Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abc123

Wkurzają mnie te całe świeta, kogoś jeszcze?

Polecane posty

Gość abc123

Niby je nawet lubię, ale te przygotowania, bieganina po sklepach, to że każdy mysli tylko o nich i cięzko cokolwiek choćby załatwić niezwiązanego ze swietami mnie denerwuje.

Wszyscy harują od rana do wieczora, gotuja tony jedzenia, którego i tak w całości się nie zje- zreszta niezdrowego i tłustego, żeby siedzieć godzinami przy stole i rozmawiac o niczym...

Ma ktos podobnie, że tez świeta go denerwuja? Te przygotowania jakby nie wiem co sie dzialo, panike itd?

Gość gosc

ja wrzucam na luz 

Gość Jyu73

Dużo pracy jest. Fakt. Kobieta zawsze ma dużo obowiazków ale jednak to najfajniesze swieta w roku . 

Przed chwilą, Gość Jyu73 napisał:

Dużo pracy jest. Fakt. Kobieta zawsze ma dużo obowiazków ale jednak to najfajniesze swieta w roku . 

Dlaczego kobieta?? Twój ci nie pomaga?? Razem przygotowujemy (wiele potrafię!), razem sprzątamy, razem się późno w noc kochamy 😉

Dla mnie święta, to dni jak każde inne. Trzeba tylko trochę więcej jedzenia kupić. Już dawno postanowiłam, że żadne komercyjne dno nie będzie mi przysparzało nerwów. Mogę coś zrobić, ale nie muszę. Szkoda, że większość ludzi wokół czuje presję. I zamiast wypocząć i cieszyć się obecnością bliskich, harują w nerwach jak woły, by tylko się pokazać i sprostać jakiemuś niepisanemu zadaniu. Przykre.

Gość Kkk

Lubie bo duzo wolnego, nic nie gotuje, ide na gotowe, dzieci brak, prezenty tydzien wczesniej kupione