Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eho

Poco są te święta

Polecane posty

Gość eho

znowu zaczyna sie obgadywanie i kłótnie  miedzy rodzeństwem siostra z mama obgadywała w pokoju obog brata bo cos tam powiedział ale ani mama ani siostra nie przerobiła dnia w firmie brata 2 pod którym pracuje 1 i tu bym mugł napisac referat kto ma racje kto niema racji ani ludzie nie chca robic za marne pieniądze ani szaf tez pewnie niema lekko ale zarabia duzo więcej .ale wszyscy wszystko wiedza naj wiecej siostra z mama.. a siostra w biurze siedzi a mama obiady robi . Eh całe te swieta sa zgniłe az mam dość namysl otym ze 3 dni przede mna miałem ohote to wygarnąć mamie i siostrze ale wole się nie odzywać bo są zaborczy.i chocbym chciał byc uczciwy to nie mozna nikogo osadzić .. boz arówno brat który ma firme pracuje ciezko moze i do późna moze....moze i niema pieniedzy ale i moze ma , zarówno brat który uniego pracuje i ja to tez pracujemy ciężko od rana do wieczora od 5 do 18 poza domem ..za 2800  tez to niejest fer. i tez siostra nie jest fer wypowiadając sie a nie wiedząc zupełnie  nic na temat tak samo mama ... ze 3 miesiace są zepsute klamki w busie do wchodzenia do drzwi ... eh szczerze trzeba szukać innej pracy nie jest to warte tych kłótni tego wszystkiego tylko jak pewnie odejdę to znowu inni będą obrażeni. ale wole odejsc niz narobic jakiś szkud by znowu bylo by cos na mnie ze ktoś przeze mnie odszedł czy coś;/ i poco to wszystko jest potrzebne?? jak ani robotnicy z rodziny niedostana dobrej stawki ani pracownicy ostatnio mnie sie pytał pracownik ile zarabiam wrec zmnie słownie zmusił bym mu powiedział asie okazało ze wiecej ma ode mnie;/;/. mzoe jest dłuzej w firmie i systematyczniejszy no ale jednak troche to glupie uczucie jak brat bratowi daje niższa stawke niz normalnemu robotnikowi.  eh  Z rodzina najlepiej na zdjeciu i to jest niestety uniwersalna prawda. Wiecie czego tak naprawdę brakuje szczerej rozmowy a ona nigdy nie nastąpi gdy siostra będzie uparta a szef będzie podnosił głos ;/noi sie potem szerza kłótnie zwady itp  

Gość eho

Uciekac z polski trzeba czym predzej masakryczni są ludzie