Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto

gdybyś miał/a wybrać się na sylwestrową zabawę we dwoje z jedną osobą z kafeterii...

Polecane posty

Gość Anastasya
1 godzinę temu, brokeninside87 napisał:

a Anastasya swoje:O

Cześć. Nie rozumiem o co Ci chodzi, brokeninside87. Przecież się pogodziłyśmy. Chciałam zakończyć tą szczeniacką wojenkę (którą zresztą sama zaczęłam) bardziej z  potrzeby serca, a nie  z powodu prośby wiadomo kogo. Naprawdę. Co złego napisałam na Twój temat? Nie zaczepiam Cię, nawet nie wchodzę na Twoje tematy. Zabrałam tylko głos w dyskusji która Ciebie nie dotyczy. To jakaś zbrodnia? Uraziło Cię, że napisałam prawdę? Że w Sylwestra spotkam się z facetem poznanym na kafe? No bo to prawda. Mamy się spotkać, on wszystko organizuje. Przynajmniej taki jest plan. Poznaliśmy się na tyle dobrze, że możemy zaryzykować spotkanie. Wiem, zachowywałam się jak wariatka, ale Ty też jesteś dziwna. Nic do Ciebie nie mam i życzę Ci jak najlepiej. Myślę jednak, że musicie sobie oboje wszystko wyjaśnić i zamknąć to. Postaram się go przekonać by coś napisał, choć będzie to trudne, bo ciężko dotrzeć do faceta z urażoną dumą. To tyle z mojej strony, muszę iść spać. Pozdrawiam.

Gość Charon

marawstala 🙂

Gość Gość

Z Berutiel

Gość Gość

Z Trynem. 

Gość błękitnaa
Dnia 23.12.2018 o 23:55, Gość Tomek napisał:

Wybrałbym tą dziewczynę, która właśnie teraz czyta ten mój wpis.

Tak! do ciebie piszę, ty go czytasz, więc to o tobie!

Odpisz czy ty ze mną też byś chciała wyjść 😉

Cholera,  wybacz,  mam już plany ☹️

12 godzin temu, Gość Anastasya napisał:

Cześć. Nie rozumiem o co Ci chodzi, brokeninside87. Przecież się pogodziłyśmy. Chciałam zakończyć tą szczeniacką wojenkę (którą zresztą sama zaczęłam) bardziej z  potrzeby serca, a nie  z powodu prośby wiadomo kogo. Naprawdę. Co złego napisałam na Twój temat? Nie zaczepiam Cię, nawet nie wchodzę na Twoje tematy. Zabrałam tylko głos w dyskusji która Ciebie nie dotyczy. To jakaś zbrodnia? Uraziło Cię, że napisałam prawdę? Że w Sylwestra spotkam się z facetem poznanym na kafe? No bo to prawda. Mamy się spotkać, on wszystko organizuje. Przynajmniej taki jest plan. Poznaliśmy się na tyle dobrze, że możemy zaryzykować spotkanie. Wiem, zachowywałam się jak wariatka, ale Ty też jesteś dziwna. Nic do Ciebie nie mam i życzę Ci jak najlepiej. Myślę jednak, że musicie sobie oboje wszystko wyjaśnić i zamknąć to. Postaram się go przekonać by coś napisał, choć będzie to trudne, bo ciężko dotrzeć do faceta z urażoną dumą. To tyle z mojej strony, muszę iść spać. Pozdrawiam.

schizofrenia Ci postępuje

Gość Shezofrenia

Brołken to twoja. 

Gość Gość

brokuł chciała być kolekcjonerem wirtualnych przytulaczy a tu figa, wszyscy poza trynem spiertolili od niej

Gość Merh5s8

Z nikim stąd. 

Gość psycha ci klęka

Bo broken to taka kafeteryjna modliszka. Który mądry chłop, to wyczuje pismo nosem i zawczasu spiertoli od niej. Widać tryniu jako jedyny nie posiada instynktu samozachowawczego, hyhyhyhyhy...

Gość Gość

Ej, brokuł i ta druga! Złotego macie tego chłopa czy co, że się tak kłócicie? Nie możecie się nim jakoś podzielić? Chyba że obie macie wściek kaczpy to wtedy lipa 😛

Gość Gość

Jest taki jeden stąd. Tylko że tę noc calutką spedzilibysmy w łóżeczku przytulajc się do swoich ciał 🙂

Gość Gość

Narodowego zabrałabym na bal! Ciekawe czy umie tańczyć? 🙂

22 godziny temu, Argen napisał:

Żelek, a co byś powiedziała na koszulkę/bluzę z emotką cool?. Tylko nie wiem jak z prawami autorskimi 😄

raczej nie, z dziwnych rzeczy mam już bluzę w minionki ;)

Gość gość
7 minut temu, TajemniczyDragon napisał:

Z nikim stąd, kobiety tu to nieporozumienie, porażka.

Z nim będziesz szczęśliwszy i zabawa we dwóch 😉

Gość Gosc

sam wiesz któremu obrabiasz