Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BuLaTHC

Nie wiem co o tym myśleć . Seks bez gumki , nowa kobieta poznana w pracy i jej współlokator.

Polecane posty

Gość BuLaTHC

Witajcie , chce wam napisać o tym jak poznałem dziewczynę w pracy. 4 dnia w nowej pracy pracowaliśmy przy tym samym stanowisku wraz z jej koleżanką . Po kilku godzinach pracy zacząłem z nimi rozmawiać bo one rozmawiały tylko ze sobą w końcu pracowały tam 3 miesiące, Zacząłem zagadywać do jednej z dziewczyn przy czym druga zwykle słuchała bo rozmowa nam się tak kleiła po jakimś czasie że śmialiśmy się w niebogłosy aż nas szczęki bolały i byliśmy cali czerwoni. Pracowaliśmy razem 2,5 tygodnia . Po jakimś tygodniu pracy razem i codziennemu śmianiu jak szczerbaci do suchara zapytałem o jakiś kontakt , udało się . Od koleżanki się dowiedziałem że ma chłopaka z którym się kłóci. (Po 2 tygodniach zapytałem o tego chłopaka którego wcześniej nazywała „współlokatorem” z którym wynajmuje stancje. Jeździ jego samochodem do pracy. Po tym jak zapytałem czy to jej chłopak powiedziała że jest z nim od roku ale od wakacji z nim mieszka i nie jest z nim bo mu nie ufa i zdradził ją dwa razy , podobno ona będzie szukać mieszkania w następnym miesiącu bo zbiera pieniadze. powiedziała mu ze się wyprowadzi i on niby mówił ze w każdej chwili się może wyprowadzić. No Okej. Wierze w to co mówi. Tylko trochę się pospieszyliśmy ze wszystkim i rozmawialiśmy o tym , rozmawiamy praktycznie o wszystkim i oboje mamy być szczerzy i myśle ze jesteśmy. Po 2,5 tygodnia znajomosci Była u mnie dwa razy , ogolnie prawie codziennie zaczęliśmy się widywać od razu po skończonej zmianie po pracy, wychodziliśmy z jej psem itp itd i jechałem do domu. Pisaliśmy prawie cały czas i dalej piszemy. Ogólnie rozmawialiśmy o tym że oboje nie planowaliśmy tego ze zaczniemy o sobie codziennie myśleć , i ona mowila ze tez tego nie planowała ze będziemy tak ze sobą rozmawiać . Po po tygodniu pierwszy raz się pocalowalismy, oboje obściskiwaliśmy No i ona mi na dużo rzeczy pozwalała , macalismy się . Dzisiaj poszliśmy do łóżka , oboje tego chcieliśmy już wcześniej bo rozmawialiśmy o tym. Okej.. No i zapytała mnie czy mogę to Robic bez zabezpieczenia , zapytałem jej czy bierze jakieś środki anty.. ona powiedziała ze nie musi bo wie ze nie zajdzie w ciąże , i z doświadczenia w poprzednich związkach , podobno ma cos z hormonami i to jest tez cos związanego z tarczyca . No okej skończyłem bez bo dla mnie to jest nie ważne czy mówi prawde nie boje się ze zajdzie w ciąże bo bym się nawet cieszył , mimo ze po 2,5 tygodnia znajomosci . No i ona mowila ze ciagle mogę tak robić. Dzisiaj była u mnie od 14 do 20 a poprzednim razem jak u mnie była tamten zrobił jej awanturę gdzie była i w ogóle ale ona mówi ze co go to obchodzi itp . Ja pytałem czy cos do niego czuje jeszcze a ona powtórzyła to co mowila wcześniej . Daliśmy sobie po prezencie na święta , nie drogim . Ogolnie ja jej nie zabieram nigdzie ani nie daje żadnego hajsu . Byłem tez ze dwa razy pod blokiem tam w którym mieszka z byłym i mowila żebym był spokojny bo on nawet nie wie jak ja wyglądam .a wtedy co się z nim kłóciła to jej były powiedział ze obije mordę kochasiowi jak go spotka . Chyba jest ze mną szczera skoro mi mówi o wszystkim . Tak dobrze nam razem , chcemy razem spędzać czas. Dwa razy mowila żebym dał nam ogolnie trochę czasu i będziemy razem już za miesiąc tylko my. Po tym jak skończyłem w niej nadal się do mnie kleiła i tak dalej .. (bo mam pewne obawy z tym skończeniem u niej w..) brałem pod uwagę ze może chce dziecko bo jej wspolokator nie może . Ale nie czuje tutaj żadnego podstępu . Może za bardzo się zadręczam ale tyle się wydarzyło w ciągu tych dwóch tygodni między nami.. Bardzo mi zaczęło albo zaczyna zależeć ... i ona powtarza żebym o niej pamiętał i ze jej na mnie zależy. Co o tym sądzicie? ... Bez odpowiedzi typu zauroczenie . Różne sytuacje można brac pod uwagę ale czy warto się tym zadręczać ? Alimentów się nie boje w razie czego ale ufam w to co mówi o tym kochaniu bez zabezpieczenia, wspolokatorze, i o uczuciach . 

Dodam ze ja mam 23 a ona 21 lat a jej były 30. 

Gość Gość

ALE DEBIL

Gość pozdrawiam środkowym palce

Zdecydowanie za dużo THC. ;)