Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wcielenie bez urody

Jestem rozdarta: mądra, uczciwa, dobra ale brzydka

Polecane posty

Gość wcielenie bez urody

Jestem przeciętnie mądra i inteligentna. Nie uważam siebie za głupią i tępą, to mi wystarcza. Nie mam kompleksów na tle inteligencji, więc nie można mnie zbyt łatwo zawstydzić i stłamsić. To chciałam wyrazić.
Natomiast ryj mam straszny, łysy prawie łeb i ciało niezbyt.

Gość Bartosz

Jestem piękny, ale mama mnie nie kochała i żadna dziewczyna bo okazywałem się po czasie wredny. Teraz płaczę przed kompem i wypisywałem komentarze i posty abym choć sztucznie i na chwile się dowartościował. A co mi doradzicie ? ? ?

Gość Bartosz

Nieprawdziwe rzeczy o różnych ludziach tu wypisuję. Wybaczcie mi, bo jestem toksyczny, wredny, chamski, zarozumiały, bezczelny, egoistyczny, cyniczny i nikt nie mógł ze mną wytrzymać.

Gość mmm

Dodatkowo opowiem ci realną historię mojego znajomego który u kobiet zwraca uwagę czy ma boczki wystające znad spodni :) serio. Jeśli kobieta to ma to on juz chce sie z nia umówic, na reszte praktycznie nie patrzy :).  😋 ej ja też taki jestem jak ten gość poważnie heh , uwielbiam  te boczki u kobiet .

Gość Gość

To słabo bo może akurat jakaś ma ubrane za małe spodnie 😸

Gość mmm
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

To słabo bo może akurat jakaś ma ubrane za małe spodnie 😸

Może i tak ale wolę te panie właśnie z ciałkiem :classic_tongue:

Gość gwoli wyjasnienia

Brzydcy mezczyzni tez istnieja i nie kazdy brzydki musi byc zaraz glupi czy jakis menel. Tacy tez szukaja kobiet. Pytanie jest tylko jak do takich dotrzec?

Trzymam kciuki.

Gość gość

siedzimy w domu

Gość gość
25 minut temu, Gość Bartosz napisał:

Nieprawdziwe rzeczy o różnych ludziach tu wypisuję. Wybaczcie mi, bo jestem toksyczny, wredny, chamski, zarozumiały, bezczelny, egoistyczny, cyniczny i nikt nie mógł ze mną wytrzymać.

https://f.kafeteria.pl/temat-7394829-boze-ja-juz-nie-mam-sily-jestem-w-takiej-depresji-ze-nic-nie-jestem-w-stanie-zrobic/                  To pewnie ten hejter co w imieniu niby innych ludzi pisze posty i komentarze

Gość gość

Jak siedzisz chłopie z mamą w domu to dzwoń siostry i powiedz , że umierasz i niech szybko przyjedzie do Ciebie i Ci pomoże.

Gość Wcielenie bez urody

Coś w tym może być, że jestem zimna. Tylko dlaczego...