Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Goskamk

Obrazona tesciowa

Polecane posty

Moze nie jest najgorsza tesciowa swiata ale mama napewno. Nie mige przebolec ze jak sie obrazila ponad rok temu tak sie nie odzywa olewa swojego syna nie odpisuje na smsy nie odbiera telefonow on juz przestal sie odzywac do niej ma doac proszenia soe bo nikt tak naprawde nie wie o co sie obrazila. Ja jestwm najgorsza w calej rodzinie naopowiadala bzdur na moj temat ze jestem pasozytem na jego pensj gdzie sama pracuje i malo nie zarabiam mamy porownywalne dochody nie sa one male wybudowaliamy dom z ktorego bardzo sie cieszymy mamy dwoch wspanialych synow a ona nawet sie do wnuka zadnego nie odezwie maly i tak babci nie zna bo ma 2.5 roku ale starszy ma 8 i sie ciagle pyta. Jakos mi do niej nie teskno ale boli mnie ze ma jednego syna i tak go zostawila samego bez swojwj milosci jak mozna tak postapic jako matka mnie nie nusi nawet lubic ale widze ze mojego m to meczy probowalam wielokrotnie naklonic go zeby jevhac zrobic jej niespodzianke i uaiasc porozmawiac to nawet nie ma opcji on huz nie chce uznal ze mama ma go w d... to on juz nie bedzoe zabiegal o jej wzgledy czy warto sie starac i ich godzic

Obrazila sie chyba ze pistawilismy dom i chcemy zyc sami na swoim nie hyla u nas w domu stwoerdzila ze chcemy sie wywyzszyc bo chcemy miec cos swojego przed budowa duzo pieniazkow ladowalismy w nia a to dzialeczke kupilismy rekreacyjna a to jwiatki czy drzewka na nia bo ona sama na jednej pensji od dwoch lat mieszkamy u siebie i caly czas kinczymy dom wiec koszty caly czas ponosimy no i pieniazki kazde ladujemy w dom i ogrod do mnie ma pretensje ze jestem aktywna zawodowo bo ona 18 lat wychowywala syna i powinnam robic jak ona tak w skrocie 

Na roczku naszego malucha zrobila zadyme ze jak ja smie wykorzystywac meza zebys stal przy grillu jak on caly czas pracuje i wyedy moj nie wytrzymal i jej powiedzial ze ja przygotowywalam wszystko stroilam zamawialam gotowalam a on stoi przy grillu i to nie sam bo z tesciem i kuzynami to ja powinnam tam stac on powiennien siedziec tak powiedziala i dal jej do sluchu wtedy ze nie ma dyrygowac ze jak to wszystko ja powinnam on po pracy powiennien lezec a nie mi pomagac ze jestem zla i wogole a gdy dzieki mojej pracy jak byl u niego kryzys to sie slowem nie odezwala ze dzieki temu ze pracuje dalismy rade