Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie rozumiem

Umówilibyście się z dziewczyną bez pracy?

Polecane posty

Gość Nie rozumiem

Mam koleżankę, która parmanentnie nie ma pracy, taki typowy pasożyt pod przykrywką szukania zatrudnienia się obija, odkąd weszła w dorosłe życie praktycznie jest bezrobotna. Co prawda jest miła, ładna, ale co z tego. Ile wykształconych, pracujących kobiet taka jest, a jakoś są same. Nie rozumiem dlaczego ona ma powodzenie? Dlaczego faceci chcą z nią być, skoro jest bezużyteczna? Gdy to mężczyzna jest bezrobotny długotrwale kobiety mają opory przed wejściem w taką relacje, nie rozumiem tego.

Gość Proton

Sram na to co masz dopowiedzenia.

Gość Lotta

Ładnym jest łatwiej w życiu. Taka jest prawda. 

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Nie rozumiem napisał:

Mam koleżankę, która parmanentnie nie ma pracy, taki typowy pasożyt pod przykrywką szukania zatrudnienia się obija, odkąd weszła w dorosłe życie praktycznie jest bezrobotna. Co prawda jest miła, ładna, ale co z tego. Ile wykształconych, pracujących kobiet taka jest, a jakoś są same. Nie rozumiem dlaczego ona ma powodzenie? Dlaczego faceci chcą z nią być, skoro jest bezużyteczna? Gdy to mężczyzna jest bezrobotny długotrwale kobiety mają opory przed wejściem w taką relacje, nie rozumiem tego.

Moja siostra też nie pracuje ,zajmuje się domem i dziećmi ,pracuje na gospodarstwie ,oporządza konie ścieli poi ,to bardzo ciężka praca .Mąż jako głowa rodziny nie chce żeby pracowała bo ktoś musi zajmować się domem i wychowywać dzieci. Większość odpowiedzialnych mężów i ojców chce mieć kobietę w domu-opiekunkę ogniska domowego.To facet pracuje na rodzinę .

Gość 1984

Jeśli taka ładna umie gotować i potrafi w mieszkaniu utrzymać porządek oraz nie jest pustakiem to mogłaby zostać moją partnerką. 

Gość Nie rozumiem
7 minut temu, Gość gosc napisał:

Moja siostra też nie pracuje ,zajmuje się domem i dziećmi ,pracuje na gospodarstwie ,oporządza konie ścieli poi ,to bardzo ciężka praca .Mąż jako głowa rodziny nie chce żeby pracowała bo ktoś musi zajmować się domem i wychowywać dzieci. Większość odpowiedzialnych mężów i ojców chce mieć kobietę w domu-opiekunkę ogniska domowego.To facet pracuje na rodzinę .

Okej w przypadku Twojej siostry to faktycznie praca - w końcu ma dzieci i gospodarstwo - to masa roboty. Lecz ta dziewczyna nie ma dzieci, domu pełnego ludzi do ogarnięcia, ani pola. Mieszka z mamą w trzypokojowym mieszkaniu. Z tego co wiem to owszem, zajmuje się domem, ale co to za zajmowanie się domem przy jednej osobie i tak niewielkiej powierzchni. 

Gość OJJJJ

też znam taką, przerwała naukę w szkole średniej, znalazła sobie faceta po studiach, który na nią zapieprza, dzieci brak, pracy brak, dom ogarnia, ale nie wiem co facet w niej widzi . 

Gość ocena

jakie zazdrosne plotkary 🙂 wam praca nie pomoże kwoki

Gość Idiotki

Praca w domu to też praca!

Gość gość

A u mojej sąsiadki dziecko często płacze, aż żal słuchać. Nie wiem co mu robi ta hetera kiedy jest z nim sama. 

Gość Gość

Polecam zająć się sobą. Pracujecie? To w czym macie problem co Was to obchodzi?

Gość eneergiaaa

Sa mezczyzni którzy wola kobiety zajmujace sie domem i tacy którzy nie wyobrazają sobie zeby kobiera nie pracowała.Jesli kobieta ma dzieci to wiadomo ze same sie nie wychowają wiec nie zawsze da sie pogodzic prace zawodowa z domem i dziecmi.Ja bym nie mogła siedziec bezczynnie w domu nie majac dzieci ale kazda kobieta jest inna...Dla swojego dobra powinna szukac pracy bo z facetami róznie bywa a i o emeryturze warto pomyslec

Gość gość

A ile ona ma lat? Może tylko tak młodo wygląda? I co cię to wszystko obchodzi? Nie wtryniaj się do cudzego życia jesli nikt cię tam nie zapraszał. 

Gość Gość

Naprawdę jesteście takie głupie ze myślicie że mężczyzna kocha kobietę za ilość przepracowanych godzin na etacie???

Gość xyz
27 minut temu, Gość Gość napisał:

Naprawdę jesteście takie głupie ze myślicie że mężczyzna kocha kobietę za ilość przepracowanych godzin na etacie???

Brawo. Niestety trzeba to im uświadamiać. Niestety kobiety myślą, że kobiety lecą na to samo co faceci.

A później teksty Pań zarabiam tyle i tyle w korpo, jestem zadbana. Dodatkowo mam prawie 30 lat a żaden CEO nie chce nic wiecej ode mnie, jak co najwyżej przelecieć. LOL

Gość Nie

Nie, tak jak i ze mna kazda zrywala pisanie kiedys. 

Gość Adam

Sporo facetow zarabia wystarczajacoo by kobieta mogla sie tylko domem zajmowac ja to rozumiem wkoncu facet przychodzi zmeczony po pracy i chce miec posprzatane i dobre jedzenie. Z drugiej strony kobieta kiedy  sie zestarzeje facet moze umrzec i wtedy bedzie duzy problem zwlaszcza na starosc bez emerytury.

Jak lubi robotę 😉  i jest czyścioszkiem, to wolałbym ją jak pracującą niechlujną kłodę 😄 Jeszcze jedno Adam piszesz totalne bzdury!!! Żona otrzymuje emeryturę po mężu. Gdzie ty żyjesz ?

Gość Gość

Taki wybierają faceci, którzy chcą uzależnić żony od siebie i pieniędzy. Niezależna kobieta ich przeraża, bo łatwo poradzi sobie bez faceta. 

Gość Ewa
10 godzin temu, Gość Nie rozumiem napisał:

Jeju, nie oceniaj jej. Kto Ci dał do tego prawo? Nie wiesz do końca, dlaczego nie ma pracy. Może ma chorą matkę, może ma depresję, może wygrała w totka... To jej sprawa. 

Gość Hmmmmm

Ja też nie pracuję, bo mam silną fobie społeczną i wadę wymowy. Nikt mnie nie zatrudni nawet jakbym bardzo chciała pracować. Do pracy z klientem się nie nadaje (wada wymowy), do pracy na produkcji też się nie nadaje bo jestem slaba fizycznie i powolna. Na magazynie kiedyś pracowalam dwa tygodnie i nie dalam rady. Tam trzeba dźwigać i mieć super kondycję. Poza tym trzeba być tez komunikatywnym. Ciągle się mnie czepiali że nie opowiadam nic o sobie, nie zabawiam grupy, tylko jestem cicha i spokojna. Tak, nawet w glupiej pracy fizycznej trzeba być przebojowym i wygadanym, bo inaczej cie wywalą. Tak wiec gdzie mam iść do pracy?!? Znajomości też nie mam żeby ktoś mi pomógł. I niestety nie pracuje, siedze na utrzymaniu faceta, a inne kobiety mnie nienawidzą tylko dlatego bo nie mam pracy... To jest chore. 

Gość baby to świnie

facet by się umówił z dziewczyną bez pracy ale odwrotnie raczej by nie było, bo baby to materialistyczne szmaty

Gość tępe strzały
6 godzin temu, Gość xyz napisał:

Brawo. Niestety trzeba to im uświadamiać. Niestety kobiety myślą, że kobiety lecą na to samo co faceci.

A później teksty Pań zarabiam tyle i tyle w korpo, jestem zadbana. Dodatkowo mam prawie 30 lat a żaden CEO nie chce nic wiecej ode mnie, jak co najwyżej przelecieć. LOL

tępe strzały haha

Gość tępe strzały
4 godziny temu, Gość Adam napisał:

Sporo facetow zarabia wystarczajacoo by kobieta mogla sie tylko domem zajmowac ja to rozumiem wkoncu facet przychodzi zmeczony po pracy i chce miec posprzatane i dobre jedzenie. Z drugiej strony kobieta kiedy  sie zestarzeje facet moze umrzec i wtedy bedzie duzy problem zwlaszcza na starosc bez emerytury.

babom zawsze MAŁO bo mają nieograniczone zachcianki. Wystarczało by gdyby miały tylko potrzeby a nie 1500 zachcianek.

Gość nie każdy musi pracować
48 minut temu, Gość Hmmmmm napisał:

Ja też nie pracuję, bo mam silną fobie społeczną i wadę wymowy. Nikt mnie nie zatrudni nawet jakbym bardzo chciała pracować. Do pracy z klientem się nie nadaje (wada wymowy), do pracy na produkcji też się nie nadaje bo jestem slaba fizycznie i powolna. Na magazynie kiedyś pracowalam dwa tygodnie i nie dalam rady. Tam trzeba dźwigać i mieć super kondycję. Poza tym trzeba być tez komunikatywnym. Ciągle się mnie czepiali że nie opowiadam nic o sobie, nie zabawiam grupy, tylko jestem cicha i spokojna. Tak, nawet w glupiej pracy fizycznej trzeba być przebojowym i wygadanym, bo inaczej cie wywalą. Tak wiec gdzie mam iść do pracy?!? Znajomości też nie mam żeby ktoś mi pomógł. I niestety nie pracuje, siedze na utrzymaniu faceta, a inne kobiety mnie nienawidzą tylko dlatego bo nie mam pracy... To jest chore. 

umiesz dobrze gotować? piec ciasta? sprzątasz? oszczędnie potrafisz robić zakupy? dobra jesteś w łóżku? jeśli tak to pracować nie musisz i jest w porządku, ALE też twoje zachcianki powinny być w takim przypadku ograniczone

Gość Gośćć

Ale głupoty piszecie, w pl z jednej wypłaty można wyzyc haha 

Gość Hi8y55tghi99

Ja mam dzieci,choruje na depresje a mimo to chce isc do pracy,w domu nie wytrzymuje..nie chce byc zalezna od zadnego faceta

Gość da się
19 minut temu, Gość Gośćć napisał:

Ale głupoty piszecie, w pl z jednej wypłaty można wyzyc haha 

można jak nie ma się wymagań z kosmosu, niestety wiele panien ma zachcianki jak królewny 

Gość zła kobieta
10 minut temu, Gość Hi8y55tghi99 napisał:

Ja mam dzieci,choruje na depresje a mimo to chce isc do pracy,w domu nie wytrzymuje..nie chce byc zalezna od zadnego faceta

nic złego w byciu zależnym od siebie nawzajem

Gość Gość

Gdy kobieta jest wykształcona,  inteligentna i świadomie rezygnuje z pracy na czas wychowania dzieci, to ok, tylko żeby potem nie usłyszała od męża ze nic nie robi, bo  jej koleżanki pracowały i prowadziły dom. Jeżeli jest tłukiem,  który nie był wstanie skończyć szkoły,  bo zajął się dawaniem tyłka nowopoznanym i szukaniem sponsora, to facet jest debilem i na lepszą kobietę nie zasługuje.