Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasze życie nigdy nie bedzie szczesliwe jesli bedziecie zyc wyłącznie dla innych

Polecane posty

Gość gość

Ludzie tego nie widzą, ale wiecznie żyjąc tylko dla innych wpadają w rutynę, i sie do tego schematu przyzwyczajają i są wiezniami rutyny szarej codziennoci lata lecą a u nich nie zmienia sie nic wszyscy idą do przodu, zakładają rodziny, dostają coraz lepsze prace, a oni zasowoleni ze swojgo niebytu są sami i cigle z pracą w miejscu, to sie szczeglnie nasila tuż po ukonczeniu studiów.A jak sie z tego budzą są juz w okolicach lub po 30-tce i wtedy bardzo ciężko jest cos zmienic bo otoczenie poszło do przodu a oni prawie są w takim samym miejscu jakby mieli 18 lat...

Gość Gość H

Takich sadomasochistow to nie ma,co się tak innym poświęcają.A co zrobić jak ci sa takim obciążeniem, takie kosmiczne klimaty rozkręcają,że nie da się nie żyć dla nich.

Gość Gość H

W takie klimaty często wciąga kogoś desperat lub desperatka, którzy potrafią się zachwycić jak ten ktoś pierdzi po cebuli.Oczywiscie trwa to dopóki kogoś nie złapią,w zobowiązania z których trudno wyjść.Czestym bohaterem takich klimatów jest niedobra teściowa, która stała na przeszkodzie.

Gość Gość H

Dlatego jak ktoś ma więcej niż 18 lat,i tak sobie nagle,bez poznania się,bez wspólnych przeżyć,rzuca nagle jakimś kocham cię.Ciarki mnie przechodzą i zastanawiam się co ten ktoś chce ugrać.

Gość :-/

Nie martw się. Więcej tak nie napiszę. Nie zasługiwałeś na te słowa. Dlatego cofam wszystko to, co wtedy napisałam. Będąc śmieciem nie jesteś wart takich wyznań 😕 Myślałam po prostu, że jesteś inny niż po czasie się okazałeś 😕Każdy ma prawo się pomylić. 

Gość O to chodzi by

Żyj tak byś mógł/a codziennie rano spojrzeć w swe odbicie w lustrze.