Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...

Wiecie ze to forum to siedlisko diabła? Już mówię czemu. Im więcej odgadujecie tutaj obiekty waszych westchnień tym bardziej się od nich oddalacie. Twórcy tego forum z WP sraja na wasze związki, liczy się hajs i to ze będziecie tu biadolić o tych których

Polecane posty

Gość ...

Rzekomo lubicie, ale prawda jest taka ze fiksujecie się w waszych indywduuach albo jeszcze gorzej słuchacie się rad obcych gnuśnych bab w internecie które wcale nie chcą wam pomoc, tylko promują swoją ideologie i swoje traumy. Baba babie tylko złe zyczy

Gość Ale luja

Nie od dzisiaj wiadomo ze "koleżanki" to największy wróg udanego związku, tym bardziej samotna koleżanka, ta w obawie przed utrata przyjaciółki będzie tylko takie rady dawać żeby wszystko się rypło. 

Wp to diabły wcielone, narzędzie szatana 

Gość Gość

A co mnie to? Ja jestem tutaj sobą, nie poddaje się żadnym sugestiom noo chyba że są dobre dla mnie. 

Gość Nihi
5 minut temu, Gość Gość napisał:

A co mnie to? Ja jestem tutaj sobą, nie poddaje się żadnym sugestiom noo chyba że są dobre dla mnie. 

Mowa o potajemnym snuciu planów na temat ludzi których niby kochacie. Z nimi rozwiązujące wątpliwości to was przybliży a gadanie o nich tutaj was oddali. To proste jak  drut