Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwsqwsqw

Przytyć dla męża czy odchudzać się dla siebie?

Polecane posty

Gość qwsqwsqw

Mam 25 lat i najlepiej czuje się kiedy noszę rozmiar 34, wtedy mam szczuplejszą buzię i w ogóle bardziej sie sobie samej podobam. Obiektywnie chyba też wyglądam lepiej tzn. moja twarz szczegolnie.

Natomiast moj facet woli jak waze te 3, 4 kilo wiecej i nosze rozmiar 36/ 38. Tylko, że wtedy moja buzia staje sie pelniejsza i samej sie sobie nie podobam...

Nie mam problemu ze schudnieciem, tylko dylemat, teraz np. przytyłam specjalnie dla niego, zebym jeszcze bardziej  go krecila, a przyszly swieta i doszlam do wniosku, ze nie podobam sie samej sobie

1 minutę temu, Gość qwsqwsqw napisał:

Przytyć dla męża czy odchudzać się dla siebie?

Postępuj tak, by mieć dobre samopoczucie. Chroń własną stabilność emocjonalną i psychiczną. Jeśli sama nie będziesz czuła się dobrze we własnej skórze, bynajmniej nie zadowolisz nikogo.

Gość Wera

Rób tak, żebyś ty sama się dobrze czuła w swoim ciele. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Wera napisał:

Rób tak, żebyś ty sama się dobrze czuła w swoim ciele. 

Tak robią anorektyczki, rozmiar 34 to rozmiar chudej kobiety, kobieta powinna mieć krągłości

Gość Onka

Ja ważyłam 50 kg/167 i nosiłam xs/s i czułam się świetnie ale nie byłam jakaś wychudzona tylko po prostu szczupła i twarz moja okrągła nie była taka gruba.Przytyłam 20 kg,więc waże 70kg i czuje się źle bo twarz mam bardziej okrągłą i ogòlnie jestem gruba ;(

Po nowym roku zacznę się odchudzać chociaż do rozmiaru M...te10 kg zrzucić tak pomału...

Także grunt to postępować według siebie tzn.jeśli podobasz się sobie mając rozmiar xs to taki noś.