Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kacper

Czy wasze dziewczyny przebierają się przy was np w przymierzalni w sklepie?

Polecane posty

Czy jak jesteście z dziewczyną na zakupach i ona sobie coś wybiera i idzie przymierzyć to czy wchodzi z wami do przymierzalni? Zauważyłem że niektóre pary tak właśnie w sklepach robią... moja nie, i nigdy jej o to nie pytałem po prostu wchodzi i się zasuwa

Gość Mąż

Moja zawsze wchodzi ze mna, przy okazji ja podotykam

Gość Zulu

Sabina chce koniecznie być w kabinie odwiedzana. To staje się powoli pikantne

Gość Gość

To normalne że mój chłopak jest przy mnie w przymierzalni dlaczego mam się Go Wstydzić? Są zacofane dziewczyny czy małżeństwa gdzie żona czy dziewczyna się wstydzi swojej połówki ciemnota! Ja mam swego zawsze przy każdym badaniu palpacyjnym pochwy i porodzie! To chłopaka mam się wstydzić A obcego faceta ginekologa NIE ciemnota! Mam prawo do obecności osoby bliskiej podczas badań i zabiegów wiec MAM!

Dnia 25.12.2018 o 23:51, Gość Gość napisał:

To normalne że mój chłopak jest przy mnie w przymierzalni dlaczego mam się Go Wstydzić? Są zacofane dziewczyny czy małżeństwa gdzie żona czy dziewczyna się wstydzi swojej połówki ciemnota! Ja mam swego zawsze przy każdym badaniu palpacyjnym pochwy i porodzie! To chłopaka mam się wstydzić A obcego faceta ginekologa NIE ciemnota! Mam prawo do obecności osoby bliskiej podczas badań i zabiegów wiec MAM!

jak ja cię ... szanuje, to co napisałaś jest w ... normalne ale też w ... ludzi tego nie rozumie ;/

Gość Misia

ja akurat wolę jak pilnuje czy ktoś inny mnie nie podgląda bo tego nie lubię. A pokaz mody a także cały striptiz robię mu po zakupach w domku

Dnia 3.01.2019 o 21:21, Gość Misia napisał:

ja akurat wolę jak pilnuje czy ktoś inny mnie nie podgląda bo tego nie lubię. A pokaz mody a także cały striptiz robię mu po zakupach w domku

też super podejście!