim razie muszę umówić tam się na wizytę...

W Warsawie mi pomogli w Optegrze - dobra porządna klinika. Ma spore i nowoczesne zaplecze, zresztą nie istnieje od wczoraj wiec są doświaczeni! jestem bardzo zadowolona