Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adelajda26211

Samotna Wigilia. Kto jeszcze?

Polecane posty

Gość Adelajda26211

Mam 30 lat na karku i tak się złożyło, że w tym roku przeżywam pierwszą samotną Wigilię. Już jestem po obiado- kolacji. Kupiłam sobie w barze obok super smaczny barszcz czerwony, samodzielnie zrobiłam uszka z grzybami (niestety uszka wyszły twardawe), zjadłam też krokieta z kapustą i grzybami i własnej roboty pyszny deser.

Jest mi cholernie smutno, ale jakoś się trzymam.

Ktoś ze mną?

Gość Podaj nazwę wyświetlaną

Nie przejmuj się ja nie obchodzę i dobrze mi z tym

Gość Gracjanka

A ja zrobiłam wigilię, nakryłam do stołu. A tu ojciec z którym mieszka powiedział, że nie będzie jadł i żadnej wigilli nie będzie. Zjadłam barszcz z uszkami, rybę, pierogi. Posprzątałam i przyszłam tutaj. Nigdy nie byłam tak upokorzona. 

Gość Podaj nazwę wyświetlaną
1 minutę temu, Gość Gracjanka napisał:

A ja zrobiłam wigilię, nakryłam do stołu. A tu ojciec z którym mieszka powiedział, że nie będzie jadł i żadnej wigilli nie będzie. Zjadłam barszcz z uszkami, rybę, pierogi. Posprzątałam i przyszłam tutaj. Nigdy nie byłam tak upokorzona. 

Jaka upokorzona twój ojciec to mądry gość i nie obchodzi byle dziadostwa wymyślonego do sterowania ludzmi

Gość sami sobie winni

Święta to debilizm do kwadratu, są po to aby bezmyślnie konsumować i się zadłużać a wy tępaki to łykacie jako emocje i przymus. Nikt wam nie każe jak bydło robić to co inni. Traktujcie te dni jak każde inne, tyle że rzadziej robić zakupy aby nie dać się omamić i nie oglądać głupokowatej TV. Wtedy wszystko jest piękne.

Gość katolickie szambo
59 minut temu, Gość Podaj nazwę wyświetlaną napisał:

Jaka upokorzona twój ojciec to mądry gość i nie obchodzi byle dziadostwa wymyślonego do sterowania ludzmi

jasne, mądry chłop w durnym kraju, nobel mu się należy

Gość gosc

Samotne nie, ale smutne już tak. Brat alkoholik rozwalił święta.