Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iksinska

Czy o taka szczerosc w zwiazku wam chodzi jak sa poruszane tematy rozstan

Polecane posty

Gość Iksinska

Wlasnie maz mojej bliskiej kolezanki oznajmil jej szczsrze bez owijania , teraz przed swietami , ze zostawia ja , ze sa ze soba od szkoly sredniej i ze jest juz nia bardzo zmeczony ( teraz to sa ludzie po 40 ) , ze zakochal sie i odchodzi , ze nie chce jej zdradzac na boku i mie romans i ze moze jeszcze syna doczeka ( ma trzy corki ) 

od siebie dodam ze szkoda mi jej bo jest w kiepskim stanie , ale tak sie koncza zwiazki zawierane za dzieciaka , gdzie cale zycie przelaci przez palce z jednym tylko partnerem, gdzie strony sie nie wyszaleja 

Gość Gość

Tak, mi o taką szczerość chodzi. Mąż o tym wie. Jeśli się zakocha i będzie chciał odejść to niech powie. Zniosę wszystko, ale nie kłamstwa w związku. Z szacunku do mnie, do tego co było należy mi się szczerość. A jeśli zdarzyłby mu się jednorazowy skok w bok to ma zrobić tak żebym się nigdy nie dowiedziała. I tak bym mu to wybaczyła, on o tym wie. Ale nie będzie się oczyszczał z poczucia winy moim kosztem. Niech sam dźwiga to brzemię. Jesteśmy tylko ludźmi, różne rzeczy się dzieją, trzeba wybrać to co najmniej skrzywdzi drugą osobę, jeśli już i tak daliśmy ciała.

Gość gość
36 minut temu, Gość Iksinska napisał:

Wlasnie maz mojej bliskiej kolezanki oznajmil jej szczsrze bez owijania , teraz przed swietami , ze zostawia ja , ze sa ze soba od szkoly sredniej i ze jest juz nia bardzo zmeczony ( teraz to sa ludzie po 40 ) , ze zakochal sie i odchodzi , ze nie chce jej zdradzac na boku i mie romans i ze moze jeszcze syna doczeka ( ma trzy corki ) 

od siebie dodam ze szkoda mi jej bo jest w kiepskim stanie , ale tak sie koncza zwiazki zawierane za dzieciaka , gdzie cale zycie przelaci przez palce z jednym tylko partnerem, gdzie strony sie nie wyszaleja 

Z tym synem to pojechał. Głupi ciul.

Gość Gosc

Dlaczego? Ma trzy corki , to dziwne ze chcialby jednego syna , jakos jak kobieta ma 3 synow , to nikt jej nie gani za to ze pragnie coreczki 

Gość Gghjj

Co ma do rzeczy wyszalenie się? Facet który miał kilka związków przed tym jak poznał swoją żonę i spał z 10 kobietami też się może znudzic żoną po ślubie. Facetom po 40 tce odbija. 

Gość Gosc

To tak jakby cale zycie od dziecka jesc dzien w dzien schabowego  i przez 25 latnie sprobowac nic innego 

inaczej wyglada zycie jak sie jadlo wiele potraw , zna sie sporo smakow , jedne gorzkie , drugie pikantne a na koncu sie stwierdza ze jednak ten schabowy najlepszy i  nim sie czlowiek naje najbardziej 

Gość gosc

zwiazki sie koncza z roznych przyczyn i o kazdym mozna powiedziec "o tak sie koncza zwiazki z policjantem" 'tak sie koncza zwiazki z ginekologiem" " tak sie koncza zwiazki z jednej wsi"... ludzie sa rozni,nie dogadali sie,on sobie znalazl dupencje i heja. Znam pary ktore byly ze soba 7 lat przed slubem i 2 lata po slubie sie rozwiedli.Znam zwiazki ,gdzie znali sie kilka msc i byc szybki slub,a sa ze soba juz 30 lat.

Gość Gość
5 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Dlaczego? Ma trzy corki , to dziwne ze chcialby jednego syna , jakos jak kobieta ma 3 synow , to nikt jej nie gani za to ze pragnie coreczki 

Wreszcie doczeka się syna. Nie widzisz tej bezczelności? Wreszcie... Jakby to była wina żony, że on ma 3 córki. Głupi chuj. Koronny argument. Wybrakowana jesteś  żono, syna mi dałaś. Nikt gani? Weź uważniej czytaj kafeterie, to zauważysz tematy odnośnie płci dziecka. 

Gość Iksinska

Wiecie co , ja nie rozumiem czasmi facetow , bo odnosnie do tematu , to maz byl wczoraj na meskim przdswiatecznym spotkaniu z kumplami i ten koles ( my sie wszyscy razem znamy ) plakal i zaciskal piesci i plakal , i sie zalil ze jest glupi , ze tak naprawde tylko Ule kocha itd itp 

o chuj mu chodzi? Spierdaczyl swieta rodzinie , od tamtej laski odbiera telefony i sie skarzy,  ze ma przesrane w domu a pozniej placze za zona 

moj maz mowi , ze mu przejdzie ten romans , z zona laczy go nie tylko wezel malzenski ale wspolne prowadzenie firmy z duzym zreszta powodzeniem finansowym i trojka dzieci a tamta ok , ladna mloda  i na tym sie konczy