Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość took

nie cierpię świat

Polecane posty

Gość took

Nie lubię świat i wszystkich tych dziwactw. ludzie latają po sklepach, ładują te torby, durne SMS wesołych świąt i wszedobylskie kolędy, jestem tym zmęczona już, udawanie że się jednamy i kochamy.... chyba jestem dziwna ale tak to widzę. 

Przyłączam się do Ciebie, Moja Droga Koleżanko z kafeterii.

Zamiast Smsów, lepsze i na pewno sprawiające dużo radości byłyby kartki papierowe lub karnety papierowe z życzeniami.

Took i Berutiel może nie siedźcie w domu w święta, tylko trzeba było szybciej o tym pomyśleć.  Boże Narodzenie i Sylwester na nartach w Schliersee to coś cudownego 🙂

Gość took

oczywiście, zawsze lubiłam ten czas, ale ostatnio wszystko wydaje mi się sztuczne i przesadzone. skutecznie odbiera ochotę na świętowanie, co przepychajacy się ludzie w marketach, nawet tego nie zjedzą, ale musi być.... na drogach masakra... i te kolędy... nawet w toaletach.... tęsknię za skromnym spędzaniem świąt z dzieciństwa

Niestety to się już nie wróci, świat pędzi jak pociąg pospieszny, tylko dokąd?

46 minut temu, Kalisz napisał:

Took i Berutiel może nie siedźcie w domu w święta, tylko trzeba było szybciej o tym pomyśleć.  Boże Narodzenie i Sylwester na nartach w Schliersee to coś cudownego 🙂

Jak kogoś stać i umie jeździć na nartach, to proszę, dlaczego nie. Skąd założenie, że będę siedzieć w domu w święta?

46 minut temu, Gość took napisał:

oczywiście, zawsze lubiłam ten czas, ale ostatnio wszystko wydaje mi się sztuczne i przesadzone. skutecznie odbiera ochotę na świętowanie, co przepychajacy się ludzie w marketach, nawet tego nie zjedzą, ale musi być.... na drogach masakra... i te kolędy... nawet w toaletach.... tęsknię za skromnym spędzaniem świąt z dzieciństwa

te korki, o kurcze, dzisiaj był taki korek, że aż mnie zatkało. Po co to komu?

Gość Gośćlaluna

Święta są co dzień, rzygać się chce żadnej magii

10 minut temu, Berutiel napisał:

Jak kogoś stać i umie jeździć na nartach, to proszę, dlaczego nie. Skąd założenie, że będę siedzieć w domu w święta?

Skoro ich się nie lubi ... to sobie dopowiedziałem 🙂

też tak trochę mam. za dużo tych ludzi wszędzie, kosmiczne kolejki, korki itp.

staram się unikać, kupować co się da przez neta, ale nawet w necie robią się kolejki i opóźnienia.
marzy mi się ŚWIĘTY SPOKÓJ.

Gość taki_jeden_964

Nigdy nie lubiłem świąt, zimy, zimna, śniegu, przewracać się na śliskich chodnikach, lubię lato....

Gość Amare_
1 godzinę temu, Gość took napisał:

Nie lubię świat i wszystkich tych dziwactw. ludzie latają po sklepach, ładują te torby, durne SMS wesołych świąt i wszedobylskie kolędy, jestem tym zmęczona już, udawanie że się jednamy i kochamy.... chyba jestem dziwna ale tak to widzę. 

I ja tak mam. Tych świąt nie lubię, wielkanocne już bardziej.