Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 99s

Dlaczego zachowują sie w ten sposób?

Polecane posty

Gość 99s

Może glupie pytanie,ale kto pyta-nie błądzi.Może ktoś z Was akurat miał podobną sytuacje lub był po drugiej stronie .

Rozwiązanie umowy nastąpiło z powodu moich problemów zdrowotnych.Żadnych spin.

W trakcie pracy wszyscy wydawałoby sie, ze mnie lubią a po rozwiązaniu umowy są oschli, a niektórzy zachowuja sie jakby mnie nie znali.

To juz 2 taka sytuacja dlatego sie zastanawiam dlaczego tak reagują..

Gość szaarriikkk

osrancy….kategoria ludzi malych ktorych jest wiekszosc i dlatego istnieja partie polityczne

Gość gość

Bo to fałszywe gnoje.Jesteś już na wylocie to mają cię gdzieś, bo żądnej korzyści z ciebie mieć nie będą.Proste.

Gość 99s

Eh. Tylko że postepuja tak nie tylko managerowie i kierownicy ale zwykli pracownicy

Gość gość

Przeczytaj sobie co ostatnio pisałeś na forach, a poznasz przyczynę. Twoim zdaniem ludzie się nie domyślają, kto jest autorem? 

Gość gość
  Dnia 24.12.2018 o 02:28, Gość 99s napisał:

Eh. Tylko że postepuja tak nie tylko managerowie i kierownicy ale zwykli pracownicy

No i co z tego, ze zwykli pracownicy? Są tacy sami.Znikniesz więc po co mają się wysiliać by być miłymi?

Gość sylwias
  Dnia 24.12.2018 o 02:14, Gość 99s napisał:

Może glupie pytanie,ale kto pyta-nie błądzi.Może ktoś z Was akurat miał podobną sytuacje lub był po drugiej stronie .

W trakcie pracy wszyscy wydawałoby sie, ze mnie lubią a po rozwiązaniu umowy są oschli, a niektórzy zachowuja sie jakby mnie nie znali.

No dziwne pierwszy raz słysze o rozwiazaniu umowy z powodów zdrowotnych.Jeszcze się z tym nie spotkałam zawsze to ja sie zwalniam bo luszie są podli i wymyslają intrygi.Na co chorujesz?

Gość sylwias
  Dnia 24.12.2018 o 02:51, Gość gość napisał:

No i co z tego, ze zwykli pracownicy? Są tacy sami.Znikniesz więc po co mają się wysiliać by być miłymi?

wiesz co . to co piszesz świadczy o Tobie 

Czy w tym kraju nie można już normalnie pracować czy o co do jasnej cholery chodzi?Kultura obowiązuje wszystkich po równo

Gość sylwias
  Dnia 24.12.2018 o 02:14, Gość 99s napisał:

Ja tak miałam co najmniej 5 razy tylko zawsze to ja rozwiazuję umowe i z innych przyczyn .Pierwszy raz słyszę o czymś takim a ze ludzie są podli to fakt,jedna wielka mafia