Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kropka1988

Dieta odchudzanie od nowego roku 2019

Polecane posty

Witam, 

Chciałabym chwilkę opowiedzieć o sobie. Mianowicie zawsze byłam pulchniejsza, lubiłam fast foody, chipsy, słodycze, wszystko co najgorsze. Stosowałam najróżniejsze diety, aż w końcu trafiłam na najlepszą (przynajmniej dla mnie).  Kiedy miałam rozpisywaną dietę, zawsze była to sucha, bez smaku rozpiska z kurczakiem i ryżem, szybko polegałam i wracały zgubione kilogramy wraz z koleżankami (dodatkowymi). Jakiś czas temu natrafiłam na stronę www.ketowariatka.pl i to był strzał w 10! Pyszne przepisy, dużo wiedzy, ciekawostek na blogu. Nareszcie nie muszę jeść suchego kurczaka i ryżu, który stoi w gardle. Jem smaczny boczek i karkówkę, warzywka skropione oliwą z oliwek i wiele różnych. Czuję, że to nie tylko dieta na chwilę, ale taki sposób odżywiania zostanie ze mną na baaardzo długo.

Dzięki temu blogowi i dzięki przepisom, jest mnie mniej o 15kg, lecę po więcej!

Serdecznie polecam ten blog, jeśli się wahasz, uwierz mi, że warto spróbować tego sposobu odżywiania, szczególnie jeśli próbowałeś/łaś już wszystkiego. 

Powodzenia Wszystkim i pozdrawiam!

Ja stosowałam i zachęcam wszystkich aby spróbować kuracji ziołami Tybetańskimi

a myślę że już nic innego nie będziecie stosować.

Najważniejsze jest odchudzanie zdrowe, skuteczne i bez późniejszego efektu jo-jo.

Z autopsji bardzo polecam zioła Tybetańskie na odchudzanie.

Sprawdzone. Kupuję na odchudzanieziolatybetanskie.pl