Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Kropka1988

Dieta odchudzanie od nowego roku 2019

Polecane posty

Go艣膰 Renata

Moje zdanie jest takie 偶e nie ma jednego specyfiku kt贸ry by dzia艂a艂 na wszystkich.Owszem ja r贸wnie偶 stosowa艂am Slimunox i uda艂o mi si臋 trwale schudn膮膰,Ale znam osoby kt贸re schud艂y bez wspomagania i takie kt贸re bra艂y tabletki kt贸re pomog艂y im na kr贸tko.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 domkkaa93

Grunt to mie膰 samozaparcie i siln膮 wol臋 a efekty b臋d膮 - nie ma innej opcji. Ja zacz臋艂am od liczenia kalorii, a sko艅czy艂am na si艂owni i aerobiku. Tak si臋 wkr臋ci艂am, 偶e sta艂o si臋 to dla mnie przyjemno艣ci膮. 呕eby wszystko dzia艂a艂o jak nale偶y kupi艂am sobie jedynie od偶ywk臋 bia艂kow膮 i kompleks witamin w Elite Sport Food. Sport serio uzale偶nia, trzeba po prostu spr贸bowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ewelina25

Zdecydowane tak dla Slimunox.Wed艂ug mnie to rewolucja je偶eli chodzi o odchudzanie.Jeszcze nigdy moje odchudzanie nie przebiega艂o a偶 tak dobrze.Wag臋 zrzuci艂am w przeci膮gu nieca艂ych trzech miesi臋cy i to z jakim wynikiem.Dla mnie rewelacja polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ewelina

Wzie艂am si臋 za siebie i zam贸wi艂am catering dietetyczny z 艁贸dzkiego pude艂ka 馃檪聽I ju偶 widz臋 pierwsze efekty, a nie 膰wicz臋. Tylko zaczelam chodzi膰 schodami i wysiadam przystanek wcze艣niej. Mam nadziej臋, 偶e do wakacji uda mi si臋 zrzuci膰 jeszcze 5 kilo i poka偶臋 si臋 w bikini bez wstydu.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Emka

Cz臋艣膰 dziewczyny ja zawsze by艂am gruba sk膮d wiem ? widz臋 po zdj臋ciach z dzieci艅stwa , dieta 膰wiczenia i tabletki wspomagaj膮ce odchudzanie nie pomog膮 zrzuci膰 t艂ustego ubrania... To jakby siedzie膰 w domu kompletnie nic nie Robi膰 i mie膰 kase馃槈. Kr贸tko m贸wi膮c w kupie si艂a 馃榿 ,聽 Ty pomo偶esz mnie a ja Tobie , bo mo偶e ja robi臋 co艣 o czym ty nie wiesz i na odwr贸t.Zapraszam na priv aqualightone@gmail.com

Przedstaw si臋 i powiedz sk膮d piszesz bo wrzuc臋 Spam.馃槉 Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zuzanna

Dzi臋ki temu 偶e bior臋 Slimunox i widz臋 偶臋 mi pomaga mam ch臋ci aby wprowadza膰 dalsze zmiany w sposobie od偶ywiania.Wielk膮 zmian膮 jest to 偶e w ko艅cu ruszy艂am si臋 z fotela i co艣 ze sob膮 robi臋.Chudn臋 a to ju偶 u mnie jest wielka rzecz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Madzia

Mo偶na si臋 do Was do艂膮czy膰 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Renia

Witajcie,

Ja od wczoraj zacz臋艂am diet臋 OXY, du偶o czyta艂am i my艣l臋, 偶e ona jest dla mnie.

Kilka lat temu by艂am na Dukanie, schud艂am 25 kg w 5 miesi臋cy. Jednak po ci膮偶y sporo wr贸ci艂o.

Czas si臋 wzi膮膰 za siebie, cho膰 metabolizm w wieku 36 lat nie jest ju偶 jak rozp臋dzony poci膮g.

My艣l臋, 偶e ta dieta jest zdrowsza, bo daje organizmowi du偶o warzyw, owoc贸w i zamiennik贸w mi臋sa ( nie jadam go).

Czuj臋, 偶e zdrowo si臋 od偶ywiam.

Je偶d偶臋 rowerem oko艂o godzinki dziennie....czyli co艣 si臋 ruchowo te偶 dzieje.

Powodzenia 馃檪

R

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dieta

Kochani ja swoj膮 przygod臋 z odchudzaniem rozpocz臋艂am w maju 2018r. Nie powiem, na pocz膮tku by艂o bardzo trudno trzyma膰 tzw. "czyst膮 mich臋", jednak bez tego ani rusz. Nie chodzi tutaj jednak o to by si臋 katowa膰 dietami.

Posz艂am do dietetyk i rozpisa艂a mi diet臋 oraz suplementy.聽

Je艣li chodzi o diet臋 to: unika膰 przetworzonego (raz w tygodniu mog臋 sobie na co艣 pozwoli膰) - w internecie jest mn贸stwo przepis贸w na zdrowe i proste dania, szczeg贸lnie w lecie gdy stragany s膮 wype艂nione 艣wie偶ymi warzywami i owocami!

Nie lubi臋 zbytnio aktywno艣ci fizycznej, a mimo to da艂am rad臋 codziennie wyj艣膰 na spacer lub d艂u偶sz膮 drog膮 wr贸ci膰 z pracy. Wieczorem z m臋偶em na rowery lub rolki i aktywno艣膰 fizyczna zaliczona.聽

Co do suplement贸w to stosowa艂am tylko jeden聽https://nutriprofits.com/affiliates/offers/view/35. Cena by膰 mo偶e zwala troch臋 z n贸g, jednak to nic jak zwala膰 b臋dzie Wasz widok! Na prawd臋, moi znajomi byli zdziwieni gdzie 1/4 mnie by艂a po 2 miesi膮cach stosowania.

Jednak polecam wprowadzi膰 na sta艂臋 bardziej zdrowszy tryb 偶ycia, gdy偶 to co jemy tym po cz臋艣ci jeste艣my.

Kochani, dobrego dnia wszystkim 偶ycz臋!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Getin Finance

dzie艅 dobry

Uzyskaj po偶yczk臋 ju偶 dzi艣. GETIN FINANCE GROUP oferujemy kr贸tkoterminow膮 i d艂ugoterminow膮 niezabezpieczon膮 po偶yczk臋 od 1500 PLN do 10 000 000 PLN wed艂ug rozs膮dnej stawki (2% oprocentowanie rocznie) w dowolnym celu, w zale偶no艣ci od potrzeb, Oferujemy szeroki zakres kapita艂u na: po偶yczki, rozpocz臋cie dzia艂alno艣ci gospodarczej, rozszerzenie dzia艂alno艣ci i inne cele finansowe. Aby z艂o偶y膰 wniosek, prze艣lij nast臋puj膮ce informacje na nast臋puj膮cy adres e-mail: getinfinancegroup@gmail.com

Dane do aplikacji:

Nazwy:
Wymagana kwota po偶yczki:
Czas trwania po偶yczki:
Cel po偶yczki
Miesi臋czny przych贸d:
Numery telefoniczne:

Niezale偶nie od okazji, Grupa Getin Finance mo偶e pom贸c. Procedura jest prosta, dokumentacja jest minimalna, a zatwierdzenie szybkie.

Pozdrowienia,
Goodman Anderson (Info Dept)
Getin Finance
numer WhatsApp: +27733537495

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marion

Ja dopiero zaczynam, jestem pierwszy tydzie艅 na "wygodnej diecie" taki catering dietetyczny i do tego 3 razy w tygodniu biegam, zero suplement贸w, bo jako艣 艣rednio w ich moc wierz臋, trzymajcie kciuki - cel to minus 15kg 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Klinikasylwetki

Zapraszam na stron臋聽

http://www.klinikasylwetki.xja.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

ja schud艂am ju偶 5kg w tym roku. to by艂o postanowienie noworoczne. zamawiam pudelka od wygodnadieta i to dzi臋ki nim uda艂o mi si臋 zrzuci膰 te kg.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Polecam z mojej strony batoniki kurenakurena.pl. Ca艂kowicie naturalne batoniki, kt贸re dostarczaj膮 idealny zestaw sk艂adnik贸w od偶ywczych. To 艣wietne rozwi膮zanie bo kupujesz pude艂ko batonik贸w i masz jedzenie na ca艂y dzie艅 z odpowiedni膮 dawk膮 kalorii. To wygodna opcja kiedy brakuje Ci czasu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Uda艂o mi si臋 schudn膮膰 na pude艂kach lightdiet, uwa偶am, 偶e to du偶y sukces 馃檪 15 kilogram贸w zrzuci艂am, dla mnie to du偶o. Warto by艂o, teraz czuj臋 sie bosko. Faceci si臋 za mn膮 na ulicy ogl膮daj膮 馃檪

Udost臋pnij ten post

Przyznam szczerze, 偶e sam wiele razy ju偶 podchodzi艂em w taki spos贸b do diety, 偶e jest to co艣 najgorszego na 艣wiecie i przez co mia艂em powa偶ne problemy aby si臋 zmotywowa膰 i z dnia na dzie艅 by艂o gorzej, a偶 w ko艅cu wraca艂em do starych nawyk贸w 偶ywieniowych. Od jakiego艣 czasu jednak trzymam si臋 kilku podstawowych wskaz贸wek i wytycznych, kt贸re zdobywam na r贸偶nego typu stronach np.聽https://www.libiszewski.pl聽i jest du偶o lepiej. Nie wymagam te偶 od siebie nie wiadomo ile i podchodz臋 z g艂ow膮, bo jak wprowadza艂em mocne drako艅skie diety to zawsze ko艅czy艂o si臋 tak samo, czyli zaprzestanie i darowanie sobie 馃槈聽Powodzenia wszystkim !聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Spr贸buj z nimi, tam jest i dieta dobra i prosta, trening dostaniesz od nich-jak nie masz czasu i ch臋ci na chodzenie na si艂owni臋 to dostaniesz trening kt贸ry w domu mo偶esz te偶 zrobi膰 :)))聽 www.fit2be.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewa

Kilka miesi臋cy temu wykupi艂am聽diet臋 i trening na stronie Fabryki Si艂y.聽
Serdecznie mog臋 poleci膰聽:) Posi艂ki r贸偶norodne i zbilansowane.

Dieta jest r贸wnie偶 uk艂adana pod osoby cierpi膮ce na cukrzyc臋 czy problemy z tarczyc膮,聽
dobierana pod tw贸j typ metabolizmu,聽
a co najwa偶niejsze bezpieczna w por贸wnaniu do super diet 1000 kcal

Je偶eli chcesz spr贸bowa膰 to zapraszam do skorzystania z linka a dostaniesz nawet 3 miesi膮ce gratis do zakupu planu! 聽聽

www.fabrykasily.pl/plany_treningowe?poleca=ewa8207234

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marta

Sprawd藕cie sobie wroc艂awskie Studio Figura www.studiofigura-wroclawkrzyki.pl/ Pomog膮 wam w odchudzaniu bo podchodz膮 do cz艂owieka ca艂o艣ciowo - od programu 偶ywieniowego przez treningi po zabiegi kosmetologii estetycznej. Jestem baaardzo zadowolona, 偶e na nich trafi艂am, dzi臋ki nim wa偶臋 12 kilo mniej i mam du偶o bardziej j臋drn膮 sk贸r臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Odchudzanie1019

Moja droga z odchudzaniem zaczela sie w 2015 roku stosowa艂am diety ro偶ne r贸偶niaste聽聽nic nie pomaga艂o wiadomo si艂ownia bieganie basen r贸wnie偶 mia艂o pomoc mi schudn膮膰 lecz zawsze mia艂am ten s艂omiany zapa艂 :/ wszystko odmieni艂o sie gdy pozna艂am 聽w przychodni dzirwczyne 聽kt贸ra poleci艂a mi tabletki na odchudzanie https://tiny.pl/tkdsq plus聽do tego spacery raz dwa w tygodniu 聽i zaczelam 聽聽gubi膰 kilogramy 聽co trwa do dzis聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marlena19

Moja droga z odchudzaniem zaczela sie w 2015 roku stosowa艂am diety ro偶ne r贸偶niaste聽聽nic nie pomaga艂o wiadomo si艂ownia bieganie basen r贸wnie偶 mia艂o pomoc mi schudn膮膰 lecz zawsze mia艂am ten s艂omiany zapa艂 :/ wszystko odmieni艂o sie gdy pozna艂am 聽w przychodni dzirwczyne 聽kt贸ra poleci艂a mi tabletki na odchudzanie https://tiny.pl/tkdsq plus聽do tego spacery raz dwa w tygodniu 聽i zaczelam 聽聽gubi膰 kilogramy 聽co trwa do dzis聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marlena19

Moja droga z odchudzaniem zaczela sie w 2015 roku stosowa艂am diety ro偶ne r贸偶niaste聽聽nic nie pomaga艂o wiadomo si艂ownia bieganie basen r贸wnie偶 mia艂o pomoc mi schudn膮膰 lecz zawsze mia艂am ten s艂omiany zapa艂 :/ wszystko odmieni艂o sie gdy pozna艂am 聽w przychodni dzirwczyne 聽kt贸ra poleci艂a mi tabletki na odchudzanie phttps://tiny.pl/tkdsq plus聽do tego spacery raz dwa w tygodniu 聽i zaczelam 聽聽gubi膰 kilogramy 聽co trwa do dzis聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monika

Super 偶e si臋 udaje wam dziewczyny!!! Moj膮 drog膮 do uporania si臋 w ko艅cu z oponk膮 by艂o z kolei fit2be.pl , ciesz臋 si臋 z tego bo sko艅czy艂am w marcu tego roku i od tamtej pory waga si臋 utrzymuje. My艣l臋 偶e kluczem by艂o to czego mnie nauczyli w kwestii tego jak je艣膰, z czym nie przesadza膰 i tak naprawde zrozumie膰 pod k膮tem jedzenia 偶e wszystko jest dla ludzi, tylko trzeba nauczy膰 si臋 tego umiaru w jedzeniu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Urszula

Jak dla mnie to nie ma pewniejszego sposobu na pokonanie zb臋dnych kilogram贸w jak zastosowanie Slimunox obok diety i do tego minimum godzina 膰wicze艅 dziennie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MalwinaB

Jak dla mnie to nie ma skuteczniejszego sposobu na pokonanie nadwagi, jak zastosowanie jako 艣rodka wspomagaj膮cego - Slimunox.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AnetaT

W moim przypadku idealnym 艣rodkiem kt贸remu w sumie zawdzi臋czam fakt pozbycia si臋 nadwagi, jest Slimunox

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Liliana

Mi si臋 uda艂o w tym roku schudn膮膰 12 kg 馃檪聽 dobra dieta i ruch to podstawa. Nie chodz臋 na si艂owni臋 za to staram si臋 膰wiczy膰 w domu i zacz臋艂am biega膰. Kupi艂am sobie nawet opask臋 Garett fit 20 i musz臋 przyzna膰, 偶e to bardzo przydatna rzecz i pomocna w codziennych treningach.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 julia

ja zacz臋艂am wcze艣niej odchudzanie, ju偶 prawie 10kg za mn膮 i nie zamierzam przesta膰. w 2020 kontynuuje przygode z optimal fit

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Natalia

Witam

Moja przygoda z zrzuceniem wagi zacz臋艂a si臋 ok 2 lata temu.nie stosowa艂am 偶adnych diet bo to wyniszcza organizm. Zmodyfikowalam to co jem plus 膰wiczenia i suplementy w postaci koktajli.schudlam w ci膮gu ok.5miesiecy 10kg na 艣lub bez efektu jojo. P贸藕niej ci膮偶a to odstawi艂am wszystko i teraz znowu wprowadzi艂am to co kiedy艣 i ju偶 jest 2kg mniej.Jezeli te偶 chcesz tak jak ja schudn膮膰 bez wyrzecze艅 to napisz.

nathaliek1989k@gmail.com lub na FB Natalia Kasprzyk

Robi艂am kursy dietetyczne wi臋c siedz臋 w temacie ju偶 jaki艣 czas.

Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Allka

Ja zacze艂am teraz bardziej uwa偶a膰 na to co jem i co pij臋 i np zamieni艂am soki sklepowe na wod臋 i soki nuja. Maj膮 dobry sk艂ad i s膮 bardzo smaczne.聽

Udost臋pnij ten post