Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja.

Dałem sie poderwać fajnej dziewczynie i teraz jak sie wycofam to będę tym złym który wkradł sie w jej łaski a potem porzucił

Polecane posty

Gość ja.

lubie ją bardzo  bardzo ale nie wiem czy do związku się nadaje, żeby tak przed całym światem z nią za ręke chodzić itd

Gość Gość

Wstydzisz się jej?

Gość Sen

Z nią jest coś nie tak, czy z tobą? 

Gość ja.
1 minutę temu, Gość Sen napisał:

Z nią jest coś nie tak, czy z tobą? 

ze mną, jestem zamknięty, boje się jakby potem związek wyglądał, za dużo myślę na przód. Poza tym jesteśmy w hermetycznym towarzystwie, i jakbyśmy się spiknęli to zaraz gadanie i dowcipy, komentarze, ploty.

Gość ja.

a ona wręcz promienieje (to nawet inni widzą) gdy jej mówie jaka jest ładna, albo jak ją przytule czasem mimochodem, mam wrażenie, że jak teraz zrobie krok w tył to skrzywdze ją. 

Gość Sen
2 minuty temu, Gość ja. napisał:

ze mną, jestem zamknięty, boje się jakby potem związek wyglądał, za dużo myślę na przód. Poza tym jesteśmy w hermetycznym towarzystwie, i jakbyśmy się spiknęli to zaraz gadanie i dowcipy, komentarze, ploty.

Ludzie zawsze gadają, tego nie unikniesz. Pytanie czy możecie sobie ufać, wspierać się wzajemnie, nie ulegać wpływom głupich ludzi... 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Sen napisał:

Ludzie zawsze gadają, tego nie unikniesz. Pytanie czy możecie sobie ufać, wspierać się wzajemnie, nie ulegać wpływom głupich ludzi... 

Ważne jest to, czy nie jest prostaczka i nie przyniesie mu wstydu, z patologii można wyjść, ale patologia z ludzi nie wychodzi.

Gość Gość
11 minut temu, Gość ja. napisał:

a ona wręcz promienieje (to nawet inni widzą) gdy jej mówie jaka jest ładna, albo jak ją przytule czasem mimochodem, mam wrażenie, że jak teraz zrobie krok w tył to skrzywdze ją. 

Promienieje i przytyła troche, nabrała pewności siebie, wypiekniala a w srebrnej sukience wyglądała rewelacyjnie. Mając wybór między robaczka czy 8nnej chrumchrum ka bez zastanowienia powinienes brać Poznańską pannę.

Gość Jadzia

Niedawno rozstałam się z facetem. Gdy inni mężczyźni zauważyli, że od siebie stronimy to nawet nie próbowali ukryć swojej radości. Jak w jakiejś operze mydlanej. To nie był nawet oficjalny związek.

Gość taki tam

Ja mam tak samo. Ona się wstydzi mnie przed ludźmi a ja tego nie będę alceptować.

Gość ja.
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Ważne jest to, czy nie jest prostaczka i nie przyniesie mu wstydu, z patologii można wyjść, ale patologia z ludzi nie wychodzi.

nie przyniesie wstydu, jest dziewczyna ogar na 100%, poza tym dodać musze że w tym naszym towarzystwie to naliczyłem już z 5 chłopa zakochanych w niej, ale ona ich odrzuca, więc mogę czuć się poniekąd zaszczycony.

A tak swoją drogą, to te chłopy cholernie zazdrosne już teraz są, a jak wypiją to chuk wie co im strzeli do łba.

Gość ja.

ufać uwamy sobie i nawet powiedzieliśmy to sobie, a ostatnio złapała mnie za ręke i mówi "lubie cieee", a ja "wieem, ja ciebie tez" a ona "wieeem" słit nie? aż nie wiem co z tym fantem zrobić 

Gość Llklk

To sie nie afiszujcie i tyle

Gość Gość
5 minut temu, Gość ja. napisał:

nie przyniesie wstydu, jest dziewczyna ogar na 100%, poza tym dodać musze że w tym naszym towarzystwie to naliczyłem już z 5 chłopa zakochanych w niej, ale ona ich odrzuca, więc mogę czuć się poniekąd zaszczycony.

A tak swoją drogą, to te chłopy cholernie zazdrosne już teraz są, a jak wypiją to chuk wie co im strzeli do łba.

Szemrane towarzystwo wielbicieli patykonogiego niedouczonego  tłuka? Musisz mieć się na bacznosci:/

Gość ja.
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Szemrane towarzystwo wielbicieli patykonogiego niedouczonego  tłuka? Musisz mieć się na bacznosci:/

jakiego tłuka, ona jest bardzo inteligentna, i w dodatku mega ciepła. Ja nie chce więcej flondr i zadufanych "typowych polek".

kurde chyba sam sobie odpowiedziałem co robić, no ale ci jej wielbiciele rzeczywiście są problemem, a jeden to taki co jak mu podpadnę to żebym lepiej miał już na ortodonte kasę uzbieraną

Gość Llllllll

Ja to bym chetnie zmienila towarzystwo na jej miejscu czy waszym, 

Gość Sen
36 minut temu, Gość ja. napisał:

Jak będą wiedzieć, że jesteście razem to,  pozostanie im pogodzić się z sytuacją.