Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynka

Przytula mnie i dalej nic. O co chodzi?

Polecane posty

Gość cytrynka

Tak,  nie mam duzego doswiadczenia. Mialam chlopaka az 9 miesiecy ale kontaktu fizycznego bylo jak na lekarstwo, bez seksu.Dziwna relacja

I teraz mam juz kogos czulego, myslalam ze wszystko pojdzie gladko, instynktownie..a tymczasem rozczarowanie.

W wielu momentach po prostu nie mam pojecia co z nim zrobic a nie chce przeciez mowic mu tego ani pytac nikogo na zywo bo zaraz rozgadają

Jest tak ze on sie przytula na przyklad i dalej nic... nie wiem czy ja w tym momencie jestem winna i powinnam cos zrobic czy go nie pociagam  czy moze faktycznie chodzi tylko o przytulanie. Ja sobie czasem marze, ze  cos wiecej sie zadzieje no ale ani zadnych intensywnych przytulanek, sciskania, ani pocalunkow nie ma

powiedzcie mi co jest nie tak

Gość Bezpary

Ja sie nawet nie przytulalem.Nie zasluzylem, bo bylem i jestem tylko kolega.

14 minut temu, Gość cytrynka napisał:

Tak,  nie mam duzego doswiadczenia. Mialam chlopaka az 9 miesiecy ale kontaktu fizycznego bylo jak na lekarstwo, bez seksu.Dziwna relacja

I teraz mam juz kogos czulego, myslalam ze wszystko pojdzie gladko, instynktownie..a tymczasem rozczarowanie.

W wielu momentach po prostu nie mam pojecia co z nim zrobic a nie chce przeciez mowic mu tego ani pytac nikogo na zywo bo zaraz rozgadają

Jest tak ze on sie przytula na przyklad i dalej nic... nie wiem czy ja w tym momencie jestem winna i powinnam cos zrobic czy go nie pociagam  czy moze faktycznie chodzi tylko o przytulanie. Ja sobie czasem marze, ze  cos wiecej sie zadzieje no ale ani zadnych intensywnych przytulanek, sciskania, ani pocalunkow nie ma

powiedzcie mi co jest nie tak

Nic złego się nie stanie jak zaczniesz go rozbierać (zadbawszy wcześniej o zabezpieczenie - na wszelki wypadek).

Gość cytrynka

Ale on w ogole nie daje jakis oznak ze chcialby cos wiecej. Kiedys raz niby pol zartem wlozylam mu reke w spodenki to wstal szybko xd a mnie tak pali

Gość Ruchacz

Zrób tak:

Kucnij przed nim, rozepnij rozporek, wyjmij pałkę, ściągnij napletek ruchem dłoni w dół i weź głęboko do ust.

Jeżeli po tym nic nie będzie to znaczy, że jest homo :3

Przed chwilą, Gość cytrynka napisał:

Ale on w ogole nie daje jakis oznak ze chcialby cos wiecej. Kiedys raz niby pol zartem wlozylam mu reke w spodenki to wstal szybko xd a mnie tak pali

Może masz jakieś wątpliwe szczęście do prawiczków z kompleksami / kryptogejów.

Gość Anna

Każdy zdrowy gość robi coś więcej niż tylko mizi mizi. Dziwny jakiś ten twój. Chory czy co...

Gość cytrynka

Winy upatruje w sobie, moze zle go dotykam, zachowuje sie jakos aseksualnie dlatego licze na jakies wskazowki

Gość bella

Wtul się w niego w ten sposób, żeby nos i usta mieć przy jego karku i szyi, żeby poczuł Twój oddech a po chwili zacznij go muskać ustami po szyi. Najlepiej żeby była sprzyjająca atmosfera, np wieczór 😉 Jak to nie zadziała to nie wiem.

Gość gość

Pewnie chłopak sam też nie wie co robić, bo jesteście niedoświadczeni.